Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim canim simdilik hersey yolunda ama daha kalp atisini duymadim doktor randevum 9haziranda insallah ozaman bebsimi görcem canim.evet bi ara bi talihsizlik oldu 3gün kapsama alani disinda oldum.sizlerin ghüzel haberlrinizi bekliyorumŞenizŞeniz

sağol canım...inşallahhhh...

ŞenizŞeniz

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (29,04,2008)

*********** MAYISSSSSSSS*************

NAZARLIK::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
KALEMİTİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNNN
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
eD@hMeT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
ASUTAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSANNNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ :nazar: :nazar:

benide eklermisin canım listeye

günaydınn sudenaz çocuk konusundaki isteklerinizi gıptayla karşılıyorum aynı zamanda yüksek morel içinde olmanı ve arkadaşlarını motive etmeni sizi çok iyi anlıyorum sonuçta ben bu duyguyu tatmış bir insan olarak en kısa zamnda sizinde yaşamanızı diliyorum benim bir kızım var ben şu anda ikinci çocuk için hazırlanıyorum yanlış anlamazsan benimde bildiğim bir metot var denemek istersen yardımcı olmak isterim her insanın annelik duygusunu yaşamasını isterim sonuçta daha önce kimde denediysek tuttu cinsiyetine kadar bende öyle hamile kalmıştım dilerseniz yardımcı olmak isterim

banada bi bakarmısın canım 28 mart
1mayıs
30mayıs
06 09 1978 kız :emir_bebek:saol canım

canım benide listeden silebilirsinsenağlama gene ıskaladıkjeyyar bugün adet oldum artık haziran 30unu beklicezfisfisfis hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:a015:

bende yazıları okurken merak ettim rica etsem banada bakar mısın? 08,03,08 10,04,08 07,05,08 21,08,1983 şimdiden tşk.

takibe gitmene çok sevindim canım...peki gözükmüşmü nerden geleceği??? :dance: hadi bakalım bu ay olcak inşallahhhh....Şeniz

sağol canım.. bu ay evet sol tarafda yumurtam.. ama hala çatlamadı yaa. p.teis gene gidecem bakacak.. hafta sonu çalışın dedi.. p.tesi bakcak çatladımı çatlamadımı diye...hayırlısı canım ya.. baklaım.. saol canım benimm:))

angeleyes canım rica etsem banada bakarmısın 31 günde bir adet oluyom son 3 aylık adet tarihlerim 21 mart 19 nisan 19 mayıs kız istiyom doğum tarihim 24/10/ 1982 bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

angeleyes canım rica etsem banada bakarmısın 31 günde bir adet oluyom son 3 aylık adet tarihlerim 21 mart 19 nisan 19 mayıs kız istiyom doğum tarihim 24/10/ 1982 bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

canım verdiğin bilgiler doğrultusunda eger adet periyodun doğru ise 1 haziran ile 4 haziran yumurtlama günlerin 2-3-4-haziranda kız bebegin olma şansı çook yüksek ayrıca yumurtlama günün ise 3 haziran kız için çok güzel şanslısın sana tavsiyem istersen 1 haziranı es geç diğer 3 gün bol bol yap iyi şanslar ilişkiden sonrada hemen kalkma 45 dk ayakları havaya dik derim etkili olur

canım verdiğin bilgiler doğrultusunda eger adet periyodun doğru ise 1 haziran ile 4 haziran yumurtlama günlerin 2-3-4-haziranda kız bebegin olma şansı çook yüksek ayrıca yumurtlama günün ise 3 haziran kız için çok güzel şanslısın sana tavsiyem istersen 1 haziranı es geç diğer 3 gün bol bol yap iyi şanslar ilişkiden sonrada hemen kalkma 45 dk ayakları havaya dik derim etkili olur

çok teşekkür ederim angeleyes dediklerini yapıcam inşallah bir bebişim olur:1hug:

canım aylık adet periyodun ne bilgilendirirsen bakarım yani kaç günde bir oluyosun bu çok önemli ne kadar doğru verirsen o kadar dogru çıkar

28 mart
1mayıs
30mayıs
doğum tarihim 06 09 1978 kız aylık periyodum bu 3aylık istemişsin sanırım bi kaç aydır sapıttı ama havalardan sanırım yada stresten

angeleyes..banada bakarsan sevinirim canım..
19 mart
14 nisan
11 mayıs
08.11.1975 kız
27 günde bir adet oluyorum..
şimdiden teşekkür ederim...ikinci için uğraşıyorum canım....
rabbim herkesin gönlüne göre versin...isteyenlerin göbişleri bebekle dolsun...:nazar: :nazar:
a.s.

slm arkadaşlar.ben de yeni katıldım aranıza ve allah izin verirse bebiş istiyorum.bu kararı vereli 2 ay oldu.ama geçen ay bişey olmadı:KK43: bu ayki adetime de 2 var.kasık ağrılarım 1 hafta önceden başladı batma şeklinde oluyor genellikle de.bilmiyorum belki de gebelik belirtisidir.ama çok da umutlanmak istemiyorum...

slm arkadaşlar.ben de yeni katıldım aranıza ve allah izin verirse bebiş istiyorum.bu kararı vereli 2 ay oldu.ama geçen ay bişey olmadı:KK43: bu ayki adetime de 2 var.kasık ağrılarım 1 hafta önceden başladı batma şeklinde oluyor genellikle de.bilmiyorum belki de gebelik belirtisidir.ama çok da umutlanmak istemiyorum...

rabbim gönlüne göre versin umarım hamişsindir...:1hug:a.s.

canım idrarda çıkmayabilir ama kesin olarak kan tahlilinde çıkar..istersen yap bizede haber ver...

X