Cikabilir ben ilk asilamada doktora kendim demistim acaba iğne etkisimi diye oda hayır iğne 8 günde vücuttan gidiyor demisti bebek olusamamis demistiBenim yarin 10.gunum cikar mi acaba silikte olsa
Tabi oda doğru ama çok fazla göğüs hassasiyeti ve kaşık batması yaşayınca test yapmıştım çıkmıştı sonra hemen kan verdimbence de en iyisi kan testi ve 15 gun de iyi bir sure sanki test icin. erken ogrenince de deger dusuk geliyor bu defa yukselecek mi stresi basliyor, ya da kimyasal stresi oluyor. en rahati gec ogrenmek sanki.
ben kan testini bekleyecegim canim. eskiden olsa meraktan duramazdim. simdilik sakin gidiyor, bu hali cok sevdim.. bakalim test gunu yaklastiginda fikrim degisirse yaparim ben de. ama su an hic niyetim yok.Daha önceden çıkmıştı canim birde bensde baya belirti olmuştu o yüzden test yapmıştım seninde cikar hic öyle düşünme aramizda bir gun var çok silik çıkıyor zaten öyle çok belirgin olmaz
herkesin bunyesi farkli sonucta o nedenle daha erken ya da daha gec cikiyor olabilir. yeter ki pozitif olsun ama erken ama gec :)Tabi oda doğru ama çok fazla göğüs hassasiyeti ve kaşık batması yaşayınca test yapmıştım çıkmıştı sonra hemen kan verdim
Inşallah güzel sonuçlar alırızben kan testini bekleyecegim canim. eskiden olsa meraktan duramazdim. simdilik sakin gidiyor, bu hali cok sevdim.. bakalim test gunu yaklastiginda fikrim degisirse yaparim ben de. ama su an hic niyetim yok.
Vajinal mi aliyorsunuz agizdan mi aliyorsunuz ben masallah zipkin gibiyim . Birde pco musunuz pco kasik ağrısı yapiyorgercekten yapiyor olmali. bende de kasık agrisi var ama benim ay icinde sık sık kasık agrim olur zaten. fakat soyle bir fark var. gunde 30-45 dakika yuruyus yapiyorum. o zaman kasigima inanilmaz agri saplaniyor ve yuruyus sonrasi da bildigin kas agrisi cekiyorum. aslinda bu temponun cok daha fazlasina alisik vucut.normalde agri duymamam gereken bir tempo ama.bence progestan yapiyor. zaten yan etkilerde baldir agrilari da var. kasik agiri da ondan bence
Ohhh sevindim demekki normal birsey o leke gelmesi suanda bendede yok leke meke. Iliski onerdi mi doktor peki?benim de 5. gun.. asilamadan sonra hemen kalktim doktor normal hayata devam dedi. herhangi bir oneri veya kısıtlama olmadi. 7 aralik test gunum.sadece o gune kadar progestan fitil kullanacagim. eve geldigimde bende de kahverengi leke vardi dedigin gibi taktiklari aletle ilgili muhtemelen. devami da gelmedi. su an akinti vs yok. fitilin yan etkileri var sadece :)
Rica ederim arkadasim. Allah herkese tez zamanda sifa versin insallah. Doktora bir sor bakalim ne dicek :)Çok güzel bahsetmişsin Arkadaşım. Bu güzel bilgiler ve deneyimini paylaştığın için çooook teşekkürler. Evet sen yazınca bende baktım 15 günlük testlerin seviyesinde bir yükselme yapıyormuş. Bir aminoasit formmuş. Ülkemizde de sarışı var. Kas yapanlar kullanıyorlar. Bir doktora sorayım bende :)
vajinal aliyorum. pco muyum kesin degil. yani insulin direncim var ve %80 nedeni pco oluyor diyor endokrin doktorum. yumurtaliklarimda pco belirtisi yok ama hizli kilo alip vermem ve insulin direncinden dolayi pco lu gibi degerlendiriyor endokrin doktorum. ama kadin dogum oyle dusunmuyor cunku hormonlar da normal. ama benim kasık agrim normalde de oluyor zaten. agri esigim cok dusuk her agriyi duyarim o nedenle :) hatta hep derim hamileligimi kasık agrisi ile ogrenmem belki de imkansiz. progestanda ise agrinin tipinin farkli olmasi bana ilactan diye dusunduruyor. sanki kasigim oyuluyor ve tek tarafli oluyor. normal zamanda ise iki tarafli ve ara ara gelen agrilar oluyordu. bir de kas agrilarim var. yuruyus yaptim ama kendimi yormadan hafif tempoda su an kaslarim yarim saat kosmusum gibi davraniyor :) senin zipkin gibi halin hep sursun :) ben de fena degilim aslinda agizdan alanlar daha kotu oluyormus sanirimVajinal mi aliyorsunuz agizdan mi aliyorsunuz ben masallah zipkin gibiyim . Birde pco musunuz pco kasik ağrısı yapiyor
normal hayatina devam edeceksin dedi.. her hangi bir tarih icin ozel olarak oneri ya da yasak getirmedi.bazen okuyorum ayni gun aksam ya da ertesi gun iliski onerildigi ya da bir kac gun yasaklandigi oluyor galiba. bana ikisini de soylemedi.Ohhh sevindim demekki normal birsey o leke gelmesi suanda bendede yok leke meke. Iliski onerdi mi doktor peki?
Bu idrar testleri eskisi gibi değil hassas. Erken gebelik testi al yap arkadaşım aşılamanın 10. Günü ise. Çünkü 15 değerine kadar algılıyor en düşük. E zaten tutunan birşey varsa silikte olsa görünür bence. Ama negatifse hergün yada 2 güne bir tekrarlarsın arkadaşım.Benim yarin 10.gunum cikar mi acaba silikte olsa
Bu idrar testleri eskisi gibi değil hassas. Erken gebelik testi al yap arkadaşım aşılamanın 10. Günü ise. Çünkü 15 değerine kadar algılıyor en düşük. E zaten tutunan birşey varsa silikte olsa görünür bence. Ama negatifse hergün yada 2 güne bir tekrarlarsın arkadaşım.
Bilmiyorum ben ilkinde böyle yaptım çünkü birden hayal kırıklığına uğramaktansa yavaş yavaş kendimi alıştırmayı tercih ettim.
Kullanma klavuzlarında genelde testin ilk 10 dakikasındaki sonuçları dikkate alın diyorlar ama insan görünce de umutlanıyor. Bence yarın tekrarla her ihtimale karşı.Kizlar merhaba. Size de danisayim. Bugun 13.gun. ilk 2 3 dakika negatif diye cope attigim test 7 8 saat sonra copten cikardim bu sekilde? Hamile olabilir miyim? Boyle bir seyler basina gelenleri okudunuz mu siz de ?
Ben testleri gunlerce bekletiyorum sirf bu sebepten. Bir kez okumustum bekleyip pozitif olan testler dusuk beta seviyesini anca algilamis oluyor diye. Ama yalanci pozitif de cok. Bilemedim gorucez yarin zaten adet gunum.Kullanma klavuzlarında genelde testin ilk 10 dakikasındaki sonuçları dikkate alın diyorlar ama insan görünce de umutlanıyor. Bence yarın tekrarla her ihtimale karşı.
Bence sabah ilk idrar la tekrarlamalısın testi yanıltıcı olabilirKizlar merhaba. Size de danisayim. Bugun 13.gun. ilk 2 3 dakika negatif diye cope attigim test 7 8 saat sonra copten cikardim bu sekilde? Hamile olabilir miyim? Boyle bir seyler basina gelenleri okudunuz mu siz de ?
Oyle yapicam evet. Elimde test kalmadi ama okula giderken alip okulda yaparim. Zaten yarin kan testi yap demisti doktor ama ben idrarda pozitif gormeden yaptirmam.Bence sabah ilk idrar la tekrarlamalısın testi yanıltıcı olabilir
Idrarda dusukte olsa deger cikiyor benim degerim kanda 10 iken idrar testi silik cikmisti algılamıştıOyle yapicam evet. Elimde test kalmadi ama okula giderken alip okulda yaparim. Zaten yarin kan testi yap demisti doktor ama ben idrarda pozitif gormeden yaptirmam.
Aynen canım pozitif kalmak çok önemli nasıl düşünürsen, ne söylersen onu çekiyorsun hayatına.Çok haklısın.. umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamamak için umutsuz olmayı ve öyle konuşmayı tercih ediyoruz bazen.. ama bence bu doğru bir şey değil. Her zaman umutlu olmak, istediğimizi alana kadar pozitif kalabilmek daha iyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?