- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
Benim hic gebelik olusmadi ki dussun1 seneyi gecti. Belki de tutunamiyor. Bazen silik cizgi oluyordu cok siddetli kasigim agriyip adet oluyordum. Bu iki kez oldu. 4 5 gun adet de gecikmeli olmustu. Belki de kimyasal yasadim bilmeden.
Merhabalaaaar
Ben bugün başlayacağım ilk iğneye
Bana sadece iğne verdi doktorum 2 kutu. Nasıl yapacağımı anlattılar ama ben çok korkuyorum göbekten yapamam kendimesizler nasıl yapıyorsunuz.
Ilk aşılamam olacak benim inşallah olur diye umut ediyorum ama kesin tutmaz bende hicbir isim kolay olmaz benim . Sol yumurtalıkta çikolata kisti var ve sol tüpte ufak bi tıkanıklık varmış artik hayırlısı
Cok haklisin canim. Olacagi varsa agir isler yapsan bile oluyormus. Sonucta normal hamilelikten bir farki yok ki. Insanlar hamile oldugunu bilmeden ne isler yapiyor. Allahim nasip eder insallah. Bana nasip olmasa bile sizlere olur insallah da bir teselli olur :) hayirli kandiller bu arada.
Ne kadar guzel olmus ya tam supriz degil mi ? :) bence de nasipte varsa onunde hicbir sey duramaz. Bir yavrun var sanirim ? Ikinci yavrun mu olacak bu olursa.Olacağı varsa her türlü oluyor canım. Ben ilk gebeliğimde doktor bu ay yumurtan yok dedi diye önce baya bi ağlamıştım sonra da saldım kendimi. Daha önce neye dikkat ettiysem etmedim. Kardeşimin nişanı olcaktı evle işlerle uğraştım koşturdum durdum. Çamaşır asmalar, cam silmeler, perde takmalar, dolap silmeler,yükseğe uzanmalar, bi sürü şey ha bi de üstüne nişanda bir sürü oynadım kurtlarımı döktüm. Nişandan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) inanılmaz mutlu olmuştum. İşi Allah'a havale etmek en güzeli. O hayırlısı neyse onu nasip ediyor.
benimde cuma 2 de çatlatma iğnem vuruldu cumartesi saat 2 de aşılamam yapıldı doktorum aşılamanın 24-36 saatlerinde olabileceğini söyledi.spermler 48 saat yumurta 24 saat canlı kalır bu sürede denk gelirler dedi.Aynı soru benim de kafama takılmıştı çünkü.bir de rahim duvarının kalınlığı 9 du bunu değerlendirmek istiyorum o yüzden 36 saat beklemeyelim demişti. çarşamba günü mü oldu aşılamanızMerhabalar benim aşılamamın 5. Günündeyim. Çatlatma iğnesindem bir gün sonra aşılama yapıldı. Bana biraz erken bir süre gibi geldi. Sizlerde laö gün sonra yapıldı acabaa
Benim çatlatma iğnem ayın 16 sında saat 12 de vuruldu. Aşılamamda 17 sinde saat 12 de yapıldı. Tesekkur ederim içimi rahatlattınızbenimde cuma 2 de çatlatma iğnem vuruldu cumartesi saat 2 de aşılamam yapıldı doktorum aşılamanın 24-36 saatlerinde olabileceğini söyledi.spermler 48 saat yumurta 24 saat canlı kalır bu sürede denk gelirler dedi.Aynı soru benim de kafama takılmıştı çünkü.bir de rahim duvarının kalınlığı 9 du bunu değerlendirmek istiyorum o yüzden 36 saat beklemeyelim demişti. çarşamba günü mü oldu aşılamanız
Yeni sürecin hayırlı olsun canım inşallah ikinci aşılamalar bize uğurlu gelirArkadaşlar merhaba;
Bugün adetimin 3. Günü. 2. Aşılama için takibe başladım. Geçen ay Klomen tb 5 gün günde 1 kullandım. Doktor yine bu şekilde kullanalım dedi. Bende günde 2 tane içmek istedim. Doktor tamam dedi ama 3 folikül oluşursa iptal ederiz dedi. Bende bu riski göze aldım. Çünkü günde 1 ile yine aynı şekilde 1 folikülüm gelişmeyebilir.
Vitamin olarak; inofolic combi sabah 1 akşam 1 kullanıyorum. Solgar omnium günaşırı ve Neptune Krill Yağı günaşırı alıyorum.
Bunları da çok iyi buldu devam et dedi.
Eşiminde hızlı hareketli spermi yok. Yavaş hareketli hepsi. Sayı iyi ama durum bu. Ona da Promen K Saşe verdi. Bir aylık kutu 240 tl
Umarım 2 folikülden fazla gelişmez. Ve herşey yolumda gider.
Ayrıca Vitaminler çok önemli asla bırakmayın bu süre boyunca dedi. Bir de günde 1 çay kaşığı polen tüketeceksiniz dedi. Özellikle eşin dedi.
Bu sefer denk gelen doktor aktarcı çıktı. Benim gibi :)
Benim de asilamam 1 gun sonra 28.saatte yapildi. Sorun olmuyor canim.Merhabalar benim aşılamamın 5. Günündeyim. Çatlatma iğnesindem bir gün sonra aşılama yapıldı. Bana biraz erken bir süre gibi geldi. Sizlerde laö gün sonra yapıldı acabaa
İnşallah. Birinci aşılamamı bahçeci de yaptırmıştım. Doktorum çok olumlu konuşmuştu.Çok umutluydum. Şimdi ikinci de bakalım ne olacak. İnşallah bu defa tutarBenim de asilamam 1 gun sonra 28.saatte yapildi. Sorun olmuyor canim.
3 folikul gelisse de sorun olmaz canim birbiriyle ayni buyuklukte olmuyolar cogu zaman ve kalitesiz oluyolar. Tehlike olusturmuyor. Cok var 3 folikulle yaptiran. Benim 21mm 18mm ve 16mm uc yumurtam vardi ama 21 disindakileri pek kayda deger bulmadi. Amac 1 tane saglikli yumurtaymis. Ha 3 tane olursa da cogul gebelik olur belki ve istiyosan niye problem olsun ki? :) ben bunlari sorup ogrenmistim. Olumsuz dusunme , insallah her sey yolunda gider bu kez :) esin icin olan ilaci recetesiz alabiliyor muyuz??Arkadaşlar merhaba;
Bugün adetimin 3. Günü. 2. Aşılama için takibe başladım. Geçen ay Klomen tb 5 gün günde 1 kullandım. Doktor yine bu şekilde kullanalım dedi. Bende günde 2 tane içmek istedim. Doktor tamam dedi ama 3 folikül oluşursa iptal ederiz dedi. Bende bu riski göze aldım. Çünkü günde 1 ile yine aynı şekilde 1 folikülüm gelişmeyebilir.
Vitamin olarak; inofolic combi sabah 1 akşam 1 kullanıyorum. Solgar omnium günaşırı ve Neptune Krill Yağı günaşırı alıyorum.
Bunları da çok iyi buldu devam et dedi.
Eşiminde hızlı hareketli spermi yok. Yavaş hareketli hepsi. Sayı iyi ama durum bu. Ona da Promen K Saşe verdi. Bir aylık kutu 240 tl
Umarım 2 folikülden fazla gelişmez. Ve herşey yolumda gider.
Ayrıca Vitaminler çok önemli asla bırakmayın bu süre boyunca dedi. Bir de günde 1 çay kaşığı polen tüketeceksiniz dedi. Özellikle eşin dedi.
Bu sefer denk gelen doktor aktarcı çıktı. Benim gibi :)
Eşinde sorun var mi? Yoksa sansin hep var bence. Ama asilamadan cok cok bir sey beklemeyin diyorlar genelde. Bahcecide kac tl imis bu arada? Ikinci kez yaptirdim ben tutmazsa belki ucuncuyu denerim aklimda kalmasin diye.İnşallah. Birinci aşılamamı bahçeci de yaptırmıştım. Doktorum çok olumlu konuşmuştu.Çok umutluydum. Şimdi ikinci de bakalım ne olacak. İnşallah bu defa tutar
Evet kısmen hareketsizlik problemi var. Bahçecide biz yaz tatilinde 1900 tl ye yaptırdık. İlaç falan sgk karşılamadı. Ama bizden sonra galiba anlaşmalı olacak falan dediler yani indirimli. Ama ankarada ki doktor çok iyiydi. Berfu hanım. Nasip olmayınca olmuyo işte. Şimdi trabzonda yaptırmak zorunda kaldım.Eşinde sorun var mi? Yoksa sansin hep var bence. Ama asilamadan cok cok bir sey beklemeyin diyorlar genelde. Bahcecide kac tl imis bu arada? Ikinci kez yaptirdim ben tutmazsa belki ucuncuyu denerim aklimda kalmasin diye.
Canım sperm yıkama işlemi yaptılar demi yıkandıktan sonra nasıldı harketlenmiştirEvet kısmen hareketsizlik problemi var. Bahçecide biz yaz tatilinde 1900 tl ye yaptırdık. İlaç falan sgk karşılamadı. Ama bizden sonra galiba anlaşmalı olacak falan dediler yani indirimli. Ama ankarada ki doktor çok iyiydi. Berfu hanım. Nasip olmayınca olmuyo işte. Şimdi trabzonda yaptırmak zorunda kaldım.
aynı gün aşılama olmuşuz 30 kasım kan tahlili yapılacak dedi doktorum. 1 gün dahi beklemeden gideceğim.Her hangi bir değişiklik falan hissediyor musunBenim çatlatma iğnem ayın 16 sında saat 12 de vuruldu. Aşılamamda 17 sinde saat 12 de yapıldı. Tesekkur ederim içimi rahatlattınız
Benim esimde de hareket %40larda. Dusuk buluyor doktor. En az %50 olmaliymis. Keciboynuzu kaynatip icirdim 20 gun ama sadece sayisi artti. Hareket artmadi.Evet kısmen hareketsizlik problemi var. Bahçecide biz yaz tatilinde 1900 tl ye yaptırdık. İlaç falan sgk karşılamadı. Ama bizden sonra galiba anlaşmalı olacak falan dediler yani indirimli. Ama ankarada ki doktor çok iyiydi. Berfu hanım. Nasip olmayınca olmuyo işte. Şimdi trabzonda yaptırmak zorunda kaldım.
Hiç bir değişiklik hissetmiyorum. Çok nadiren kasık ağrısı oluyo. Onun dışında bir farklılık yok. Şu anda bir arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. Hemde üçüz oldu. Onun çok kasık ağrısı oluyordu en başından beri .aynı gün aşılama olmuşuz 30 kasım kan tahlili yapılacak dedi doktorum. 1 gün dahi beklemeden gideceğim.Her hangi bir değişiklik falan hissediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?