- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.701
Valla benim moralim bozuk. diğer arkadaşları bilmem. Birisi hamileyim dese de sevinsek.
canım arkadaşım benim..ne oldu sana? niye moralin bozuk? anlat bakıyım :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim moralim bozuk. diğer arkadaşları bilmem. Birisi hamileyim dese de sevinsek.
kızlar bi arkadaş başlık açmış yumurtlama takip proramı die onu indirdim sizede tavsiye ederim ben çok beğendim
kızlar alın bende size haber bugün pembe pembe akıntım başladı.galiba adet oluyorum
bende hazirana kaldım herhalde 30 haziran yazın benide...
benide eklermisin arkadaşım listeye aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum inşallah mevlam herkeze verir beklemek çok zor
benim adetime 5 günüm vardı ama bugün öğrendim yumurtlama günü-14 gün den hesaplayınca bugün yarın olmam gerekiyor.....hiç belirtim yok ne adet ne hamiş ikisinide beceremedim sanırım.....:roflol:
2 gündür donuyorum sadece ayaklarım hiç ısınmıyor... sanırım grip olacağım ben senağlama
ha bu arada kızlar balsuratı gören varmı ya bişey sorucam ona....a.s.
alla allaa...
nerede canım linkini yapıştırsaydın keşke.....
umarım hepimiz bu ay hamiş oluruz:)))
Sudenaz kocişle tartıştım hiç yoktan. Canım çok sıkkın. Saol ilgin için.
herkese selam
heyecanla pazar gunu de adet olmamayı bekliyorum. aynen pek birbelirtim yok gogslerim yeni yeni sismeye basladı. baskada birsey yok bes gun kadar once bir gun b oyunca sol tarafımda inanılmaz batmalar oldu igne saplanıyor gibi birgunluk birseydisonra yok oldu hiç bir hs yok su an .
herkese iyi haftasonları
sudecim nasilsin güzelim sanmaki bu sayfayi unuttum hep bakiyorum hamisler varmi diye canim.kizlar stres üzüntü yok eminim yüce rabbim sizlerle bicir bibir seker seker minikler bebisler vercektir kendinize iyi bakin olurmu hepiniz icin dua ediyorum sekerler
sudenaz canım ben daha yumurtlamadımsanırım adet tarihimde değişecek.. sen beni 12 haziran olarak düzelt canım.. okiş:))yarın en geç pazar çatlarım herlade.. o yüzden regl tarihimde aksar.. sonra hamiş sanmıyım kendimi canım:)) takibe gidiyorum.. dr dün hafta sonu çatlar ancak dedi.. tmm ı canım..çok sağol.. öpüyorum seni..
ooooooo taze hamişimizzzz.hoşgeldin canım...iyiyim ben yaaa..asıl sen nasılsın? biara seni kapsama alanı dışında gördüm çok üzüldüm :çok üzgünüm: