Bugün adetin 7. GünüBen de gecen ay femaraya altinci gun basladim. 10.gunden 15.gune 12mm olarak kaldi yumurta. Nasil uzuldum inanamadim. 5 gun 1mm bile artmadi. 17.gun oldu baktik ki 19.5 mm olmus. 2 gunde kac mm sen hesapla yani. Demem o ki gec tepki verebilirrr igne ve ilaclar. Ayrica incir kürüyle de destekle tedavini. Kesinlikle buyutuyor yumurtalari. Adetinin kacinci gunu canim?
Günaydın canım.Bugun 13. gunum asilamada rabbim sonunu hayir etsin
Daha yumurta olur buyur ki nicin uzuluyorsun. Takibe devam edecek misin? Merak ettim simdi.Bugün adetin 7. Günü
Sen kan testi yaptırsam çıkar aslında 13. Günün doktorun ne zaman yapmanı söylemiştiGünaydın canimCelin30 ya karnıma hafif sanci gidip geliyo an itibariyle
hadi gözün aydın hangi hastahanede yaptırmıştınKizlar bugun dayanamayip kan testi yaptim asilamamin 13.gununde degerim 66.30 cikti hamilemiyim soktayim suan İlk asilamamdi
Kasim 16 yap dedi de korkuyom yapmayaSen kan testi yaptırsam çıkar aslında 13. Günün doktorun ne zaman yapmanı söylemişti
Ya senin adına cooook mutlu oldumhadi gözün aydın hangi hastahanede yaptırmıştın
Ayy ben dayanamadım 10. Gunu yapmıştım hani asila ma olmasa daha erken derim sma Aşılama da çıkar canım yaa k n testi yaptirsanKasim 16 yap dedi de korkuyom yapmaya
Çok sağol canım inşallah en geç ocak ta gidicem eşimin işinde değişiklik oldu heyecanlı ve stresli bi dönem o yüzden biraz ertelemeyi düşünüyorum daha sakin oldugumuz bi dönemde şansimiz daha da artar diye böyle bi karar aldikİyi ki açmışsın canım biz de herkesin bilgi ve tecrübelerini paylaşıyoruz. Destek oluyoruz çok güzel :) umarım çabucak gidersin.
Yaa yarın yaptirsam mi ki cooook korkuyorumAyy ben dayanamadım 10. Gunu yapmıştım hani asila ma olmasa daha erken derim sma Aşılama da çıkar canım yaa k n testi yaptirsan
Bence yaptır ki belirsizlikten kurtulYaa yarın yaptirsam mi ki cooook korkuyorum
Erken değil demiBence yaptır ki belirsizlikten kurtul
Ayyy canım Harika haber buKizlar bende doktordan geldim 4 yumurtam vardi iki gun once dozu dusurunce ikisi daha buyumus digerleri arkadan geliyor cuma catlatma ignesi pazarda aşılama olucak
Yaptır canım varsa çıkar ben idrarda yapıyorum ama çıkmadı zaten hiç. Crinone da bu sabah kestim. Cuma Dr gideceğim öğleden sonra çıkar sonuç ama yaptırmak zorunda olduğum için yaptırıyprum başka bir yerde. Adet olup gidince uğraştırmasınlar beni diyeYaa yarın yaptirsam mi ki cooook korkuyorum
Sen napiyosun canin regl oldun muAyyy canım Harika haber bu
Olmadım canım daha zaten 19 kasım benim adet tarihi. 30 gün sonrası tabi ( ben normalde 2 ayda bir adet görüyorum)Sen napiyosun canin regl oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?