• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8.gunde negatif gormen daha iyi bence. Etkisi gecmis canim. Yarin ve diger gunler silik bile yakalasan gebesin demektir. Inan ki bosa umutlanmaktan daha iyi. Ve en onemlisi bence hep umudun olsun. Nicin olmasin ki? Olacagi varsa olacak , yuksek ya da dusuk ihtimallerin bir onemi yok :)
Ayyy canımbenim hepimiz hamiş kalalım tez vakitle sağlıkla inşallah eninde sonunda olacak inşallah hepimizin :)

Ayyy canımbenim hepimiz hamiş kalalım tez vakitle sağlıkla inşallah eninde sonunda olacak inşallah hepimizin :)
Evet canim biz de gunler ya da aylar sonra bakicaz buraya aaa ne kadar uzulup stres yapmisim zamaninda dicez insallah :) ben ikinci asilamami olucam pazartesi gunu. Bu kez cok heyecanli degilim ama.

Kizlar size acil bir sorum.olacak.
Bugun asilamamin 8. Catlatma ignesinin 10. Gunu.
Bugun oglenden sonra idrar testi yaptim normalde yapmazdim gunu gelmeden ama elimde coktu yapayim dedim.
Ikinci cizgi silikti ancak gorulebiliyordu. Hadi dedim belki ignenin etkisidir.
2 saat sonra aniden karin alt bolgeme bir sanci saplandi. Ama keskin bicak gibi. Asla daha once yasamadim. Akintimda vardi gun icinde 3 4 kere sulu akintim oluyordu.
Neyse rahme dogru agri saplaninca esim doktora goturdu acile. Kan verdim sonuc negatif 2.0 hastanenin en dusuk referansi bu belki 0.5 bile olabilir.
Simdi idrar testinde pozitif nasil kanda negatif anlamadim. En azindan 5 10 olmasi lazimdi.
Bir hata olabilir mi?
Belirtileri neye yormaliyim sastim kaldim.
Cokkk uzuldum negatifi gorunce hic mi yuzum gulmeyecek ya allahim

Bugun oglenden sonra idrar testi yaptim normalde yapmazdim gunu gelmeden ama elimde coktu yapayim dedim.
2 saat sonra aniden karin alt bolgeme bir sanci saplandi. Ama keskin bicak gibi. Asla daha once yasamadim. Akintimda vardi gun icinde 3 4 kere sulu akintim oluyordu.
Neyse rahme dogru agri saplaninca esim doktora goturdu acile. Kan verdim sonuc negatif 2.0 hastanenin en dusuk referansi bu belki 0.5 bile olabilir.
Simdi idrar testinde pozitif nasil kanda negatif anlamadim. En azindan 5 10 olmasi lazimdi.
Bir hata olabilir mi?

Ama henüz erken kanda gebelik testi içinde. İdrar testide çatlatma iğnesinden herhalde. Ama seninle aynı gündeyiz benim negatif evde idrar tahlili

Herkese merhaba. Ben de kasımda aşılama yaptıranlardanım. 1 kasım persembe günü oldum ilk aşılamamı. Bugün 6. Günüm yani sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce 2 tane düşüğüm var sonrasında hamile kalamadım. öyle pek bi belirtim olmadı henüz bariz olursa paylaşırım sizlerle

Merhaba canım benim de 2 düşüğüm oldu pazartesi ilk aşılamam yapılacak. Heyecanlıyım. İnşallah önce sizlerden sonra benden güzel haberler alırız :)

Bende cuma asilama yaptirip,pazartesi yine calismaya baslamistim.rabbim hayirlisini versin,insallah hayirla hamile kalirsin. Endiselenme bekle ve dua et.vajinal akinti bende olmamisti. Bu arada benim gebeligim buraya kadarmis,kimyasal gebelik yasadim ve bir hafta ixerisinde düsük yapacagimi söyledi doktorum.hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun Arkadaslar

Canım üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki. Ama kimyasal gebelikten sonra da çabuk hamile kalınacağını söyleyenler oluyor. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olur.

Bir hata olabilir mi?
Sonuc icin erken canim daha 8.gunmus. idrar testleri zaten ozellikle asilamada hic ise yaramiyor 13. 14.gunden once cok yalanci pozitif olabiliyor. Iki uc gun sonra kan testini tekrar yaptir bence.

Bir hata olabilir mi?

Bence kötüye yorma. Biraz daha bekleyip öyle yap idrar testini. İnşallah vardır gelmiştir bebişin.

Kızlar selam :) adetin 3.gününden itibaren 5 gün letu kullandım. 8.günüm de iğneyi gösterdiler gonal f 75 ml olarak 3 gün vurdum. Cuma günü kontrole çağırmışlardı 16.5mm ve 18.5mm 2 yumurta vardı. Cuma ve cumartesi iğneye devam etmemi söylediler. Cumartesi 24.00 de çatlatma iğnemi vurmamı söylediler. Yaptım :) Pazartesi de 8 de hastanede olucaz eşimle aşılama yapılacak o gün. Benden havadisler böyle :)

Kızlar selam :) adetin 3.gününden itibaren 5 gün letu kullandım. 8.günüm de iğneyi gösterdiler gonal f 75 ml olarak 3 gün vurdum. Cuma günü kontrole çağırmışlardı 16.5mm ve 18.5mm 2 yumurta vardı. Cuma ve cumartesi iğneye devam etmemi söylediler. Cumartesi 24.00 de çatlatma iğnemi vurmamı söylediler. Yaptım :) Pazartesi de 8 de hastanede olucaz eşimle aşılama yapılacak o gün. Benden havadisler böyle :)
Hayırlı olsun yumurtalar canım haberlerini bekliyoruz :)

Merhaba canım benim de 2 düşüğüm oldu pazartesi ilk aşılamam yapılacak. Heyecanlıyım. İnşallah önce sizlerden sonra benden güzel haberler alırız :)

Merhaba canım:) hadi hayırlısı bakalım insallah güzel bir süreç yaşar ve sonunda güzel haberi alırsın.. benim bugün 11. Günüm dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım ama sonuç negatif maalesef silik bir çizgi bile çıkmadı. Olacağı varsa olur zaten moralimi bozmamaya çalışıyorum ;)

Merhaba canım:) hadi hayırlısı bakalım insallah güzel bir süreç yaşar ve sonunda güzel haberi alırsın.. benim bugün 11. Günüm dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım ama sonuç negatif maalesef silik bir çizgi bile çıkmadı. Olacağı varsa olur zaten moralimi bozmamaya çalışıyorum :KK66:
Canım üzme kendini daha 11. Gün 13 14 de pozitife dönenler var topiklerde okuyoruz moralini bozma.

Merhaba canım:) hadi hayırlısı bakalım insallah güzel bir süreç yaşar ve sonunda güzel haberi alırsın.. benim bugün 11. Günüm dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım ama sonuç negatif maalesef silik bir çizgi bile çıkmadı. Olacağı varsa olur zaten moralimi bozmamaya çalışıyorum :KK66:

Nasipten öte yol yok canım. Benim 2 gebeliğimde de muziceydi. İlkinde doktor yumurtan yok bu ay demişti ultrasona gittiğimde ama meğer hamileymişim. Diğerinde de doktor dedi yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş adet olunca gel ama hamile kaldım :) ikisi de farklı doktorlardı. Rabbim ol deyince olur.

Canım üzme kendini daha 11. Gün 13 14 de pozitife dönenler var topiklerde okuyoruz moralini bozma.

Ayyyy evet olabilir belki Allah büyük:) artık bekleyip görcez. Yarın kan testi verecem bakalım değerim kaç çıkacak. Çok teşekkür ederim bu arada canım:)

Nasipten öte yol yok canım. Benim 2 gebeliğimde de muziceydi. İlkinde doktor yumurtan yok bu ay demişti ultrasona gittiğimde ama meğer hamileymişim. Diğerinde de doktor dedi yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş adet olunca gel ama hamile kaldım :) ikisi de farklı doktorlardı. Rabbim ol deyince olur.

O anki sevinçlerini tahmin edebiliyorum canım:) içimi rahatlattın. insallah yine aynı sevinci yasarız birlikte.. tabi bizim hamile kaldıktan sonrası da stresli geçecek ama yapacak bisey yok. Rabbime ‘’ ol ‘’ demesi için dua ettim hep aşılama süresince.

Kızlar merhaba
(Bugün aşılamamın 9. Günü.)
Normalde 16 kasımda test yaptırmam lazım. Az önce erken gebelik testi yaptım biliyorsunuz 6 gün öncesine idrarda çıkıyor. Ama yine negatif. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Adet bekleyeceğim sanırım
Göğüslerimde dün şişme vardı bugün çok az sızlama var ne kaşık ağrısı ne birşey hiç birşey yok artık

Kızlar merhaba
(Bugün aşılamamın 9. Günü.)
Normalde 16 kasımda test yaptırmam lazım. Az önce erken gebelik testi yaptım biliyorsunuz 6 gün öncesine idrarda çıkıyor. Ama yine negatif. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum. Adet bekleyeceğim sanırım
Göğüslerimde dün şişme vardı bugün çok az sızlama var ne kaşık ağrısı ne birşey hiç birşey yok artık
Celin30 Celin30 senle aynı gün öğreneceğiz. Bende de hiç belirti yok sadece göğüs uçlarım hafif sizliyo

Back