Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence de en iyisi kan testi ve 15 gun de iyi bir sure sanki test icin. erken ogrenince de deger dusuk geliyor bu defa yukselecek mi stresi basliyor, ya da kimyasal stresi oluyor. en rahati gec ogrenmek sanki.
Tabi oda doğru ama çok fazla göğüs hassasiyeti ve kaşık batması yaşayınca test yapmıştım çıkmıştı sonra hemen kan verdim

Daha önceden çıkmıştı canim birde bensde baya belirti olmuştu o yüzden test yapmıştım seninde cikar hic öyle düşünme aramizda bir gun var çok silik çıkıyor zaten öyle çok belirgin olmaz
ben kan testini bekleyecegim canim. eskiden olsa meraktan duramazdim. simdilik sakin gidiyor, bu hali cok sevdim.. bakalim test gunu yaklastiginda fikrim degisirse yaparim ben de. ama su an hic niyetim yok.

Tabi oda doğru ama çok fazla göğüs hassasiyeti ve kaşık batması yaşayınca test yapmıştım çıkmıştı sonra hemen kan verdim
herkesin bunyesi farkli sonucta o nedenle daha erken ya da daha gec cikiyor olabilir. yeter ki pozitif olsun ama erken ama gec :)

Vajinal mi aliyorsunuz agizdan mi aliyorsunuz ben masallah zipkin gibiyim . Birde pco musunuz pco kasik ağrısı yapiyor

Ohhh sevindim demekki normal birsey o leke gelmesi suanda bendede yok leke meke. Iliski onerdi mi doktor peki?

Rica ederim arkadasim. Allah herkese tez zamanda sifa versin insallah. Doktora bir sor bakalim ne dicek :)

Vajinal mi aliyorsunuz agizdan mi aliyorsunuz ben masallah zipkin gibiyim . Birde pco musunuz pco kasik ağrısı yapiyor
vajinal aliyorum. pco muyum kesin degil. yani insulin direncim var ve %80 nedeni pco oluyor diyor endokrin doktorum. yumurtaliklarimda pco belirtisi yok ama hizli kilo alip vermem ve insulin direncinden dolayi pco lu gibi degerlendiriyor endokrin doktorum. ama kadin dogum oyle dusunmuyor cunku hormonlar da normal. ama benim kasık agrim normalde de oluyor zaten. agri esigim cok dusuk her agriyi duyarim o nedenle :) hatta hep derim hamileligimi kasık agrisi ile ogrenmem belki de imkansiz. progestanda ise agrinin tipinin farkli olmasi bana ilactan diye dusunduruyor. sanki kasigim oyuluyor ve tek tarafli oluyor. normal zamanda ise iki tarafli ve ara ara gelen agrilar oluyordu. bir de kas agrilarim var. yuruyus yaptim ama kendimi yormadan hafif tempoda su an kaslarim yarim saat kosmusum gibi davraniyor :) senin zipkin gibi halin hep sursun :) ben de fena degilim aslinda agizdan alanlar daha kotu oluyormus sanirim

Ohhh sevindim demekki normal birsey o leke gelmesi suanda bendede yok leke meke. Iliski onerdi mi doktor peki?
normal hayatina devam edeceksin dedi.. her hangi bir tarih icin ozel olarak oneri ya da yasak getirmedi.bazen okuyorum ayni gun aksam ya da ertesi gun iliski onerildigi ya da bir kac gun yasaklandigi oluyor galiba. bana ikisini de soylemedi.

Benim yarin 10.gunum cikar mi acaba silikte olsa
Bu idrar testleri eskisi gibi değil hassas. Erken gebelik testi al yap arkadaşım aşılamanın 10. Günü ise. Çünkü 15 değerine kadar algılıyor en düşük. E zaten tutunan birşey varsa silikte olsa görünür bence. Ama negatifse hergün yada 2 güne bir tekrarlarsın arkadaşım.
Bilmiyorum ben ilkinde böyle yaptım çünkü birden hayal kırıklığına uğramaktansa yavaş yavaş kendimi alıştırmayı tercih ettim.

ben de 10 degerine kadar ciktigini duymustum. ama idrara sonra gectigi icin kanda kac olunca idrarda on olur bilmek zor. ama bu degerler de kisiden kisiye degisebiliyor galiba. asilamadan ne kadar sonra dollenme olduguna, rahime tutunmanin kac gunde gerceklestigine gore olusan bir farktir bu.bazilarimiz erken, bazilarimiz gec olsa da pozitifi goruruz umarim.

Kizlar merhaba. Size de danisayim. Bugun 13.gun. ilk 2 3 dakika negatif diye cope attigim test 7 8 saat sonra copten cikardim bu sekilde? Hamile olabilir miyim? Boyle bir seyler basina gelenleri okudunuz mu siz de ?

Eklentiler

• IMG-20181127-WA0009.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar merhaba. Size de danisayim. Bugun 13.gun. ilk 2 3 dakika negatif diye cope attigim test 7 8 saat sonra copten cikardim bu sekilde? Hamile olabilir miyim? Boyle bir seyler basina gelenleri okudunuz mu siz de ?
Kullanma klavuzlarında genelde testin ilk 10 dakikasındaki sonuçları dikkate alın diyorlar ama insan görünce de umutlanıyor. Bence yarın tekrarla her ihtimale karşı.

Kullanma klavuzlarında genelde testin ilk 10 dakikasındaki sonuçları dikkate alın diyorlar ama insan görünce de umutlanıyor. Bence yarın tekrarla her ihtimale karşı.
Ben testleri gunlerce bekletiyorum sirf bu sebepten. Bir kez okumustum bekleyip pozitif olan testler dusuk beta seviyesini anca algilamis oluyor diye. Ama yalanci pozitif de cok. Bilemedim gorucez yarin zaten adet gunum.

Bence sabah ilk idrar la tekrarlamalısın testi yanıltıcı olabilir

Bence sabah ilk idrar la tekrarlamalısın testi yanıltıcı olabilir
Oyle yapicam evet. Elimde test kalmadi ama okula giderken alip okulda yaparim. Zaten yarin kan testi yap demisti doktor ama ben idrarda pozitif gormeden yaptirmam.

Oyle yapicam evet. Elimde test kalmadi ama okula giderken alip okulda yaparim. Zaten yarin kan testi yap demisti doktor ama ben idrarda pozitif gormeden yaptirmam.
Idrarda dusukte olsa deger cikiyor benim degerim kanda 10 iken idrar testi silik cikmisti algılamıştı

Arkadaşlar aşılama günü eğer sperm yumurtayı döllerse döllenmiş yumurta tüpten bölünerek ilerler ve döllenmenin 5. Günü blastokist aşamasına gelince rahim içi duvarına gömülür. Gömülen embriyo b-hcg salınmasına sebep olur. Bu kanda tespit edilir. Sonra idrarda çıkar.

Mantığı böyle kurun arkadaşlar.

Aynen canım pozitif kalmak çok önemli nasıl düşünürsen, ne söylersen onu çekiyorsun hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…