Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok haklısın.. umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamamak için umutsuz olmayı ve öyle konuşmayı tercih ediyoruz bazen.. ama bence bu doğru bir şey değil. Her zaman umutlu olmak, istediğimizi alana kadar pozitif kalabilmek daha iyi sanki

Kesinlikle haklısınız enerji cok onemli. Neye inanırsan ona dönüşürsün ve birseyi 40 kere söylersen olur ben yillarca bazi seyleri surekli soyledim tekrarladim. Evlilik ve.es konusunda mesela Allah gönlüme gore verdi cok sukur pozitif olmak ve gerisini ALLAH a birakmak lazim

Ben bugün asilama oldum. 15 hatta 20 dakika yattım o sandalyede muayne sandalyesini indirdiler sirr üstü uzandım. Idrara sıkışıktım. Kalkinca giyinip idrarımı yaptim. Esimde elinde benim cantam ve montumu tutuyor dogumhane kapısında üzüldüm ona cok heyecanlandim dedi beklerken

2 damla kucucuk kan gelmis normal midir sonucta iceriye bise soktular?
Sonrasinda acik kahve lekelenme oldu ama gecti akintim beyaz yumurta catladi diye galiba

3 gun iliski onerdi. Size de onerdiler mi hanimlar?

Asilamam rahat gecti derin derin nefes aldim.
26 kasim. 12 gun sonra test yapcam

Ilaci aldiginiz an başlaması biraz psikilojik olabilir mi?

Canim iyi geceler öncelikle sana bazi seylerden bahsetmek istiyorum yardimci olmak icin.
Haziran 21 de sperm verdi esim,sperm sayisi 10 milyon toplam hareketleri yuzde 32 morfoloji ise %3 tü ( normali yuzde 4 olmaliymis)

Doktor bu sonuclari pek begenmedi ve esime keciboynuzu kürü falan verdi ve sadece 1 bardak icti ben ona icirmedim o da hazirlamadi kendisine

Sonra tatile gittik,temmuzda ,otele..gunde 10 bardak votka falan icti oglenden geceye kadar1 2 de sigara icmisti sagliksiz beslendi birsuru yemek yedi dondurma yedi pideler bilmemneler. Ben baya uyuz oldum hatta ona

Sonra esimin ingilizcesi ve bilgisayar bilgisi cok fazla bir arastirma yaptı ve yabanci sitelerde aspartik asit diye birsey buldu ve getirtti.Kirmizi sisesi var icinde 120 kapsul var gunde 3.kez iciliyor

Ben kaale hic almadim yine duzenli ilac icmek gibi huylari yok biraz sorumsuzdur.. 10 eylulde başladı icmeye. 15 gun iciliyormus. Biz korunmasiz iliskiye devam ettik eylul,ekim gebelik olusmadi

Doktora gittik bu ay. Ben pco luyum. Yumurtam cok ancak catliyor mu catlamiyor mu bilemiyoruz haliyle. Doktor esimden sperm testi istedi ve asilama tedavisine başladık

Sonuca inanamaycaksin
Sperm sayisi 59.7

Ileri hareketli 52.1
Yerinde hareketli 11.1
Hareketsiz 36.8
Hareketli sperm sayisi 18.9
Ileri hareketli sperm sayisi 15.6
Ortalama hiz 4.
Toplam hareketli sperm sayisi 37.8

Sperm sayisi 6 kati artmis,hareketlilik 32 den 37 hatta 38lere cıkmıs
Doktor sperm sayisi iyi dedi (kadin dogumcu)

Bugun gittik spermler yıkandı
Ilk yarım saat ileri hareketli %40
Yikama sonrasi %98
Yerinde hareketli %10
Hareketsiz %50
Sayi 28.000.000
Toplam 42.000.000

Morfoloji normal 1.97 diyor
Sanki morfoloji tuhaf..

Saat 11.30 da aşılamam yapıldı doktor asilama cok guzel gecti insallah tutacak dedi

Ve doktor bu sayiyi gorunce sordu ilacin fotosunu atarmisin dedi attim..uroloji arkadasa sorcam dedi. Bence doktorda sasirdi bu aspartik asit beyinde testesteron hormonu salgisini mi ne arttiriyormus esimde bi yan etki olmadi yani anladigim b12 folik asit gibi birsey

Bunu turkiyedeki doktorlar bilmiyorlar malesef,onceki gittiğimiz kadin dogumcu bize keciboynuzu kürü yapın demisti mesela. Turk sitelerde de pek bir bilgi yok

Inanki harika bir degisim..mutluyuz umutluyuz.Allah hepimizin yuzune gülsün insallah ben sana hikayemi yazdim
Fiyati 20 dolardı. Polonyo dan getirtti eşim

Istersen ozelden fotosunu atarim sana. Ya da sen arastirabilirsin bunu ben buna cok inandim bu sonuclari gorunce esimede "aferin lan sana aşkım bu isleri kendi basina becerdin falan dedim :)

Belki faydasi olur sana. Ve esinde sperm problemi olan diger arkadaslara yazmak istedim..
Allah hepimizin gönlüne gore versin ve biran önce bebislerimize kavuşalım insallah :)

Çok güzel bahsetmişsin Arkadaşım. Bu güzel bilgiler ve deneyimini paylaştığın için çooook teşekkürler. Evet sen yazınca bende baktım 15 günlük testlerin seviyesinde bir yükselme yapıyormuş. Bir aminoasit formmuş. Ülkemizde de sarışı var. Kas yapanlar kullanıyorlar. Bir doktora sorayım bende :)

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim.
Bu ilk aşılaman mıydı? Sende mi klomen kullanmıştın?

benim de 5. gun.. asilamadan sonra hemen kalktim doktor normal hayata devam dedi. herhangi bir oneri veya kısıtlama olmadi. 7 aralik test gunum.sadece o gune kadar progestan fitil kullanacagim. eve geldigimde bende de kahverengi leke vardi dedigin gibi taktiklari aletle ilgili muhtemelen. devami da gelmedi. su an akinti vs yok. fitilin yan etkileri var sadece :)

Ilaci aldiginiz an başlaması biraz psikilojik olabilir mi?
gercekten yapiyor olmali. bende de kasık agrisi var ama benim ay icinde sık sık kasık agrim olur zaten. fakat soyle bir fark var. gunde 30-45 dakika yuruyus yapiyorum. o zaman kasigima inanilmaz agri saplaniyor ve yuruyus sonrasi da bildigin kas agrisi cekiyorum. aslinda bu temponun cok daha fazlasina alisik vucut.normalde agri duymamam gereken bir tempo ama.bence progestan yapiyor. zaten yan etkilerde baldir agrilari da var. kasik agiri da ondan bence

Bugun 13.gun ve idrar testi yine negatif. Yarin kan testi yapma gunumdu ama gerek yok. Idrarda hala silik bile cikmiyorsa yine tutmadi demektir sahiden gogus agrimayinca acimayinca hamilelik olmuyor demekki. Cok uzgunum..

Aaaa cok sevindimm hayırlı olsun canım, bize biraz bahsetsen o zaman belirtin var miydi, kaç yumurtan vardi, ilk aşılama miydi

Evet progestan çok uyku yapıyor bende özellikle, ilk aşılama mı
bende daha cok kasık ve kas agrisi yapiyor. bir de gogus hassasiyeti. bir kac tane kucuk kistim var sanirim onlar rahatsiz ediyor. evet ilk aşılamam. aslinda tup bebek tedavisine başlamiştim. ama ilk kontrolde bir yumurtam digerlerinden cok öndeydi, digerleri ona yetisemez diye aşılama yapmaya karar verdi doktorum.

Kızlar merhaba
23 kasımda ikinci aşılamalı yaptırdım bugün 5. Günüm 10 .günde idrar testi yapmayı düşünüyorum ilk asilamada 9 günde idrar testi silik çıkmıştı kan vermiştim beta hcg 10 çıkmıştı ama malesef değer yükselmedi ilk asilamada ki belirtileri yaşıyorum umarım aynı olmaz allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin

benim aşilamam da 22 kasimdaydi ve kan testi haftaya cuma yani 7 aralikta. asilamadan 9-10 gun sonrasi bana erken geldi sanki ama daha once de cıkmis sonucta. umarim guzel haberler alirsin.

benim aşilamam da 22 kasimdaydi ve kan testi haftaya cuma yani 7 aralikta. asilamadan 9-10 gun sonrasi bana erken geldi sanki ama daha once de cıkmis sonucta. umarim guzel haberler alirsin.
Arkadaşım genelde idrar tahlilinde çok silik olsa da çıkar. Tabi kan testi en iyi sonucu verir

Daha önceden çıkmıştı canim birde bensde baya belirti olmuştu o yüzden test yapmıştım seninde cikar hic öyle düşünme aramizda bir gun var çok silik çıkıyor zaten öyle çok belirgin olmaz

Arkadaşım genelde idrar tahlilinde çok silik olsa da çıkar. Tabi kan testi en iyi sonucu verir
bence de en iyisi kan testi ve 15 gun de iyi bir sure sanki test icin. erken ogrenince de deger dusuk geliyor bu defa yukselecek mi stresi basliyor, ya da kimyasal stresi oluyor. en rahati gec ogrenmek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…