Yok kuzum ya. Gerçekten bak olsa idrar testinde Silikte olsa çıkardı bildiğin net boş heryeri.ben de hazırım valla :) doktorum birkaç ay bekleyelim dedi olmazsa sonra ikincisini yaparız dedi.
sen kan tahlili yaptırdın mı? karamsar olma bence
Yok kuzum ya. Gerçekten bak olsa idrar testinde Silikte olsa çıkardı bildiğin net boş heryeri.
Kızlar ilk aşılamaya göre ikincinin tutma olasılığı daha fazla diyolardı dogru mu sizce yoksa kendimizi mi kandırıyoruzYok kuzum ya. Gerçekten bak olsa idrar testinde Silikte olsa çıkardı bildiğin net boş heryeri.
Neden olasılık yüksek olsun kuzum işlem aynı.Kızlar ilk aşılamaya göre ikincinin tutma olasılığı daha fazla diyolardı dogru mu sizce yoksa kendimizi mi kandırıyoruz
Kizlar daha ortada bir sey yok kii uzulup durmayin. Insallah hamissinizdir cok ihtiyacimiz var hamis haberlerine ya. Benim de tupum olmayan sol tarafimda 14mm ve 15mm , sagda da 17.2 mm toplam 3 yumurtam olmus bu ay. Bir iki gune asilamam olacak. Umudum var simdiden , umut olmazsa nasil yasar ki insan?
Hadi inşallah canım dediğin gibi olmuşturAsilamamin bugun 12.gunu hala cesaret edip bakmadim ins tutmustur yogun sivi geliyo goguslerim eskisi gibi agrimiyo baska bir belirti yok.
Anladım canım inşallah adet olabilirim kendiliğinden hiç adet olamıyorum dufastonla oluyorum bakalım.kac fun sonra olacak daha ilacain 4.günümdeyim baya heyecanlıyım hem çok umutsuz hemde biraz umutluyum hakkımızda hayırlısı inşallahAdetin 2.ya da 3.günü doktor çağırıyor bakmak için. Sen 2.gününden git ultrasonla alttan bakılıyor duruma göre tedavi sürecin başlatılıyor iğne ya da ilaç şeklinde canım.
Inşallah mutlunsonuca ulaşırsın canimKızlar bu arada bugün aşılamamı oldum geriye beklemesi kaldı :) 12.gün test yapabilirsin dedi doktor. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah :)
Sorun ne acaba sizde canm bendede yumurtlama olmuyor bakalım nolcakKızlar selam . Geçen hafta adet olup ne kadar güzel umutlar ile yazmışım buraya ağladım okurken. Salı adet oldum. Çarşamba doktorum ganol f 75 ml başladık dün doktora gittim aynı geçen ayki gibi yumurta yok. Perşembe’ye kadar yine iğnelere devam et dedi. Cuma kontrol. Ya o aşılamadan sonra bir umuda girip gün saymak beklemek bile o kadar güzel ki şükredin. Bende o umut bile yok
Ilkntedavim canım inşallahEvet canım genelde klomen başlanıyor ilk tedavin ise bazen günde 1 bazen günde 2. Doktorun sana diyecek zaten 5 gün kullanacaksın sonra Dr seni şugün gel diye çağıracak
Inşallah inşallah vardır ya Rabbim.hepimize yaşatsın o mutluluguAsilamamin bugun 12.gunu hala cesaret edip bakmadim ins tutmustur yogun sivi geliyo goguslerim eskisi gibi agrimiyo baska bir belirti yok.
Ya insan her zaman bunları tüketmiyor.iate ne yazık ki bide hareketsiz yaşam:/Çok değerli arkadaşlar ;
Beslenme çok önemli. Hepimiz ekmek, makarna, pirinç, şeker, hamur işi bunlrı hayatımızdan çıkaracağız. Kilo problemi olanlar kilo verecek.
Hayatımıza organik elma sirkesi, taze öğütülmüş keten tohumu, zerdeçal özellikle tarçın bunları katacağız. Bol sumaklı soğan yiyeceğiz. Ben ham kakao kullanıyorum arada. Karar verdim bunları düzenli hale getirmeye. Bu saydıklarım polikistik overin düşmanı.
Bunları en az 3 ay düzenli kullanalım ki yumurtalıklar kendini toplasın.
Beslenme çok önemli. Neden bazı toplumlarda kısırlık yok, kanser yok denecek kadar az bunlar hep beslenmeden.
Pes etmeyelim. Lütfen bu dediklerime dikkat edin.
Sorun olarak gözüken bir bulgu görmedi doktorum. Aylardır yumurta takibi yaptırıyorum hep oluşurdu. Geçen ay çok şaşırdı strese bağladı ki gerçekten bunalım bir aydı benim için ihtimal verdim. Ama adet olduğum ilk günden beri eşimin ve çevremin desteği o kadar güzeldi ki bu sefer streslik bir durum yoktu. Dün yumurta YÖK dediğinde ağlama krizim tuttuğu için konuşamadım hiç eşimle konuştu doktor ve çıktık şimdi Cuma’ya kadar iğnelere devam bakalım sonuç ne olacakSorun ne acaba sizde canm bendede yumurtlama olmuyor bakalım nolcak
Anladım canım inşallah oluşmuştur insan çok üzülüyor ben dahabodaya girince ağlamaya başlıyorum bide negatif şeyler duyunca daha ağlayası geliyirSorun olarak gözüken bir bulgu görmedi doktorum. Aylardır yumurta takibi yaptırıyorum hep oluşurdu. Geçen ay çok şaşırdı strese bağladı ki gerçekten bunalım bir aydı benim için ihtimal verdim. Ama adet olduğum ilk günden beri eşimin ve çevremin desteği o kadar güzeldi ki bu sefer streslik bir durum yoktu. Dün yumurta YÖK dediğinde ağlama krizim tuttuğu için konuşamadım hiç eşimle konuştu doktor ve çıktık şimdi Cuma’ya kadar iğnelere devam bakalım sonuç ne olacak
Ben de gecen ay femaraya altinci gun basladim. 10.gunden 15.gune 12mm olarak kaldi yumurta. Nasil uzuldum inanamadim. 5 gun 1mm bile artmadi. 17.gun oldu baktik ki 19.5 mm olmus. 2 gunde kac mm sen hesapla yani. Demem o ki gec tepki verebilirrr igne ve ilaclar. Ayrica incir kürüyle de destekle tedavini. Kesinlikle buyutuyor yumurtalari. Adetinin kacinci gunu canim?Sorun olarak gözüken bir bulgu görmedi doktorum. Aylardır yumurta takibi yaptırıyorum hep oluşurdu. Geçen ay çok şaşırdı strese bağladı ki gerçekten bunalım bir aydı benim için ihtimal verdim. Ama adet olduğum ilk günden beri eşimin ve çevremin desteği o kadar güzeldi ki bu sefer streslik bir durum yoktu. Dün yumurta YÖK dediğinde ağlama krizim tuttuğu için konuşamadım hiç eşimle konuştu doktor ve çıktık şimdi Cuma’ya kadar iğnelere devam bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?