Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende kasımda aşılama yaptırıcam. Adetimin 2.gününde gidicem inşallah. İlk defa yaptırıcam ve ilkinde tutma şansının ne kadar olduğunu bilmiyorum. İçimde bi umutsuzluk var
O umutsuzluk hayal kırıklığına uğramamak için kendi kendimizi koruma içgüdüsü sanırım ben bi umutlanıyorum bi bakiyorum cogu kisinin tutmamis yine benimde tutmaz diyorum doktor önemli diyolar bide asilamadan sonraki 2.ayda hamile kalma sansida yuksek oluyomus ignelerin etkisi 2 ay suruyomus o yuzden asilama bi kere denemeye deger

İnşallah olur. Allah herkese nasip eder inşallah.

Cevabin icin cok tesekkur ederim hala kafam karisik aslinda aklim hep direk tup bebekte ama bakalim haklisin asilama zor bir basari oranina sahip.

Bende kasımda aşılama yaptırıcam. Adetimin 2.gününde gidicem inşallah. İlk defa yaptırıcam ve ilkinde tutma şansının ne kadar olduğunu bilmiyorum. İçimde bi umutsuzluk var

ilkinin tutma ihtimali düşük tabi ki %15 ikince biraz daha yüksek oluyor tutma oranı

Mrb kızlar bende 6 ay klomen duphaston kullandım işe yaramadı 15 gun once rahim filmi cekildim oda temiz cıktı, herşey yolunda gibi gozukuyor.
Yarın adet tarihim beklemedeyim adetin birinci gunu cagırdı doktor
Aşılanaya başlayacağız inşallah :)

Sizin zaman gelmiş bana bu ay geçmedi kasımın 5i gibi hastalanıcam ben de o zaman gidicem dr a :) hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır nasıl geçtiğini buraya yazarsan çok sevinirim bir de klomen 6 ay klomen kullandim demişsin kilo aldırıyomu klomen ya da yan etkileri oldu mu

Tabi ki sürecimi de paylaşırım inşallah :)
Bu kilo alımı da kişiden kişiye değişiyor bence ben az kilo aldım gibime geliyor ama dikkat edersen bence sıkıntı olmaz :) sende mi kullabcaksn klomen?

Canim menegonu asilama icin degilde birden fazla yunurta olussun diye verdi. Gecen ay klomenle 1 yumurtam oldu 19mm de catlatma ignesi vuruldum ancak tutmadi. Bu ay hem klomen hem menegon 75 verdi ikisini bir kullanacagim. Zaten doktor bey sagolsun kendi kendine yapiyor birseyler. Ben gelip gidiyorum ne bir aciklama var ne bisey. Bilmiyorum paramizla caresiz kaldik

Tabi ki sürecimi de paylaşırım inşallah :)
Bu kilo alımı da kişiden kişiye değişiyor bence ben az kilo aldım gibime geliyor ama dikkat edersen bence sıkıntı olmaz :) sende mi kullabcaksn klomen?
Bana hastalaninca ara igne baslicaz dedi igne diyince klomen diye dusundum sonrada asilama yapicaz dedi

Hangi sehirdesin bilmiyorum ama doktor asilamada cok onemli bence aratirip doktorunu degistirme sansin yokmu bilgilendirmeden kendi kendine biseyler yapmasi sacma geldi gerci benim doktotum ilgili sagolsun ama sorular benim aklima odadan cikinca geliyo:)

Bana hastalaninca ara igne baslicaz dedi igne diyince klomen diye dusundum sonrada asilama yapicaz dedi
Aşılamaya başlıcak işte heralde başta iğneler le yumurta hazırlanıyor bi hafta sonra falanda aşılama gerçekleşiyor

Bende bugün olmam gerekiyordu olsaydım dr gidecektim, olmadım hayla :/
Heyecanlanınca stres yapınca gecikiyo böyle işte büyük ihtimalle benimde gecikicek ama bi iki gün geçsede gelicek mecbur :) devlet hastanesinemi gidiyosun özelemi özeller cumarteside acik ya yarin olsanda sorun olmaz

Heyecanlanınca stres yapınca gecikiyo böyle işte büyük ihtimalle benimde gecikicek ama bi iki gün geçsede gelicek mecbur :) devlet hastanesinemi gidiyosun özelemi özeller cumarteside acik ya yarin olsanda sorun olmaz
Özele gidiyorum canım evet açık, pazar gunu de gelse sıkıntı yok en geç adetim 2 gunu gel demişti zaten doktorum. Sen de mi özele gidiyosun nerdesin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…