Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen naptin acaba can8m sonucunu aldinmi

Dozu yükseltti mi aynen devam et mi dedi? Bu foliküller birden atağa geçiyor cnm

Endometriozis ile çikolata kisti aynı degil mi ? Bende endometriozis var çikolata diye biliyordum
Hayır endometriozis rahim içi tabakanın bağırsakta rahim dışında başka yerlerde de olması. O sebeple adet zamanları çok ağrı yaşarlar. Nadiren bazı insanların burnu bile kanar, burun içi yerleşim varsa. Çikolata kisti endometriozis olan kişilerde olur aynı zamanda. Bazılarında ağır bazıları hafif vakadır. Kendiliğinden gebe kalanda var.

Senin durum ne kuzum kan verdinmi

Bana endometriozis dediler ama başka bir doktor ada çikolata kisti dedi başka biri de kanamalı kist dedi cook ağrı yaptığı kesin de artik hangisi ise umurumda değil geçsin yeter.gecmiyorda lanet hastalik

Aşılama gunu dahil bu gün 11. Günüm. Kasığımda ağri var adet günüm yaklaşmış gibi. Göğüslerimde de hassasiyet. Ama adetime daha en az 7 gunum var. Sizce hamile olabilir miyim. Aynı zamanda ağız kuruluğu susama ve ayakta kalınca bel ağrılarım.. zaten çatlatma iğnelerinden sonra kistin olduğu yerde sürekli bir ağrı var galiba iğneler büyüttü kisti. Ama o agrinim diisnda da kasiklarimda genel olarak bir şancı var . Test yapsam çıkar mi. Korkuyorum da test yapmaya

Acaba yarinmi test yapsan inşallah hamileliktendir

Kizlar merhaba benim ikinci asilama negatif oldu bir iki ay dinlenmeye karar verdim son asilamayida yaptırıp tup bebege gecicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…