• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım nasipte yoksa elden ne gelir? allah sağlık versin hayırlısı ise olsun değilse uzak dursun kuzucum
öyle tabiki ben bugüne kadar hic pozitif görmedim, görünce cok sasirdim. mutlu oldum, inanamadim, sevindim.. 3 defa iki katindan fazla artti, sonra düsmeye basladi, demekki nasip degilmis, hayirlisi degilmis hakkimizda. insallah hayirlisiyla en yakin zamanda yine hamile kalirim, kaliriz.

Kızlar merhabalr bende aşılama yaptircam şimdi adet olmak icin 10 günlük ilaca başladım heralde ilaçtan bi 5 gün sonra falan regl olurum inşallah sonra surec nasil ilerleyecek refl olunca gidecem klomenemi baslicam

O anki sevinçlerini tahmin edebiliyorum canım:) içimi rahatlattın. insallah yine aynı sevinci yasarız birlikte.. tabi bizim hamile kaldıktan sonrası da stresli geçecek ama yapacak bisey yok. Rabbime ‘’ ol ‘’ demesi için dua ettim hep aşılama süresince.

İnşallah canım inşallah :) hamilelik sonrası da stresli aynen dediğin gibi ama sabır lazım. İnşallah olmuştur canım.

Selam herkese bu ay aşılama yapılıcak diye actım bu konuyu ama yogun bi döneme denk geldi adetim gidemedim dr a o yüzden kaldı bu ay :KK43: aralıkta bi aksilik olmazsa inşallah gidicem

İyi ki açmışsın canım biz de herkesin bilgi ve tecrübelerini paylaşıyoruz. Destek oluyoruz çok güzel :) umarım çabucak gidersin.

Kızlar merhabalr bende aşılama yaptircam şimdi adet olmak icin 10 günlük ilaca başladım heralde ilaçtan bi 5 gün sonra falan regl olurum inşallah sonra surec nasil ilerleyecek refl olunca gidecem klomenemi baslicam

Adetin 2.ya da 3.günü doktor çağırıyor bakmak için. Sen 2.gününden git ultrasonla alttan bakılıyor duruma göre tedavi sürecin başlatılıyor iğne ya da ilaç şeklinde canım.

Kızlar bu arada bugün aşılamamı oldum geriye beklemesi kaldı :) 12.gün test yapabilirsin dedi doktor. Hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah :)

Merhaba kızlar bende 2 kasımda aşılama yaptırdım bugün 11 gunum ve 3. Aşılamam 2 defa ilaçlı bu defa iğneli yaptırdım ve 2 gündür feci adet ağrısı var Rabbim büyük artık bişey diyemiyorum

Ayy bende seviniyordum ama doktor karninda biraz sivi var agrin olursa haber ver dedi sanirim ohss , agrim biseyim yok Allahtan korktum valla bide onla uğraşmayayım
Ohss lilerinde genelde tutar bu kadar yumyuma olsun azıcık canım benim

Kendimi zor tutuyom ya test yapmamak icin
Ben yaptım negatif. Bence çıkması gerekirdi. Nasıl ağrım var bilseniz puan memintolarım acıyor patlayacak. Karnımda adet ağrısı böyle bağırsaklarım resmen o dönem gibi bol hareketli. Adet olsamda cabam kalmasa artık. Olmamışsa bir an önce adet görüp yeniden tedaviye devam etmek istiyorum

Evet canım genelde klomen başlanıyor ilk tedavin ise bazen günde 1 bazen günde 2. Doktorun sana diyecek zaten 5 gün kullanacaksın sonra Dr seni şugün gel diye çağıracak

Merhaba kızlar bende 2 kasımda aşılama yaptırdım bugün 11 gunum ve 3. Aşılamam 2 defa ilaçlı bu defa iğneli yaptırdım ve 2 gündür feci adet ağrısı var Rabbim büyük artık bişey diyemiyorum
Bende 2 kasımda tatlım aynı günüz. Evde idrar testi yapıyorum son üç gündür hep negatif

Bende 2 kasımda tatlım aynı günüz. Evde idrar testi yapıyorum son üç gündür hep negatif
Ben artık test falan yapmıyorum direk adeti belliyorum gelirse yapicak bişeyim yok gelmezse kan vericem perşembe günü adet olmazsan cuma kan veririm ama artık çok üzülüyorum test yapmaktan bu ay ara vericem birdahaki ay tüp.bebek için yalvaricam doktorlara

Ben artık test falan yapmıyorum direk adeti belliyorum gelirse yapicak bişeyim yok gelmezse kan vericem perşembe günü adet olmazsan cuma kan veririm ama artık çok üzülüyorum test yapmaktan bu ay ara vericem birdahaki ay tüp.bebek için yalvaricam doktorlara
Arkadaşım zaten tüp bebek derler 3 tane sonrası öyle oluyor genelde.

Arkadaşım zaten tüp bebek derler 3 tane sonrası öyle oluyor genelde.
Yok canım ya etlik zübeyde hanım 5 aşılamaya kadar zorluyor arkadaşım 4. Aşılmasını yaptırdı ama ben artık biktim aşılamadan stresi sınırı zaten şansımız çok az gerek yok yani

Back