Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende iki aydir doktorun verdigi vitamin takviyesi kullaniyodum ama fazla pahalli o yuzden bu ay inofolic aldim kendim onu kullaniyorum daha öncede kullanmıştım reglimi düzenlemişti

Bende iki aydir doktorun verdigi vitamin takviyesi kullaniyodum ama fazla pahalli o yuzden bu ay inofolic aldim kendim onu kullaniyorum daha öncede kullanmıştım reglimi düzenlemişti
BENİM HİÇ DÜZENLEMEDİ. 2.5 yıl önce Agnucaston kullanmıştım 3 ay yaklaşık 1,5 yıl düzenli adet gördüm hayatımda ilk defa. ne zaman bebek düşündük adetlerimin düzeni gitti

sabah akşam mı kullanıyorsun canım inofolic combi mi birde?

BENİM HİÇ DÜZENLEMEDİ. 2.5 yıl önce Agnucaston kullanmıştım 3 ay yaklaşık 1,5 yıl düzenli adet gördüm hayatımda ilk defa. ne zaman bebek düşündük adetlerimin düzeni gitti

sabah akşam mı kullanıyorsun canım inofolic combi mi birde?
Yok canım ben burda birinden görmüştüm hamileydi her gün bir tane kullaniyordu bide glifor kullaniyordu bende insülin direncim yok ama kilo vereyim diye istedim gliforu arada iciyodum ama o aydan sonra reglim duzenli gelmeye basladi hatta iki ay once doktorum izinliydi 14.gun sadece kontrole gidiyim dedim kendiliginden 22mm yumurtam oluşmuştu bile ayrica son olarak kiloda onemli canim ben evlendim 7 kilo aldim 3 ayda, regl goremedim kac ay boyunca sonra bunlari kullandım ekmek, pirinc ,makarna ,abur cubur ,asitli icicekler hic bisey yemeyip icmedim 3 kilosunu verdim yaklasik 1 yıldır ayni kilodayim gerisini veremiyorum gitmiyor kilo cok onemli sanirim sende pkosun

Evet öyle bende pco yum ama benim kilom yok. Bu glifor arada alınan birşey değil yalnız canım. Sakın öyle yapma. Kafana göre kullanma. Tip 2 şeker hastalarının kullandığı birşey aynı zamanda. Aman dikkat. Sabah akşam inofolic combi aynı işi görüyor. Üstelik yan etkisi yok.

Yok canim doktor verdi zaten pko oldugum icin ama insulin direncim yok

Canım benim 6 ay önce düşüğüm oldu geçen ay çatlatma iğnesi ile denedik bu ayda aşılamaya karar verdik 14 alımda evliyim öyle şans artsın dedik ama kısmet değilmiş olmadi
bendde denemek istoyorum cnm ama karsr veremedim. bende de pco gorunumlu folikuller vr . esimde prblm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…