- 24 Mayıs 2008
- 388
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.741
canım aylık adet periyodun ne bilgilendirirsen bakarım yani kaç günde bir oluyosun bu çok önemli ne kadar doğru verirsen o kadar dogru çıkar
bunun için aylık adet periyodunu vermelisin
ben yeni katıltım aranıza herkese slmlar.ben de bebiş isteyenlerdenim ve bekleyenlerdenm.adetime 2 gün kaldı kasıklarımda batmalar devam ediyor 1 hafta önce başladı bakalım. acaba gebelik belirtiisi mi yoksa adet sancısı mı
merhaba canım,bana da bakar mısın? 29 mart, 28nisan, 27mayıs. doğum tarihim 26.02.1985 ben ikiz kız bebek istiyorum :) eger ikiz olmasa da kız bebek istiyorum.cevabını bekliyorum a.s.
slmmm bayanlarr nasılsınızzz
Selam millet. Nasıl gidiyor. Var mı belirtisi olan ?
canım gögüslerde sızlama varmı? yada karında şişlik ?
bitmek bilmeyen 2 gün var değilmi sabret tatlım..pazarteside olmazsan bir test yaptırırsın...
ayyy inşallah hamişsindir....
canım göğüslerimde çok belirgin bi sızlama yok ama karında şişlik çok fazla var özellikle kasıklardaki batmalar daha belirgin ve bayadır oluyo.ama yine de şimdiden umutlanmak istemiyorum.ama inşallah hamişimdir demekten de kendimi alamıyorum:sm_confused:
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :) Bende bir an önce bebiş isteyenlerdenim. Bende aylık periyotlarımı versem bana da bakarmısınız? mart : 06 nisan 04 mayıs 28 doğum tarihimde 26/11/1984
en kısa zamanda sana rabbim bir bebiş versin..mutluluğun kat kat artsın canım....