- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
O kadar eminim ki negatif çıkacağından.Celin30 senle aynı gün öğreneceğiz. Bende de hiç belirti yok sadece göğüs uçlarım hafif sizliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar eminim ki negatif çıkacağından.Celin30 senle aynı gün öğreneceğiz. Bende de hiç belirti yok sadece göğüs uçlarım hafif sizliyo
Iyi ki acmissin canim. Olsun uzulme bir dahaki ay olur. Biz yine burada oluruz yaninda.Selam herkese bu ay aşılama yapılıcak diye actım bu konuyu ama yogun bi döneme denk geldi adetim gidemedim dr a o yüzden kaldı bu ay aralıkta bi aksilik olmazsa inşallah gidicem
Teşekkür ederim umarım olurIyi ki acmissin canim. Olsun uzulme bir dahaki ay olur. Biz yine burada oluruz yaninda.
Aynı tıpatıp belirtiler Celin30Günaydın kızlar;
(Aşılamamın 10.günü)
Kızlar sadece göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var. Kasıklarımda vb ağrım hiç yok.
Benim de bugun kontrolum vardi. Doktor bakti. Rahim kalinlasmis gayet iyi dedi.Günaydın kızlar;
(Aşılamamın 10.günü)
Kızlar sadece göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var. Kasıklarımda vb ağrım hiç yok.
senin kaçıncı günü idi canımAynı tıpatıp belirtiler Celin30
ne bilim adet ağrısına benzer ağrılar beklerdim :) ama yok olması gerekir sanıyorum. :)Benim de bugun kontrolum vardi. Doktor bakti. Rahim kalinlasmis gayet iyi dedi.
Bugun 9. Gunum cumartesi kanda idrar testi yap dedi.
Illa belirti olacak diye birsey yok aslinda kimisinde erken kimisinde gec oluyor iste yine de biz kendimizde birseyler arayip duruyoruzsenin kaçıncı günü idi canım
ne bilim adet ağrısına benzer ağrılar beklerdim :) ama yok olması gerekir sanıyorum. :)
Evt canim öyle gercektende hayirlisi buymus rabbimden. Öylemi? onu ben duymadim, hayirlisi insallah tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirim yine.Canım üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki. Ama kimyasal gebelikten sonra da çabuk hamile kalınacağını söyleyenler oluyor. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olur.
Kız ne ettin böyle yum yumlar büyümüş maşallahKizlar ben doktordan geldim bugun reglimin 7.gunu sagda 11ve 13mm solda 11 ve 12 mm dört tane yumurtam oluşmuş e2 bakilcak carsamba tekrar gidicem bu sefer erken buyudu yumurtalarim. Sizde durumlar nasıl
Benim 10.gunum kasiklarim ve belim agriyosenin kaçıncı günü idi canım
ne bilim adet ağrısına benzer ağrılar beklerdim :) ama yok olması gerekir sanıyorum. :)
Bugün aşılama sonrası 9. Günüm sabah yine dayanamadım idrarda baktım negatif alışkanlık yaptı bu test pozitif olana kadar yapacağım şaka bi yana kan baktıracağım ya yarın valla başım şişti ilaç falan da kullanamıyorım başım ağrıyınca bakam da sonucu görem
hayirlisi olsun hakkinizda arkadaslar, önce var olup sonrada kimyasal düsük yasamakta cok zor. bu ay malesef ben yasadim bunu cok üzücü. rabbim hepimize yardim etsin, hayirla saglikli evlatlarimiz olsun insallahtatlım benimde 10.gün. hep negatif çıkıyor kırmızı kartı yedik mi yoksa
arkadaşım nasipte yoksa elden ne gelir? allah sağlık versin hayırlısı ise olsun değilse uzak dursun kuzucumhayirlisi olsun hakkinizda arkadaslar, önce var olup sonrada kimyasal düsük yasamakta cok zor. bu ay malesef ben yasadim bunu cok üzücü. rabbim hepimize yardim etsin, hayirla saglikli evlatlarimiz olsun insallah