EvetUzakmışız baya :)
Demekki en uygun zamanı bekliyo gelmek icin belkide asilaman yapilsaydida olmicakti ama simdi zamanı gelmiştir. Kaderimizde ne var bilmiyoruz ki kasımda herşey yolunda gider ve insallah kavusursun bebisineBende aylardır yumurta takibi yaptırdık olmadı. Ağustos’tan beri aşılama için uğraşıyoruz bir türlü yapılamadı. İlkinde yumurtlama günüm kurban bayramına denk geldi. Yapılmadı. İkincisinde yumurtlama dönemim Pazar gününe denk geldi olmadı. Bu ay yumurtam hiç oluşmamış Kasım’a kaldı. Bitmiş bir haldeyim
Dua eden bu dilekleri dileyen çok kişi oldu ama ilk kez bu yazıları okuduğumda huzur doldu içime inşallahDemekki en uygun zamanı bekliyo gelmek icin belkide asilaman yapilsaydida olmicakti ama simdi zamanı gelmiştir. Kaderimizde ne var bilmiyoruz ki kasımda herşey yolunda gider ve insallah kavusursun bebisine
Hissederek yazdım çünkü söylemek için söylemedim.. ben çok kaderciyimdir bisey olmuyosa cok zorlamam hatta o yüzden aşılamayı bile bi kere deniyim olmazsa vardır Allah ın bi bildiği diyorum ama tabi anne olma isteği diğer hiçbişeye benzemiyo o da ayrıDua eden bu dilekleri dileyen çok kişi oldu ama ilk kez bu yazıları okuduğumda huzur doldu içime inşallah
Hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama aşılamadan sonraki 2 ay ilaclarin etkisi surdugu icin hamilelik kolaylasiyomus hemen tup bebege gecmektense 2 ay hem dinlenmis olursun hem belki tup bebege gerek kalmadan kebdiliginden kalirsin tabi sen bilirsin kasımda ayni donenlere gelirse asilamamiz burda beraber bekleriz sonuclari :)kasımda aşılama yapılacak gonal f iğnesine başladım Bakalım neler olacak haftaya ultrason yapılacak , adımadım yazarım buraya.
olmazsa sonraki ay tüpbebek planlandı.
Merhaba canım aslinda sorun olmasi da biraz bahane ben artik bunu anladim bizde herşey olması gerektiğinden de normal ama gebelik olmuyo zamanı gelmedi demekki diyorum o yüzden herhangi bi sorunu olanlar tabiki sorunu cözmek icin cabalasinlar ama üzülmesinler sana gelince canım eşinin spermi çözülmicek bişey değil beni eşim cift taraflı varikosel ameliyati oldu keçiboynuzu özü kullandı ilaca gerej kalmadan yükseldi dr illaki biseyler vericektir sizde ek olarak keciboynuzunu deneyin derim inşallah uğurlu gelir burası ve hepimiz yeni yıla bebişlerimizle girerizHanımlar mrb. Konu açcaktım bende ama baktım konu yeni açılmış buraya yazmak istedim. Bizimde maalesef olmuyo bebeğimiz. Bende pco var. Adetlerim düzensiz. Eşiminde sperm sonuçları hep düşük. 1 ayı geçti başladık doktora gitmeye. Hormonlarım normal çıkıyo sadece amh yüksek çıkmıştı. Doktorum yumurtlaman olmadığı için hamile kalamıyo olabilirsin dedi ama eşimin spermleri yetersiz zaten. Klomenle başlarız tedavine dedi doktorum. Eşimin durumundan dolayıda ya aşılama ya tüp bebek dedi doktoru normal yolla olmaz dedi. Rahim filmim çekilcek perşembe günü. Adetim düzensiz olduğu için tarlusalla adet olcam sanırım yine. Sonra başlancak tedaviye.1 kez deneyim aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçeyim istiyorum.Aşılamada tutma ihtimali zaten düşük, eşimin hareketliliğide çok düşük. Ne yapcam hiç bilmiyorum artık. Burdan destek oluruz belki birbirimize.
Keçiboynuzuna başladık bizde 2 hafta filan oldu başlayalı. Bende o kadar çok istiyorum ki yeni yıla bebeğim karnımda girmeyi.İnşallah hepimizde bebek sahibi oluruz.Rabbim yardım etsin hepimize.Merhaba canım aslinda sorun olmasi da biraz bahane ben artik bunu anladim bizde herşey olması gerektiğinden de normal ama gebelik olmuyo zamanı gelmedi demekki diyorum o yüzden herhangi bi sorunu olanlar tabiki sorunu cözmek icin cabalasinlar ama üzülmesinler sana gelince canım eşinin spermi çözülmicek bişey değil beni eşim cift taraflı varikosel ameliyati oldu keçiboynuzu özü kullandı ilaca gerej kalmadan yükseldi dr illaki biseyler vericektir sizde ek olarak keciboynuzunu deneyin derim inşallah uğurlu gelir burası ve hepimiz yeni yıla bebişlerimizle gireriz
Hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama aşılamadan sonraki 2 ay ilaclarin etkisi surdugu icin hamilelik kolaylasiyomus hemen tup bebege gecmektense 2 ay hem dinlenmis olursun hem belki tup bebege gerek kalmadan kebdiliginden kalirsin tabi sen bilirsin kasımda ayni donenlere gelirse asilamamiz burda beraber bekleriz sonuclari :)
İnşallahİnşallah müjdeli haberler veririz
Aniden duyunca insan bi şok oluyo bende kotu olmustum dr onumuzdeki ay asilama diyince ve bu ay bana gecmiyo. Lütfen yaz buraya süreci dua edicem sana Rabbim hayilısinı versin inşallahMerhaba kizlar
Bugun doktor kontrolum vardi. Adetimin 8. Gunu. Ozelde takip yaptiriyorun
Gecen ay sadece klomenle tek yumurta olustu ama gebelik elde edemedik.
Bu ay hem klomen hem de menogon igne vuruldum. Doktorum bugun 4 tane guzel yunurtan var asilama yapalim dedi. Carsamba catlatma igneni vururuz dedi.
Persembe asilama.
Aslinda asilama dusunuyorduk ancak bugun pat diye yapalim diyince sasirdim beklemiyordum.
Durumumuz sebepsiz infertilite insallah tutar.
Haber veririm sureci kizlar
Bende sana dua edecegim canim herkese anne olma sureci cok yipratici ignesi ilaci git gelleri hele ki adet olunca o hayalkirikligi yikim. Allah yardimcimiz olsun bende haberdar ederim canimAniden duyunca insan bi şok oluyo bende kotu olmustum dr onumuzdeki ay asilama diyince ve bu ay bana gecmiyo. Lütfen yaz buraya süreci dua edicem sana Rabbim hayilısinı versin inşallah
Ben de gözlerim acıyana kadar okudum hala da okuyorum :) pozitif sonuç alan görünce gözlerim doluyo sevinçten tutmayan görünce umudumu kaybediyorum sürekli duygu geçişlerindeyim aşılamam olsa da rahatlasam su anlık yaptıranlara dua etmekle geçiyo sen de canim inşallah güzel haberi verirsin burdan hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar bende cuma günü aşılama oldum beşinci günümdeyim deli gibi aşılama yaptıranları okuyorum herşeyim çok iyi çok şükür eşiminde öyle ilk aşılamam umarım bende güzel haberi burda paylaşırım progestan dan sanırım baş dönmesi uyku hali var üzerimde ve göğüslerde hassasiyet inş bunlar tutunma göstergesidir 3 yıldır uğraşıyoruz hiç bir sorun yokken neden olmuyor çok üzülüyorum Allahn takdiri umarım dualarımız kabul olurda isteyen herkes bebek sahibi olur .
Merhabalar önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam ve umudumu kaybetmek üzereyim negatif olucak diye çok korkuyorum ben normalde her konuda olumlu düşünür olaylara hep olumlu bakarım ama o kadar çok aşılama işe yaramadı yazıları okudumki.. kasıma kadar nasıl beklicem diye düşünürken burda konu açmak geldi aklıma belki benimle aynı durumda olan daha pozirif birileri vardır banada moral verirler diye düşündüm
Merhaba bende temmuz ayında ankarafa aşılama yaptırdım. Doktor çok olumlu konuşmuştu. Fakat tutmadı. Şimdi trabzonda düşünüyorum. . Ama hangş doktora gideceğime karar veremedimMerhaba kızlar bende cuma günü aşılama oldum beşinci günümdeyim deli gibi aşılama yaptıranları okuyorum herşeyim çok iyi çok şükür eşiminde öyle ilk aşılamam umarım bende güzel haberi burda paylaşırım progestan dan sanırım baş dönmesi uyku hali var üzerimde ve göğüslerde hassasiyet inş bunlar tutunma göstergesidir 3 yıldır uğraşıyoruz hiç bir sorun yokken neden olmuyor çok üzülüyorum Allahn takdiri umarım dualarımız kabul olurda isteyen herkes bebek sahibi olur .
Dr çok önenli diyolar araştırıp öyle karar ver bence tabi Allah nasip ederse olucak ama yine de önlem alıp Allah a bırakmak daha iyi ben bi kaç dr a gittim en sonunda hem duyduklarimdan hem de muayenedeki ilgisinden bu dr da karar kıldım Hakkımizda hayırlişi olsunMerhaba bende temmuz ayında ankarafa aşılama yaptırdım. Doktor çok olumlu konuşmuştu. Fakat tutmadı. Şimdi trabzonda düşünüyorum. . Ama hangş doktora gideceğime karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?