• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün adetimin ikinci günüydü ve doktora gittim. Kan tahlili verdim hormonlara ve değerlere bakılması için. Rahim filmi çekilmesi için adet bitiminde gel dedi doktor. İlaçlara ne zaman başlanacak nasıl bir yol izlenecek hiç bişi söylemedi doktor. İlk aşılamam olduğu için hiç bişi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim

Bugün adetimin ikinci günüydü ve doktora gittim. Kan tahlili verdim hormonlara ve değerlere bakılması için. Rahim filmi çekilmesi için adet bitiminde gel dedi doktor. İlaçlara ne zaman başlanacak nasıl bir yol izlenecek hiç bişi söylemedi doktor. İlk aşılamam olduğu için hiç bişi bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim
Cnm senin henüz rahim filmin ćekilmemiş adetin bitince gidiyosun onlar sana gün bericek önce film cekiliceksin daha sonra tüplerin açiksa eger bir dahaki adetinin 2.günü doktoruna gidiyosun o muayene edip uygun gördüğü dozda sana igne yazicak hergün ayni saatte söyledigi dozda ignelerini göbekten hemşirenin veya doktorunun anlattiğı şekilde vurulacaksin doktor beni ilkinde 5 gün sonra daha sonra 3 günde bir kontrole çagırmisti sende nasil uygun görür bilemiyorum yumurtalarin en az 18mm oldugu zaman catlatma igneni vuruyosun doktorun zaten vurman gereken tarihi ve saati söylüyor 36 saat içinde aşılama icin cagiriyor eşinle birlikte hastaneye gidiyosun eşinden aldiklari örneği labaratuarda bi makinede yıkama islemi yapiliyo en saglikli ve hareketlileri seciliyor 2 saat sonra aşilama islemin gerceklesiyor cok acisiz ve basit bir yöntem kataterle rahmi acip siringayla yikanan spermi enjekte ediyolar 15 20 dakika dinleniyosun daha sonra evine dönebilirsin yanliz gün boyu evde yatiyosun ilk gün önemli 15 gün sonra kan tahlili vermeye gidiyosun biraz uzun oldu ama tedavi boyle ilerliyo :))

Kızlar merhaba ilk aşılamamı yaptırmıştım fakat dün 14.günümde regl oldum maalesef, doktor ara vermek istemezse ikinci aşılamayıda yaptırmak istiyorum. Regl olunca tutmadıgı icin olan uzuntu 5 dk sürüyor ardindan yeni aya yeni umutlara odaklanıyor insan 15.ayım her ay hüsran 16.ay ugurlu gelir inşallah.
Ama kızlar bence doktorumunda yanlışları oldu başta 150lik dozla iki gun igne kullandim 4 tane yumurtam olusmustu sonra 75 e dusurdu ve sadece 1 tanesi en buyuk 17mm gelince catlatma ignesi verdi. 3 kere klomen denedim hic birinde 17mm de catlatma ignesi olmadim en az 18,19 mm olmustu, doktorum acele etti gibi geldi bikac gun daha bekleyebilirdim belkide arkadan gelen yumurtalarda buyuyucekti ayrica tek yumurtayla şansın daha düştüğünü düşünüyorum forumda tek yumurta gelisince aşılaması iptal olan birinide okumustum bence 2,3 yumurtayla şans daha çoğalıyor hepimizin hakkında hayirlisi olsun:KK200:

Kızlar merhaba ilk aşılamamı yaptırmıştım fakat dün 14.günümde regl oldum maalesef, doktor ara vermek istemezse ikinci aşılamayıda yaptırmak istiyorum. Regl olunca tutmadıgı icin olan uzuntu 5 dk sürüyor ardindan yeni aya yeni umutlara odaklanıyor insan 15.ayım her ay hüsran 16.ay ugurlu gelir inşallah.
Ama kızlar bence doktorumunda yanlışları oldu başta 150lik dozla iki gun igne kullandim 4 tane yumurtam olusmustu sonra 75 e dusurdu ve sadece 1 tanesi en buyuk 17mm gelince catlatma ignesi verdi. 3 kere klomen denedim hic birinde 17mm de catlatma ignesi olmadim en az 18,19 mm olmustu, doktorum acele etti gibi geldi bikac gun daha bekleyebilirdim belkide arkadan gelen yumurtalarda buyuyucekti ayrica tek yumurtayla şansın daha düştüğünü düşünüyorum forumda tek yumurta gelisince aşılaması iptal olan birinide okumustum bence 2,3 yumurtayla şans daha çoğalıyor hepimizin hakkında hayirlisi olsun:KK200:
Tatlım doktorlar asla 1 den fazla yumurta istemezler.çoğul gebelik yardımcı üreme tekniklerinde pek istenen birşey değil. O sebeple böyle düşünme. Ayrıca folikül 17 mm ölçümü gündüz alındıysa akşamına o 19 mm-20 mm olmuştur. Son anlarda hızlı büyür. Ayrıca iğnelere çoğu zaman yüksek başlanır doz sonra düşürülür. Tüp bebek iğne kullanımımda da bu böyledir. Gerçi aşılamada hastanın durumuna göre değişiyor ama tercihen ilk birkaç doz yüksek başlanır.

Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz fakat olmuyor. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Rahim filmi çekildim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım 1 kere femara + progestan kullandım. Şimdi aşılama için görüştüm sat 1 kasımı. Adetin 3. Günü gonalf iğneye başladım hergün 1 kez 75 ml alıyorum bu cumartesi tekrar gidic3m kontrole sormak istediğim kasıklarım ara ara ağrımaya başladı iğne yapıyor olabilir mi bu ağrıyı

Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz fakat olmuyor. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Rahim filmi çekildim 2 kere klomen+çatlatma iğnesi kullandım 1 kere femara + progestan kullandım. Şimdi aşılama için görüştüm sat 1 kasımı. Adetin 3. Günü gonalf iğneye başladım hergün 1 kez 75 ml alıyorum bu cumartesi tekrar gidic3m kontrole sormak istediğim kasıklarım ara ara ağrımaya başladı iğne yapıyor olabilir mi bu ağrıyı

normal foliküller büyüyor rahim içi kalınlaşıyor.

Benim de aşılamadan sonraki 15.günüm ama maalesef tutmadı bugün regl oldum doktoru aradık gene asilama dedi ama kararsızım boşa gibi geliyor şans %20 dedi moralim de çok bozuk ne yapacam şaşırdım

Rica ederim kuzum ne demek.seve seve yardimci olabilirim. Evt Benimde kafama cok takildi aceba bu lekelenme yerlesme kanamasimi diye.asilama günü doktorum dedi lekelenmen var diye iceride,Neden diye sordugumda bana yumurta catladiginda bazen olabilecegini söylemisti.ama daha önce hic bu tarz birsey yasamamisrim,yani yumurtalarim catladiginda hic lekelenmem olmadi.1.asilamamdada olmadi. Bu sebebten aceba asilamadan öncemi hamile kaldimda yerlesme kanamasimi diye aklima geldi.
Yok canim öyle düsünme bu lekelenmenin onunla ilgisi oldugunu düsünmüyorum.bu arada lekelenmem devam ettigi icin peogestan kulmanmaya baslamistim 2.gününden sonra hala devam ediyorum progestana.
Bu arada yarin tekrar kan verecegim
Merhaba arkadaşlar ben hipogono hastasiyim hiç adet görmedim cuma günü asilama oldumcuma cumartesi pazar dinlendim pazartesinden itibaren calisiyom.ya benden sıvı geliyo bu normal mi coook telâşlandım bu arada alttan protestonda kullaniyom

Merhaba arkadaşlar ben hipogono hastasiyim hiç adet görmedim cuma günü asilama oldumcuma cumartesi pazar dinlendim pazartesinden itibaren calisiyom.ya benden sıvı geliyo bu normal mi coook telâşlandım bu arada alttan protestonda kullaniyom
Bende cuma asilama yaptirip,pazartesi yine calismaya baslamistim.rabbim hayirlisini versin,insallah hayirla hamile kalirsin. Endiselenme bekle ve dua et.vajinal akinti bende olmamisti. Bu arada benim gebeligim buraya kadarmis,kimyasal gebelik yasadim ve bir hafta ixerisinde düsük yapacagimi söyledi doktorum.hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun Arkadaslar

Bende cuma asilama yaptirip,pazartesi yine calismaya baslamistim.rabbim hayirlisini versin,insallah hayirla hamile kalirsin. Endiselenme bekle ve dua et.vajinal akinti bende olmamisti. Bu arada benim gebeligim buraya kadarmis,kimyasal gebelik yasadim ve bir hafta ixerisinde düsük yapacagimi söyledi doktorum.hepimiz icin Hayirlisi neyse o olsun Arkadaslar
Kuzum benim demekki zamanı degilmiş tahmin edebiliyorum üzüntünü ta içimde hissettim ama üzülmek yok ve tam gaz tedaviye devam edicez demekki sağlıksızmıs kimisi 4 5 6. Aylarda sonlandiriliyor en azindan sen en basından yasadin biliyorum zor bir süreç ama en azindan hamile kalabildigini gördün ben 2 senedir tek bir hamilelik bile yasamadim böyle düsün ve ben inaniyorum ki sağ salim bebislerimizi alicaz kucagimiza Allahtan ümit kesilmez arkadaşım Allahım sabır versin bize insallah

Kuzum benim demekki zamanı degilmiş tahmin edebiliyorum üzüntünü ta içimde hissettim ama üzülmek yok ve tam gaz tedaviye devam edicez demekki sağlıksızmıs kimisi 4 5 6. Aylarda sonlandiriliyor en azindan sen en basından yasadin biliyorum zor bir süreç ama en azindan hamile kalabildigini gördün ben 2 senedir tek bir hamilelik bile yasamadim böyle düsün ve ben inaniyorum ki sağ salim bebislerimizi alicaz kucagimiza Allahtan ümit kesilmez arkadaşım Allahım sabır versin bize insallah
Amin canim Allah razi olsun Evt bende öyle düsünüyorum,Evet üzüldüm,agladim kötü oldum Ama diyoeumki demekki Hayirlisi bu Bizim hakkimizda.ve sagliksiz bir gebelik olmasindansa Rabbim en dogrusunu biliyor,en hayirlisini diliyorum kuzum.
Seninde insallah saglikla bir bebegin olur, yok pes etmiyecegim bizlerinde imtihani buymus diyorum.rabbim bize herseyin hayirlisini versin

Sevgili arkadaşım çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun.allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin lütfen üzülme tedaviye devam ıns. Burada sol kasığımda ve belimde ağrı var bugun 6.günün.
Tsk ederim Allahim size yasatmasin. Üzülme oluyor tabi basta Ama rabbimden hayirlisini diliyorum her zaman.ins saglikli Bebeklerimiz olacak Ben inaniyorim allahin izniyle. Endise yapma kasik agrilari normal dinlenmene bak mümkün okudukca

Tsk ederim Allahim size yasatmasin. Üzülme oluyor tabi basta Ama rabbimden hayirlisini diliyorum her zaman.ins saglikli Bebeklerimiz olacak Ben inaniyorim allahin izniyle. Endise yapma kasik agrilari normal dinlenmene bak mümkün okudukca
Saol canim.lutfen kendini çok üzme ıste sabah calısıcam yine.allah ruh verirse bi şekilde hamile kalırız arkadaşlar.biz yinede duaya devam edelim

Back