• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kizlar bugun asilamamin 8. Gunu dunde 8 demistim ama yanis saymisim 7 imis.
Neyse dun rahimde yani karnin alt kisminda ani bir agrim olnus ve gecmisti. Bugunde ara ara hafif sancilar gelip gidiyor.
Gun icersinde ara ara beyaz sut gibi ama sulu akintim oluyor.
Normalde adet onceai filan olmaz bende.
Onun disinda baska belirtim yok eger adet olmazsam persembe yeniden kan testi yaptiracagim
Dun 2.0 cikti kan testi negatif yanii

Selam herkese bu ay aşılama yapılıcak diye actım bu konuyu ama yogun bi döneme denk geldi adetim gidemedim dr a o yüzden kaldı bu ay :KK43: aralıkta bi aksilik olmazsa inşallah gidicem

Kizlar ben doktordan geldim bugun reglimin 7.gunu sagda 11ve 13mm solda 11 ve 12 mm dört tane yumurtam oluşmuş e2 bakilcak carsamba tekrar gidicem bu sefer erken buyudu yumurtalarim. Sizde durumlar nasıl

Bugün aşılama sonrası 9. Günüm sabah yine dayanamadım idrarda baktım negatif :eek:alışkanlık yaptı bu test pozitif olana kadar yapacağım:halay: şaka bi yana kan baktıracağım ya yarın valla başım şişti ilaç falan da kullanamıyorım başım ağrıyınca bakam da sonucu görem

Canım üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki. Ama kimyasal gebelikten sonra da çabuk hamile kalınacağını söyleyenler oluyor. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olur.
Evt canim öyle gercektende hayirlisi buymus rabbimden. Öylemi? onu ben duymadim, hayirlisi insallah tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirim yine.

Bugün aşılama sonrası 9. Günüm sabah yine dayanamadım idrarda baktım negatif :eek:alışkanlık yaptı bu test pozitif olana kadar yapacağım:halay: şaka bi yana kan baktıracağım ya yarın valla başım şişti ilaç falan da kullanamıyorım başım ağrıyınca bakam da sonucu görem

tatlım benimde 10.gün. hep negatif çıkıyor kırmızı kartı yedik mi yoksa :duduk:

tatlım benimde 10.gün. hep negatif çıkıyor kırmızı kartı yedik mi yoksa :duduk:
hayirlisi olsun hakkinizda arkadaslar, önce var olup sonrada kimyasal düsük yasamakta cok zor. bu ay malesef ben yasadim bunu:( cok üzücü. rabbim hepimize yardim etsin, hayirla saglikli evlatlarimiz olsun insallah

hayirlisi olsun hakkinizda arkadaslar, önce var olup sonrada kimyasal düsük yasamakta cok zor. bu ay malesef ben yasadim bunu:KK43: cok üzücü. rabbim hepimize yardim etsin, hayirla saglikli evlatlarimiz olsun insallah
arkadaşım nasipte yoksa elden ne gelir? allah sağlık versin hayırlısı ise olsun değilse uzak dursun kuzucum

öyle tabiki ben bugüne kadar hic pozitif görmedim, görünce cok sasirdim. mutlu oldum, inanamadim, sevindim.. 3 defa iki katindan fazla artti, sonra düsmeye basladi, demekki nasip degilmis, hayirlisi degilmis hakkimizda. insallah hayirlisiyla en yakin zamanda yine hamile kalirim, kaliriz.

Back