Vala canım banada asilamada ilk 24 saat banyo yasak dendi bende 1 gün fazladan yapmadım garanti olsun diye daha önce başka kadin dogumcuda ilişkiden sonra hemen sıcak duş alma dedi çünkü sıcak su iyi gelmiyor diye bende okumustumCok heyecanli dimi :)
Bide bise dicem iyyyyy demek yok
Normalde 2 gunde bir yıkanirim hani carsamba cuma gibi bazende ust uste 2 gün internette biseler okudum banyo yapmakla alakali yikanmadim ben pazar yikanmistim bugun yikandim artk dayanamadım . Iste ben sacmaliyorum :)))))))) asilamadan sonra 2 gun banyo yapilmasin ya da 1 gun yapilmasin gibi seler yaziodu
Benim test gümüm 7 Aralık canım. Doktorun herhangi bir kısıtlama getirmediyse kendini yormadan herşeyi yapabilirsin bence.kendini en iyi sen tanırsın;ne yapmalısın,nerede durmalısın en iyi sen bilirsin. Sporu doktor izin verdiği sürecek yapmak en güzeli, ama tabiki kendini çok yormadan. Şu anki tempom oldukça yavaş. Sadece hareket etmek için yaptığım bir şey.. zaten daha öncede dediğim gibi progestan bende kas ağrısı yaptığı için tempolu bir yürüyüş şu an beni zorlayabilir diye uzak duruyorum. dışarı çıkmak, gezmek, yürümek gibi şeyler bizi sadece içinde olduğumuz tedaviyi düşünmekten kurtaracak güzel kafa dağıtıcılar bana göre. Yarınki planların gayet iyi bence.Cok haklisin canım. Yürüyüş bence super birsey insani psikolojik olarakta rahatlatir ve zaten hamilelere de spor öneriyorlar yani :) bilirsin.
Bende yarin supursem mi evi acaba
Yarin esime dedim gezelim yani yürüyüş. Benim fotolarimi cektamam dedi hem kafa dagitmak hem teselli olmak icin sonra cafeye gidicez kahve icmeye
Sizin test gunu ne zamandi canim???
Benim test gümüm 7 Aralık canım. Doktorun herhangi bir kısıtlama getirmediyse kendini yormadan herşeyi yapabilirsin bence.kendini en iyi sen tanırsın;ne yapmalısın,nerede durmalısın en iyi sen bilirsin. Sporu doktor izin verdiği sürecek yapmak en güzeli, ama tabiki kendini çok yormadan. Şu anki tempom oldukça yavaş. Sadece hareket etmek için yaptığım bir şey.. zaten daha öncede dediğim gibi progestan bende kas ağrısı yaptığı için tempolu bir yürüyüş şu an beni zorlayabilir diye uzak duruyorum. dışarı çıkmak, gezmek, yürümek gibi şeyler bizi sadece içinde olduğumuz tedaviyi düşünmekten kurtaracak güzel kafa dağıtıcılar bana göre. Yarınki planların gayet iyi bence.
Umarım sabah daha belirgin bir pozitif görürsün ve giderek koyulaşır..Çatlatma iğnesinin 12. Günü bitti 1 saat önce test yaptım sabah negatif olan testte şimdi hafif belirgin bi ikinci çizgi var aşılamamın 10. Günüydü sabah ilk idrarla denicem yeniden adet olana kadar koyulaşma var mı diye yapıcam testi belirgin iki çizgi çıkmadan kan testine gitmek istemiyorum
sanırım bazı konularda kadın doğum veya tüp bebek uzmanları da aynı fikirde değil. Her konuda tek bir görüş olması beklenemez elbette.. mesela sana ilk gün banyo yasak dendi bana ise hiç bir şey söylenmedi bu konuda.Vala canım banada asilamada ilk 24 saat banyo yasak dendi bende 1 gün fazladan yapmadım garanti olsun diye daha önce başka kadin dogumcuda ilişkiden sonra hemen sıcak duş alma dedi çünkü sıcak su iyi gelmiyor diye bende okumustum
Bende internette gördüm iste. Doktor bana hic bise söylemedi. Doktorum cok iyi aslinda ama bende sormadim benden sonra sırada 3 aşılama daha vardi :)Vala canım banada asilamada ilk 24 saat banyo yasak dendi bende 1 gün fazladan yapmadım garanti olsun diye daha önce başka kadin dogumcuda ilişkiden sonra hemen sıcak duş alma dedi çünkü sıcak su iyi gelmiyor diye bende okumustum
Benim annem hemşireydi ve ona ne zaman bir ağrım olduğunu söylesem, değişmez sorusu “ tanıdık bir ağrı mı yeni bir ağrı mı” olurdu. O nedenle ben de tüm şikayetlerimi böyle takip eder ona göre doktora giderim. Kullandığım progestan 200 lük ve ben akşam 1 tane alıyorum. Evet bir kısmı geri geliyor. Ama ilk gün daha çok gelmişti giderek azaldı. Sanırım kullanmayı öğrendim.. bir de kullanınca en az bir saat uzanıyorum erimesi için..Cok dogrusun canim insan kendini biliyor,kendindeki anormalligi falan da biliyor. Agrilarimi bilirim ben mesela. Ben 8 senedir fibromiyalji hastasıyım
Gecen sene bu zamanlar felaket bir kol ağrısı yaşadım
Esime dedim eyvaaah. Biliyorum romatizma ağrısı degil Baska. Doktora gittim veee boyun duzlesmesi fıtık ohh suyundan da koyy
Ilk asilama miydi senin? Benim ilk
Progestani ac karna icince hicbir sorun yaşamadım
Tok karna icince sersemledim. Doktora bugun yazdim vajinal alsan daha iyi sersemlikte yapmaz dedi sorcagim su gece yatmadan aliyorsun akiyor mu?? Daha evel fitil kullanmistim ped takmistim çünkü.
Birde gunde 2 kez benimki. Senin kac kez
Benimde 200 luk canim gunde 2 kez vermis banada bende senin gibi uzancam simdi yatmadan once koycam. Yas kaçtı. Ben 26Benim annem hemşireydi ve ona ne zaman bir ağrım olduğunu söylesem, değişmez sorusu “ tanıdık bir ağrı mı yeni bir ağrı mı” olurdu. O nedenle ben de tüm şikayetlerimi böyle takip eder ona göre doktora giderim. Kullandığım progestan 200 lük ve ben akşam 1 tane alıyorum. Evet bir kısmı geri geliyor. Ama ilk gün daha çok gelmişti giderek azaldı. Sanırım kullanmayı öğrendim.. bir de kullanınca en az bir saat uzanıyorum erimesi için..
Ben klomenle de büyütmüştüm femarayla da klomen kiste dönüşmüştü bu ay ilk kez gonalf 75 iğne ile 7 gün vuruldum 6 yumurtam vardı dr 2 is sağlıksız 4 ü sağlıklı dedi çatlatma iğnesinden sonra 5 i çatladı 38. Saat aşılamam oldu. Yumurtalarım her ilaca yeterli tepkiyi verdi zaten bende sıkıntı yoktu ama aşılama için mecbur kullanılıyormuş. Bu sabah test yapmadım yarın yapıcam 17.11 de çatlatma iğnesi vuruldum 19.11 de aşılamam olduOhhhh super süper guzel haberlerini paylas burdan insallah. Yumurtalari neyle buyuttun canim klomen mi gonal f mi femara mi?
Hiç kasmadan git kendini herşeyin çok güzel olacağını düşün.bu gün yıkanma yasak dicek dr demesede sen yıkanma. İki gün dinlen imkanın varsa dua edicem senin için inşallah olucakMerhaba arkadaşlar. Bugün aşılamam var ve Klomen 2x1 ile yine sağ yumurtalıktan bir tane 21 mm folikül oldu. Kısmet bakalım
bol şanslar.. umarim aşılaman pozitifle sonuclanir.Merhaba arkadaşlar. Bugün aşılamam var ve Klomen 2x1 ile yine sağ yumurtalıktan bir tane 21 mm folikül oldu. Kısmet bakalım
o bebek bir sekilde gelecek..! ama bakalim ne zaman annesine kendisini gostermeye karar verecek :)Olmazsa artık iğneler ile aşılama kombinlenecek. Alırız bir dal gonadotropin
Adet olana kadar pes etmek yok bence. Bende aynı durumdayım dün sabah test yaptım negatif dün akşam bi daha test yaptım 10 dk fln sonra silik ikinci çizgi çıktı bu sabah yapmaya korktum açıkçası yarın yapıcam Benim bat 06.12 ama yarın aşılamamın 12. Günü olcakKızlar 12.gün sabah idrar testi yaptım negatifi gordum olsa cikardi heralde olmadi ikinci aşılamada
Canim ben 14.gun idrarda negatifi gordum ama 16.gun ve hala adet olmadim. Kan testine de korkuyorum 2 gundur idrar testi de yapmadim negatif cikar yine diye adeti bekliyorum.Kızlar 12.gün sabah idrar testi yaptım negatifi gordum olsa cikardi heralde olmadi ikinci aşılamada
Doktorun atlamış olabilir bana ikinci asilamads söylemedi mesala ama ilkindesoylemislerdi bildiğim için tekrarlamadı belkide ama internette her yerde bu yaziyor banyo yapmamak mantıklı mesala ağır kaldırmak yasak demekki var bi etkisi yinede dikkat etmek lazım kafadan atmak ayrı ama kendinide korumak lazımUmarım sabah daha belirgin bir pozitif görürsün ve giderek koyulaşır..
sanırım bazı konularda kadın doğum veya tüp bebek uzmanları da aynı fikirde değil. Her konuda tek bir görüş olması beklenemez elbette.. mesela sana ilk gün banyo yasak dendi bana ise hiç bir şey söylenmedi bu konuda.
Benimde 10.gun sonradan silik çıktı bugün 5dk baktim yoktuAdet olana kadar pes etmek yok bence. Bende aynı durumdayım dün sabah test yaptım negatif dün akşam bi daha test yaptım 10 dk fln sonra silik ikinci çizgi çıktı bu sabah yapmaya korktum açıkçası yarın yapıcam Benim bat 06.12 ama yarın aşılamamın 12. Günü olcak
Bence bi kan ver ya benim doktor 15.gun olmazsan yaptir dediCanim ben 14.gun idrarda negatifi gordum ama 16.gun ve hala adet olmadim. Kan testine de korkuyorum 2 gundur idrar testi de yapmadim negatif cikar yine diye adeti bekliyorum.
Bide idrar testi yapma demiştiCanim ben 14.gun idrarda negatifi gordum ama 16.gun ve hala adet olmadim. Kan testine de korkuyorum 2 gundur idrar testi de yapmadim negatif cikar yine diye adeti bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?