O umutsuzluk hayal kırıklığına uğramamak için kendi kendimizi koruma içgüdüsü sanırım ben bi umutlanıyorum bi bakiyorum cogu kisinin tutmamis yine benimde tutmaz diyorum doktor önemli diyolar bide asilamadan sonraki 2.ayda hamile kalma sansida yuksek oluyomus ignelerin etkisi 2 ay suruyomus o yuzden asilama bi kere denemeye degerBende kasımda aşılama yaptırıcam. Adetimin 2.gününde gidicem inşallah. İlk defa yaptırıcam ve ilkinde tutma şansının ne kadar olduğunu bilmiyorum. İçimde bi umutsuzluk var
İnşallah olur. Allah herkese nasip eder inşallah.O umutsuzluk hayal kırıklığına uğramamak için kendi kendimizi koruma içgüdüsü sanırım ben bi umutlanıyorum bi bakiyorum cogu kisinin tutmamis yine benimde tutmaz diyorum doktor önemli diyolar bide asilamadan sonraki 2.ayda hamile kalma sansida yuksek oluyomus ignelerin etkisi 2 ay suruyomus o yuzden asilama bi kere denemeye deger
Cevabin icin cok tesekkur ederim hala kafam karisik aslinda aklim hep direk tup bebekte ama bakalim haklisin asilama zor bir basari oranina sahip.Canım merhaba konuna denk geldim nacizane fikrimi söylemek isterim aşılama yapma parana yazık tüp bebek yaptır bizimde sebepsiz neden dersen vucüduna aldığın ilaçlardan dolayı zaten vucüdunu yıpratıyosun en basidi şişip kilo alıyorsun bu ilacı alcaksan tüp bebek yap ki gün geçtikçe yıpranma aşılamanın normal ilişkiden farkı yok tüp bebek öyle değil anne karnında olması gereken birçok aşamayı zaten kaydetmiş oluyosun ben yaptırdım aşılama hiç bişey olmadı tutanlar var tabiki ama başarı oranı oldukça düşük bende tüp bebeğe başladım umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Bende kasımda aşılama yaptırıcam. Adetimin 2.gününde gidicem inşallah. İlk defa yaptırıcam ve ilkinde tutma şansının ne kadar olduğunu bilmiyorum. İçimde bi umutsuzluk var
Sizin zaman gelmiş bana bu ay geçmedi kasımın 5i gibi hastalanıcam ben de o zaman gidicem dr a :) hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır nasıl geçtiğini buraya yazarsan çok sevinirim bir de klomen 6 ay klomen kullandim demişsin kilo aldırıyomu klomen ya da yan etkileri oldu muMrb kızlar bende 6 ay klomen duphaston kullandım işe yaramadı 15 gun once rahim filmi cekildim oda temiz cıktı, herşey yolunda gibi gozukuyor.
Yarın adet tarihim beklemedeyim adetin birinci gunu cagırdı doktor
Aşılanaya başlayacağız inşallah :)
Tabi ki sürecimi de paylaşırım inşallah :)Sizin zaman gelmiş bana bu ay geçmedi kasımın 5i gibi hastalanıcam ben de o zaman gidicem dr a :) hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır nasıl geçtiğini buraya yazarsan çok sevinirim bir de klomen 6 ay klomen kullandim demişsin kilo aldırıyomu klomen ya da yan etkileri oldu mu
Canim menegonu asilama icin degilde birden fazla yunurta olussun diye verdi. Gecen ay klomenle 1 yumurtam oldu 19mm de catlatma ignesi vuruldum ancak tutmadi. Bu ay hem klomen hem menegon 75 verdi ikisini bir kullanacagim. Zaten doktor bey sagolsun kendi kendine yapiyor birseyler. Ben gelip gidiyorum ne bir aciklama var ne bisey. Bilmiyorum paramizla caresiz kaldikAşılama en azından bi kere denemeye değer diye düşünüyorum ben 6 7 kere aşılama deneyen gördüm o biraz bana göre fazla ben de iki kere aşılama deneyip tutmazsa tüp bebek denerim diye düşünüyorum. Dr lat herkese igne ilac biseyler vermis bana dr bisey vermedi mesela menegon neden verdi sana
Bana hastalaninca ara igne baslicaz dedi igne diyince klomen diye dusundum sonrada asilama yapicaz dediTabi ki sürecimi de paylaşırım inşallah :)
Bu kilo alımı da kişiden kişiye değişiyor bence ben az kilo aldım gibime geliyor ama dikkat edersen bence sıkıntı olmaz :) sende mi kullabcaksn klomen?
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama doktor asilamada cok onemli bence aratirip doktorunu degistirme sansin yokmu bilgilendirmeden kendi kendine biseyler yapmasi sacma geldi gerci benim doktotum ilgili sagolsun ama sorular benim aklima odadan cikinca geliyo:)Canim menegonu asilama icin degilde birden fazla yunurta olussun diye verdi. Gecen ay klomenle 1 yumurtam oldu 19mm de catlatma ignesi vuruldum ancak tutmadi. Bu ay hem klomen hem menegon 75 verdi ikisini bir kullanacagim. Zaten doktor bey sagolsun kendi kendine yapiyor birseyler. Ben gelip gidiyorum ne bir aciklama var ne bisey. Bilmiyorum paramizla caresiz kaldik
Aşılamaya başlıcak işte heralde başta iğneler le yumurta hazırlanıyor bi hafta sonra falanda aşılama gerçekleşiyorBana hastalaninca ara igne baslicaz dedi igne diyince klomen diye dusundum sonrada asilama yapicaz dedi
Evet çok heyecanlanıyorum şimdiden yapilinca nasil beklicem bilemiyorum o yuzden burdan dertlesmek iyi geliyo:)Aşılamaya başlıcak işte heralde başta iğneler le yumurta hazırlanıyor bi hafta sonra falanda aşılama gerçekleşiyor
Senin adet günün ne zamandı canım?Evet çok heyecanlanıyorum şimdiden yapilinca nasil beklicem bilemiyorum o yuzden burdan dertlesmek iyi geliyo:)
Gecen adetim 11 ekim de geldi ortalama 6 gün geri atıyo kasımın 5i gibi olucamSenin adet günün ne zamandı canım?
Bende bugün olmam gerekiyordu olsaydım dr gidecektim, olmadım hayla :/Gecen adetim 11 ekim de geldi ortalama 6 gün geri atıyo kasımın 5i gibi olucam
Heyecanlanınca stres yapınca gecikiyo böyle işte büyük ihtimalle benimde gecikicek ama bi iki gün geçsede gelicek mecbur :) devlet hastanesinemi gidiyosun özelemi özeller cumarteside acik ya yarin olsanda sorun olmazBende bugün olmam gerekiyordu olsaydım dr gidecektim, olmadım hayla :/
Özele gidiyorum canım evet açık, pazar gunu de gelse sıkıntı yok en geç adetim 2 gunu gel demişti zaten doktorum. Sen de mi özele gidiyosun nerdesin bu aradaHeyecanlanınca stres yapınca gecikiyo böyle işte büyük ihtimalle benimde gecikicek ama bi iki gün geçsede gelicek mecbur :) devlet hastanesinemi gidiyosun özelemi özeller cumarteside acik ya yarin olsanda sorun olmaz
Özele gidiyorum canım ben de lüleburgazdayim sen?Özele gidiyorum canım evet açık, pazar gunu de gelse sıkıntı yok en geç adetim 2 gunu gel demişti zaten doktorum. Sen de mi özele gidiyosun nerdesin bu arada
Konyadayım canım benÖzele gidiyorum canım ben de lüleburgazdayim sen?
Uzakmışız baya :)Konyadayım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?