Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün adetin 7. Günü

İyi ki açmışsın canım biz de herkesin bilgi ve tecrübelerini paylaşıyoruz. Destek oluyoruz çok güzel :) umarım çabucak gidersin.
Çok sağol canım inşallah en geç ocak ta gidicem eşimin işinde değişiklik oldu heyecanlı ve stresli bi dönem o yüzden biraz ertelemeyi düşünüyorum daha sakin oldugumuz bi dönemde şansimiz daha da artar diye böyle bi karar aldik

Kizlar bende doktordan geldim 4 yumurtam vardi iki gun once dozu dusurunce ikisi daha buyumus digerleri arkadan geliyor cuma catlatma ignesi pazarda aşılama olucak

Yaa yarın yaptirsam mi ki cooook korkuyorum
Yaptır canım varsa çıkar ben idrarda yapıyorum ama çıkmadı zaten hiç. Crinone da bu sabah kestim. Cuma Dr gideceğim öğleden sonra çıkar sonuç ama yaptırmak zorunda olduğum için yaptırıyprum başka bir yerde. Adet olup gidince uğraştırmasınlar beni diye

Kızlar ben her sabah bir tane inofolic combi içiyorum. Aslında bana prof günde 2 vermişti. Ben 1 e düştüm. Bunu yeniden 2 ye çıkaracağım.
Bugün Neptune krill oil siparişi verdim. Solgar Omnium tablet siparişi verdim. Birgün omnium birgün krill yağı kullanacağım.

Sen napiyosun canin regl oldun mu
Olmadım canım daha zaten 19 kasım benim adet tarihi. 30 gün sonrası tabi ( ben normalde 2 ayda bir adet görüyorum)

Ama tabi dışarıdan müdahale olduğu için 3-4 gün içinde göreceğimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…