Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben olmadı diye ağladım bile. :)
Ne yapalım sağlık olsun diyorum.
Ya Celin30 yoldaşım yapma böyle gidip abdest alicam sana dua edecem rabbim benim yoldaşımin ve tüm bekleyen anne adaylarının yüzünü güldür. Sen onun kalbini ferahlar sıkıntılarını gider yüzünü hep güldür diycem

Kizlar daha ortada bir sey yok kii uzulup durmayin. Insallah hamissinizdir cok ihtiyacimiz var hamis haberlerine ya. Benim de tupum olmayan sol tarafimda 14mm ve 15mm , sagda da 17.2 mm toplam 3 yumurtam olmus bu ay. Bir iki gune asilamam olacak. Umudum var simdiden , umut olmazsa nasil yasar ki insan?

Arkadaşım ağzın bal yesin. Çok sağolasın güzel düşüncen için.

Mutlaka yaz buraya gelişmeleri olur mu canım. Hayırlısı olsun şimdiden

Bende pkos var bide daha minik minikler var, sende durumlar nasıl takip edemiyorum kaç gündür test yaptın mı kaçıncı günün
10. Gün aşılamanın. İdrar testi yaptım son 3 gündür negatif canım erken gebelik testinde de negatif zaten olsa görünürdü şimdiye kadar

Yazarim tabii. Olumlu da olumsuz da olsa sureci yazicam. Sen hala adet olmadin dii mi? Baktim 10.gununmus. daha erken 7.gunden idrar testi cook erken canim ben de 13 gun oldu falan sandim.

Canım aşılamanın 11. Günü oldu bu sabah işte. Çatlatma iğnesinin 13. Günü. Ne kalmış şurada 3 gün. Çıkması gerekirdi. Ben diğer tedaviye hazırım diyorum. Gelsin hayat bildiği gibi.

İnşallah canım inşallah :) hamilelik sonrası da stresli aynen dediğin gibi ama sabır lazım. İnşallah olmuştur canım.

benim kan tahlili negatif malesef:/ ama tahlilden önce evde test yapmıştım tekrar, ikinci çizgi silik çıktı nasıl iş anlamadım. bu idrar testleri çok yanıltıyor özellikle aşılamada pek güvenmesin kimse yani. ben kısa çaplı bi sevinç yaşadım acaba mı dedim ama kan tahlili 0,6 çıktı

arkadaşlar idrar tahliline güvenmeyin derim. bende pozitif çıktı kanda negatif olduğunu gördüm, idrarda negatif çıkar bakarsınız pozitiftir. sinirleri bozuluyor insanın

Canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…