Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de hazırım valla :) doktorum birkaç ay bekleyelim dedi olmazsa sonra ikincisini yaparız dedi.
sen kan tahlili yaptırdın mı? karamsar olma bence
Yok kuzum ya. Gerçekten bak olsa idrar testinde Silikte olsa çıkardı bildiğin net boş heryeri.

Kızlar selam . Geçen hafta adet olup ne kadar güzel umutlar ile yazmışım buraya ağladım okurken. Salı adet oldum. Çarşamba doktorum ganol f 75 ml başladık dün doktora gittim aynı geçen ayki gibi yumurta yok. Perşembe’ye kadar yine iğnelere devam et dedi. Cuma kontrol. Ya o aşılamadan sonra bir umuda girip gün saymak beklemek bile o kadar güzel ki şükredin. Bende o umut bile yok

Kızlar bende bugün aşılaamaamı oldum. Eşimin spermini mikroçip yöntemiyle yıkadılar. Normal yıkama yöntemi spermle re zarar veriyormuş. Bu şekilde aşılama Yaptıran varmı

Adetin 2.ya da 3.günü doktor çağırıyor bakmak için. Sen 2.gününden git ultrasonla alttan bakılıyor duruma göre tedavi sürecin başlatılıyor iğne ya da ilaç şeklinde canım.
Anladım canım inşallah adet olabilirim kendiliğinden hiç adet olamıyorum dufastonla oluyorum bakalım.kac fun sonra olacak daha ilacain 4.günümdeyim baya heyecanlıyım hem çok umutsuz hemde biraz umutluyum hakkımızda hayırlısı inşallah

Sorun ne acaba sizde canm bendede yumurtlama olmuyor bakalım nolcak

Çok değerli arkadaşlar ;
Beslenme çok önemli. Hepimiz ekmek, makarna, pirinç, şeker, hamur işi bunlrı hayatımızdan çıkaracağız. Kilo problemi olanlar kilo verecek.
Hayatımıza organik elma sirkesi, taze öğütülmüş keten tohumu, zerdeçal özellikle tarçın bunları katacağız. Bol sumaklı soğan yiyeceğiz. Ben ham kakao kullanıyorum arada. Karar verdim bunları düzenli hale getirmeye. Bu saydıklarım polikistik overin düşmanı.
Bunları en az 3 ay düzenli kullanalım ki yumurtalıklar kendini toplasın.
Beslenme çok önemli. Neden bazı toplumlarda kısırlık yok, kanser yok denecek kadar az bunlar hep beslenmeden.
Pes etmeyelim. Lütfen bu dediklerime dikkat edin.

Ya insan her zaman bunları tüketmiyor.iate ne yazık ki bide hareketsiz yaşam:/

Sorun ne acaba sizde canm bendede yumurtlama olmuyor bakalım nolcak
Sorun olarak gözüken bir bulgu görmedi doktorum. Aylardır yumurta takibi yaptırıyorum hep oluşurdu. Geçen ay çok şaşırdı strese bağladı ki gerçekten bunalım bir aydı benim için ihtimal verdim. Ama adet olduğum ilk günden beri eşimin ve çevremin desteği o kadar güzeldi ki bu sefer streslik bir durum yoktu. Dün yumurta YÖK dediğinde ağlama krizim tuttuğu için konuşamadım hiç eşimle konuştu doktor ve çıktık şimdi Cuma’ya kadar iğnelere devam bakalım sonuç ne olacak

Anladım canım inşallah oluşmuştur insan çok üzülüyor ben dahabodaya girince ağlamaya başlıyorum bide negatif şeyler duyunca daha ağlayası geliyir

Ben de gecen ay femaraya altinci gun basladim. 10.gunden 15.gune 12mm olarak kaldi yumurta. Nasil uzuldum inanamadim. 5 gun 1mm bile artmadi. 17.gun oldu baktik ki 19.5 mm olmus. 2 gunde kac mm sen hesapla yani. Demem o ki gec tepki verebilirrr igne ve ilaclar. Ayrica incir kürüyle de destekle tedavini. Kesinlikle buyutuyor yumurtalari. Adetinin kacinci gunu canim?

Bir de yasadigim bir seyi soyleyeyim pko lu olan ya da tedavi goren insanlarda surec normal insanlarinkinden farkli. Her yerde okudum gunde max. 2mm buyur yumurta diye. Hic de oyle degil. Iki aydir tecrube ettim. Dun 17.2mm olan yumurtam bugun 21.2mm. Demekki birden buyuyebiliyor. Onceki ay 6 gun hic buyumedi. Gun asiri takip edildi inanamamistim ama yine birden 5 6 mm buyumustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…