• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım yüzünüze güldü Darısı hepimizin başına arkadaşım. Bende hiç belirti yok 7. Gün. Benimde ilk inşallah güzel haber alırız bizlerde.
Benim de 7. Gunum alt karnimsa baski ve sislikten baska birsey yok ya. Umudumu yitirmek uzereyim allah affetsin umut kesilmez ondan da.
Belki de erkendir diyorum belirtiler icin daha ama

arkadaşım takipleşelim. bende hiç belirti yok :KK70:
Yazarim tabi arkadasim keske tutsa inan yoruldum artik. Doktorum 2. Kez deneyelim dedi asilamayi tutmazsa ben hayir dedim biktim her ay bir suru igne ilac.
Ocakta direk tup bebek yaptirmayi dusunuyorum izne ayrilip.
Insallah gerek kalmaz da ikimizde artik yavrularimiza kavusuruz

Yazarim tabi arkadasim keske tutsa inan yoruldum artik. Doktorum 2. Kez deneyelim dedi asilamayi tutmazsa ben hayir dedim biktim her ay bir suru igne ilac.
Ocakta direk tup bebek yaptirmayi dusunuyorum izne ayrilip.
Insallah gerek kalmaz da ikimizde artik yavrularimiza kavusuruz

İnşallah arkadaşım. Mutlaka yaz bana sonucunu

Arkadaşlar merhaba.
(Aşılamanın 8.günü)
Bu sabah göğüslerim acıyor şişti ve adet olacakmışım gibi ilk defa ağrım var. Sanırım rahim içi iyice kalınlaştı. Crinone da tabi etkili bu durumda. Çünkü ben zaten iki ayda bir adet görüyorum ve bu tarz ağrılarım hiç olmaz.

Arkadaşlar merhaba.
(Aşılamanın 8.günü)
Bu sabah göğüslerim acıyor şişti ve adet olacakmışım gibi ilk defa ağrım var. Sanırım rahim içi iyice kalınlaştı. Crinone da tabi etkili bu durumda. Çünkü ben zaten iki ayda bir adet görüyorum ve bu tarz ağrılarım hiç olmaz.
Göğüs ağrıları falan gebelik belirtisi inşallah tutmuştur canım aşılaman benim 9. Gün üç gündür bende sol kasiğım da ağrı ve az akintim var onun dışında herhengi ağrı sizi yok ama sol kasiğım çok ağrıyor

Göğüs ağrıları falan gebelik belirtisi inşallah tutmuştur canım aşılaman benim 9. Gün üç gündür bende sol kasiğım da ağrı ve az akintim var onun dışında herhengi ağrı sizi yok ama sol kasiğım çok ağrıyor
Her göğüs ağrısı da belirti olmuyor ama inşallah öyledir arkadaşım
Hayir halada akintim var hatta agizdan progestan aliyorum sadece
tatlım ağızdan uyutur çarpar progestan caps. O vajinalde kullanılıyor. Keşke öyle verseydi doktorun

Arkadaşlar merhaba.
(Aşılamanın 8.günü)
Canim benim ilk asilamamda tutmadi ve ilaclarin etkisiyle iki uc gun gogsum sisti ama sonra hemen 4.gunden itibaren inmisti. Acimamisti ve sismemisti. Zaten tutmadi da. Bence gogus uclarinda acima ve ciddi anlamda agri gebelik belirtisidir. Kesin degil tabi ama gebe olanlarin cok buyuk kismi gogusten anliyor. Insallah tutmustur. Haberini bekliyoruz.

Canim benim ilk asilamamda tutmadi ve ilaclarin etkisiyle iki uc gun gogsum sisti ama sonra hemen 4.gunden itibaren inmisti. Acimamisti ve sismemisti. Zaten tutmadi da. Bence gogus uclarinda acima ve ciddi anlamda agri gebelik belirtisidir. Kesin degil tabi ama gebe olanlarin cok buyuk kismi gogusten anliyor. Insallah tutmustur. Haberini bekliyoruz.
Arkadaşım pek bir umudum yok ama bilinç altımda da bir umut var. Yani umudum olduğunu inkar ediyorum kendi kendime bastırıyorum. Bugün çok tuhaf oldum çok meraktayım. İdrarda bile test yaptım çıkmayacağını bile bile. 8. Gün ama çatlatma iğnesinin etkisi bile yok. Aldık negatifi :))

Arkadaşım pek bir umudum yok ama bilinç altımda da bir umut var. Yani umudum olduğunu inkar ediyorum kendi kendime bastırıyorum. Bugün çok tuhaf oldum çok meraktayım. İdrarda bile test yaptım çıkmayacağını bile bile. 8. Gün ama çatlatma iğnesinin etkisi bile yok. Aldık negatifi :))
8.gunde negatif gormen daha iyi bence. Etkisi gecmis canim. Yarin ve diger gunler silik bile yakalasan gebesin demektir. Inan ki bosa umutlanmaktan daha iyi. Ve en onemlisi bence hep umudun olsun. Nicin olmasin ki? Olacagi varsa olacak , yuksek ya da dusuk ihtimallerin bir onemi yok :)

Back