Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlım 1 klomenle 1 folikül oluştu. Umarım 3 tane olmaz biz yapmıyoruz iptal ediyoruz seri doktorum ama ben 2 tane gelişeceğini düşünüyorum en fazla kısmet bakalım

Tatlım 2. Bhcg sonucun kaç çıktı? Nasıl gidiyor hayat? :) bende bıgün adet gördüm. Salı doktora gideceğim. İnşallah kist falan yoksa bu ay yine aşılama devam etmek istiyorum. Ara vermek istemiyorum
Arkadaşım kusura bakma geç cevap verdim
Elhamdülillah iyiyim. belim agriyoo benimde

Kızlar bugün aşılamadan sonraki 2. günüm ayakta durunca kasık agrim oluyor ve de akintim var gecen ay 3 gün dinlenip kalkmadigim icin boyle bisey hatirlamiyorum sizde de var mi

Selam kızlar ;
Tüp bebek diye başlayan tedavim bugün ( adetin 7. Günü) kontrolden sonra aşılama olarak değişti. Bu akşam çatlatma iğnesi perşembe sabahı da aşılama yapılacak.

Hayirlisi olsun canim. Insallah tutar.
Ya umarım.. çok da beklediğim bir şey değildi. Çünkü tüp bebek diye başladık. O nedenle, ilk duyduğumda sanki kötü bir şey olmuş gibi karşıladım. Ama şu an iyiyim. Ve tabiki bu kötü bir şey değil bir tedavi.. işe yarayacağını düşünmese doktor neden önersin? Umarım sonuç güzel olur. Senin ne aşamada?

Benim ikinci asilamamin 7.gunu canim. Ilk tutmadi. Esimin degerleri pek iyi degil. Bende de pko var. Olursa nasip olmazsa ben de tup bebek dusunecegim somestr tatilinde. Suan okul var cunku rapor alamam.

Benim ikinci asilamamin 7.gunu canim. Ilk tutmadi. Esimin degerleri pek iyi degil. Bende de pko var. Olursa nasip olmazsa ben de tup bebek dusunecegim somestr tatilinde. Suan okul var cunku rapor alamam.
Canım benimde hiç bir belirttim kalmadı göğüslerim şiş bide sanki arada saniyelik hasta olacak gibi Bi karın ağrısı oluyo

Umarım tutar ama dediğin gibi olmazsa da alternatifsiz değilsin tüp bebek deneyebilirsin. Sanırım aşılama ile tüp bebekte kullandırılan ilaçlar farklı etkileri bakımından. Benim adetin 7. Günü çatlatma iğnesi oldum 9. Gün aşılama olacağım. Biraz erken gibi geliyor bana ama ilaçlarla alakalı bir fark sanırım.

Evet asilama genelde erken oluyor. Ilac erken buyutuyor yumurtalari.

Canım benimde hiç bir belirttim kalmadı göğüslerim şiş bide sanki arada saniyelik hasta olacak gibi Bi karın ağrısı oluyo
Benim de belirtim yok ama yeni baslayacaktir belki de? Hem daha cok erkendir belki belirti icin. Biz seninle ayni gunuz asagi yukari di mi canim?

Evet asilama genelde erken oluyor. Ilac erken buyutuyor yumurtalari.
O zaman normal.. hiç yaptırmadım. Bir de kanallarımdan birisi alındı. Tek kanal olduğu için de şans yarı yarıya düşüyor diye hiç düşünülmedi bende o tedavi. O nedenle pek de bilmiyorum tedavi sürecini. Sadece nasıl bir uygulama olduğunu biliyorum.

Benim de sol rahim tüpüm yok canım. Yine de aşılama olsun dendi ilk. Tabi baska doktora gitsem tup bebek der belki bilemiyorum. Cunku esimin de degerleri yetersiz.

Benim de sol rahim tüpüm yok canım. Yine de aşılama olsun dendi ilk. Tabi baska doktora gitsem tup bebek der belki bilemiyorum. Cunku esimin de degerleri yetersiz.
Bence yaşla da ilgili. Ben 36 yaşındayım ve zaman kaybetmemek için tüp bebek dendi..yaşın gençse aşılama demiş olabilirler çünkü aşılama ile olmaz diye bir şey yok. Galiba aşılamada da yine sperm sayısının bir alt sınırı oluyor. Önerdiklerine göre demek onun üstündesiniz.

Onun ustundeyiz evet asilama icin cok az sperm yetiyor zaten islemden geciyor ya. Biz sınırın biraz altindayiz aslinda duzelebilir keci boynuzu suyu iciriyorum kaynatip. Ise de yarior sperm sayisi artti. Benim yasim 28 ve doktoruma kalsa zaten hamile kalirmisim. E madem oyle 1 senedir nicin olmuyo?? Ona bi sey diyebilen yok. Demek ki tek tuple sans yariya dusuyo dedikleri dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…