Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım aylık adet periyodun ne bilgilendirirsen bakarım yani kaç günde bir oluyosun bu çok önemli ne kadar doğru verirsen o kadar dogru çıkar

canım hiç belli olmuyo bu ara bi sapıttı ki sorma:1shok: bak şimdi şubattan itibaren vericem
2 şubat
2mart
28 mart
1 mayıs
30 mayıs canım bende şaşırdım artık ne biçim şey bu anlamadım fisfisfisamannn aslında takmıyorum da artık:icecream: ne yapıyım canım olmuyosa ölimmi(mi acaba)neyse canım bakabiliyosan bakıver bi zahmet olmuyosada boşverrrrr:1rolleyes: haaa doğum tarihimi de verim 06 09 1978 saol canıma.s.

canım hiç belli olmuyo bu ara bi sapıttı ki sorma:1shok: bak şimdi şubattan itibaren vericem
2 şubat
2mart
28 mart
1 mayıs
30 mayıs canım bende şaşırdım artık ne biçim şey bu anlamadım fisfisfisamannn aslında takmıyorum da artık:icecream: ne yapıyım canım olmuyosa ölimmi(mi acaba)neyse canım bakabiliyosan bakıver bi zahmet olmuyosada boşverrrrr:1rolleyes: haaa doğum tarihimi de verim 06 09 1978 saol canıma.s.

canım yaa sıkıntı yapma kafanıda takma vardır herşeyde bir hayır...:1hug:
inşallah en kısa zamanda kolların bebekle dolsun...:nazar:

bu arada nisanda adet olmadınmı?

Son düzenleme:
duygun mide bulantısı falan yokmu?yada yorgunluk veya uyku isteği...birde sık tuvalete çıkma isteği?
valla bunlarda varsa büyük ihtimalle hamişsin yaaa ama tabbiki rabbim bilir..
aslında kan testinde anlaşıırdı adet gününü bile beklemezdin...
şimdi iyicene meraklandım yaaa umarım rabbim dualarını kabul eder canım...:nazar: :nazar:

canım ya akşam vakti sancılarım arttı belim de ağrımaya başladı ümidimi kaybetmeye başladım sanki adet olacakmış gibiyim:KK43: allah yine de hayırlısını versin bakalım bu geceyi atlatabiliyor muyum adet olmadan ondan sonra da 1 gün kalıyor

ikiz kızmı?
onun yöntemi varsa banada söylermisin..a.s bende çok isterdim..:nazar:
inşallah hamile kalır ve ikiz kızların olur...:nazar::nazar:

inşallah canım benim allah herkesin gönlüne göre versin.valla bi yöntemi olsa keşke :) belli olmuyor işte allahın taktiri.:1hug:

kızlar yeni birşey duydum,maydonuz suyu gebeliği kolaylaştırıyormuş.adetten hemen sonraki 1 hafta maydanoz kaynatıp içilmeliymiş.
--------------------------------------------------------------------------------

MAYDANOZ

BESİN DEĞERLERİ

100 gr. taze maydanozun içerdiği önemli besin değerleri şunlardır: 34 kalori; 7,7 mgr. demir; 760 mgr. potasyum; 200 mg. kalsiyum. 4.040 mcgr. A vitamini kaynağı betakaroten: 10 mgr. folik asit ve 190 mgr. C vitamini.

SAĞLIĞIMIZA YARARLARI

Yukarıda sayılan bazıları çok önemli besin değerlerinin yanı sıra;

* Maydanoz güçlü bir idrar, balgam ve safra söktürücüdür: Günde yalnızca 25 gramlık maydanoz alımı, bedendeki aşırı sıvı birikimlerini yok eder. (Ama, ödemlerin nedeni konusunda uzman doktorlara başvurulmalıdır.) Bu işleviyle maydanoz gut hastalığı tedavisi ile böbreklerin yavaş çalışmasının hızlandırmaya yardımcı olur. Maydanoz, C vitamini ile A vitamini kaynağı betakaroten gibi antioksidan maddeler yönünden çok zengindir. Bu nedenle maydanozu bolca tüketen kişilerin kanser, kalp hastalıkları ve katarakta yakalanma; felç olma rizikosu azalmaktadır.

* Maydanoz, içerdiği yüksek orandaki demir, folik asit ve C vitamini ile kansızlığı önler, bedeni güçlendirici etkiler yapar.

*Maydanoz çok zengin ve doğal bir kalsiyum kaynağıdır.

*Ayrıca maydanozun, sağlığa yararlı su etkileri de vardır: Kadınların aybaşı ağlarını azaltır, aybaşı dönemini düzene sokar. İştahı açıp sindirimi kolaylaştırır. Mide ve bağırsaklardaki aşırı gazı söktürür. Karın ağrılarını hafifletir. Soluğun kötü kokusunu yok eder. Grip hastalığının atlatılmasına yardımcı olur. Afrodizyak (cinsel gücü artırıcı) etkileri olduğu da ileri sürülmektedir.

Bütün bu çok yararlı etkileri sağlamak üzere körpe maydanozların gündelik diyetimize katılması ve günde 25 gr. alınması yeterli olur.

Dikkat: Maydanoz dölyatağını (rahmi) uyardığından, gebelikte aşırı miktarda alınmamalıdır.

Merhaba,
Maydanozun düşüğe sebep olduğunu ilk kez duyuyorum. Bende her gebeliğimde maydanoza aşeriyorum:)) Gerçi geçenkini kaybettim ama inşallah bu kez sağ salim doğururum

canım ya akşam vakti sancılarım arttı belim de ağrımaya başladı ümidimi kaybetmeye başladım sanki adet olacakmış gibiyim:KK43: allah yine de hayırlısını versin bakalım bu geceyi atlatabiliyor muyum adet olmadan ondan sonra da 1 gün kalıyor

canım benim yaaa inşallah olmazsın.:nazar:..bende sabırsızlıkla bekliyorum haberini..:1hug:

gerçektenmi şaırdım yaaa:1shok::1shok:

bende genelde dereotu ,semiz otu yiyorum..hamilelik oranını arttırırmı bilmem ama en azından sağlık açısından tüketiyorum...şakkıdı

arkadaşlar zaten hamileyseniz maydonoz kekik ve naneyi çok tüketmemek gerekiyor.hele suyunuı hiç içmemek gerekiyor. hamile kalmak isteyenler maydonoz suyunu denesin ben bugün başladım.yalnız adet bittikten sonra yumurtlama dönemine kadar içilmeliymiş.yumurtlama döneminde içilmemeli.rahimdeki tıkalılığı açtığı için gebelik kolaylaşıyormuş.

arkadaşlar belim ve kasıklarımdaki ağrılar devam ediyor özellikle ayaktayken daha artıyor.dinlenince biraz geçer gibi oluyor.daha önce adet zamanımda böyle olmamıştım belki de kendmi bu kadar dinlememiştim..acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ki? olmazsa da umudumu kırmayacağım umutla devam her şeye diyeceğimm..

kılzra lsteden beni silin hala adet olmadın test yaptım negetif beni zaten düzensiz hamile faln değilm offfffffffffffffffffffffffffffff

kılzra lsteden beni silin hala adet olmadın test yaptım negetif beni zaten düzensiz hamile faln değilm offfffffffffffffffffffffffffffff

umudu kaybetmek olmaz arkadaşım o olmadan hiçbir şey olmaz...inşallah hamişsindir değilsen bile önümüzde güzelekliyorzi b günler bi

duygun kesinlikle doğru söylüyor canım..
umut olmadan hiçbirşey olmaz.......
umudunu yitirme...herşeyin hayırlısı..
bende çok bekledim.şimdi oğluma kavuşacağım günleri sayıyorum...
biraz sabır canım.......dualarım sizlerle

bendee adet oldumm hayırlısı olsun artık ne diyelimm elbet bizde birgün adet değilde doğum tarihlerinii hesaplarız ümitli ve ümitsizlik arasında kalan üye simili

ahh inş bitane düşük yaptım hamilelil duygusunu bıkere attatım ama sanki bida tadamıycakmısm gibi geliyo bana.gectiğimz aylarda psikoljım daha bozuktu bırz topraldım kendimi ama evliliğmzde sıradanlasıyor. evliliğimde sorun olcak diye çok korkuyorum bızde ikimizdde sorun yok inş isteyen herkes buguzel duyguyu tatar.sanada sınavında başarılar canım

hiç pes edip umutsuzluğa kapılma canım.bak ne güzel hiç sorununuz yokmuş...artık size düşen görev bolcana çalışmak dua etmek ve beklemek....ayrıca bi kere hamiş kaldıysan merak etme yine kalırsın...yeterki umudunu yitirme a.s.

sudenazcım merhaba sanıırm sen bu konularda bize göre daha tecrubelisin hamilleik konusnda yani yada hamile olmama konuusnda diyeyim 3yılllık evliyim 1yıl once bbek hamile kaldım bbek karnımda olmuş gelisememiş.kurtaş oldum hala kanamalırım duzene girmedi.doktorum bi sorun olmadını söyluyr.afdersiniz ama ilişki sırasında knaman oluyor.sonrasında olmuyo.3 4 aydır adetlerim duzenli.bu konuda bi fıkrın varmı nolur yardımcı omaya calış bana. cvp yazarsan seviniirm

canım ben şu şekilde tecrübeliyim..çok uzun değil 8.deneme içersindeyim şuan..fakat bu konuları çok araştırıyorum....görmüş geçirmiz arkadaşların yazılarını okuyorum..baya bi bilgi sahibi olduk...

senin durumuna gelince bence hiç normal bi durum değil...eğer gittiğin dr. bişey yok diyosa bence dr.unu değiştir..başka bi dr.a görün durumunu anlat..nice kürtaj olanları gördük..hiç kanamaları olduklarından bahsetmediler..duymadımda..hiç basite alıncak şeyler değil bunlar..ben burda okuduklarımdan sonra her dr.ada güvenmiyorum..hata yapabiliyorlar...en kısa zamanda başka bir jinekoloğa gözük canım...a.s.

X