Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:roflol::roflol::roflol:Delürdükkk yineee

napalım şekerim...heray aynı şeyleri yapınca olmıycakmış gibi geliyor...diyorum geçen ay olurdu o zaman..ama değişik yöntem deneyince..daha çok heycanlanıyorum..olmuştur belki diye...bizde bunlarla seviniyoz napak?

sudenazcım çok sağol canım.. teşkler.. değiştirimişsin.. inş olmam bu ay adet.. inş bu listedekiler toptan hamiş kalaım bu ay rekor olsunn..

aminnnnnnnnnnn.......inşallah canım...inşallah haziran listesi boş kalırrrrrrr........hamiş listesi dolar.......:teytey:

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (01,05,2008)

*********** MAYISSSSSSSS*************

CEYLİN1907::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSS
NAZARLIK::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
ESERARAS::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MİRAL_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BAYTAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ

DERİNDEN VE EMELİKO EKLEDİM KIZLAR SİZİ..İNŞALLAH BU AY TUTTURURSUNUZ...DURUMLARINIZDAN HABERDAR ETMEYİ UNUTMAYIN......

bende hiçbir belirti olmaması korkutuyo beni:KK43:((((

ayzencim yapma allahaskına boyle neden olumsuz olumsuz dusunuyorsun. bende ogluma hamile iken hiç bir belirtim yoktu hatta simdi okudukca ben bunları yasadımmı acaba diye geri donup dusunuyorum. rne bulantı ne kasık agrısı vs hiçbiri yoktu laylaylom hamile değilmisim gibiydim ilk aylar.o yuzden durduk yere neden olumsuz seyler dusunuyorsun illaherkesin bulantıları vs olması gerekmiyorkii. ne guzel iste sevin bence miden bulanmıyor diye . bak aylarca burda bekledin hamile kalabilmek için tadını çıkarmak yerine kendine dert edincek birseyler arıyorsuns anırım bosta kaldın uzulcek sey bulamadın:))

sudenazcım canım sana zahmet benim regl tarihimi değiştiriimisin.. galiba 18 mayıs bu ay.. soldan yumurtlucam sanıırm... öyle olunca 29 günde oluyorum.. ona görede 18 mayıs.. sonra 15 mayıs geçince hevelenmyim boşuna:KK43:bugün 12 günüm .. ateş hala aynı.. sıvıda değişilik yok.. krem gibi şu an.. sanırsam 14 veya 15 günümde yumurtlucamm.. saol canım şimdidienn:))

armagan ya sagdan yada soldanyumurtlayınca adet gunlerinde değsiiklikmi oluyor guns ayısında yani??

ben sunun için ozellikle ve onemle soruyorum benim sag taraf tıkalı ya bu ay sagda yumurtam geçen ay baktırmadım ondan evelki iki ayda sagda idi geçen aykeske baktırsaydım soldamıydı aklımda kaldı simdi. ates olcumlerime gore geçen ay 17. gun yumurtlamısım sagda iken oysa 15-16 falan yumurtuloyrum acaba solda olunca farklımı gunler sagsol farklımı yani ay anlatabildimmi. sen bunun nasıl anladın ?

slm arkadaşlar sudenaz yeni topini hayırlı uğurlar getirsin inşallah...şimdi gördüm ...kız ne zaman bu kadr yazdınız oku oku bitiremedim atlaya sekleye geldim işte...ee öteki konuyla mekik mi dokucam şimdi.

naber esracım şu senin yumurtalıklarının farklı zamanlarda yumrtladığını anlaman için dr kontrolünü aksatma canım.... benimde bi ay 28 öteki ay 30 olur ..hangisinden yumurtladığımı bende kasık ağrılarıma göre biliyodum

slm arkadaşlar sudenaz yeni topini hayırlı uğurlar getirsin inşallah...şimdi gördüm ...kız ne zaman bu kadr yazdınız oku oku bitiremedim atlaya sekleye geldim işte...ee öteki konuyla mekik mi dokucam şimdi.

SAĞOL BİTANEM...DİĞER TOPİCİN BAŞLIĞI TARİH OLARAK ESKİDE KALMIŞTI YENİLEDİM BENDE......ARTIKIN MEKİK DOKURMUSUN ÇEKERMİSİN SEN DÜŞÜN...:dance: kafamçokkarıştı sırnaşık şey

armagan ya sagdan yada soldanyumurtlayınca adet gunlerinde değsiiklikmi oluyor guns ayısında yani??

ben sunun için ozellikle ve onemle soruyorum benim sag taraf tıkalı ya bu ay sagda yumurtam geçen ay baktırmadım ondan evelki iki ayda sagda idi geçen aykeske baktırsaydım soldamıydı aklımda kaldı simdi. ates olcumlerime gore geçen ay 17. gun yumurtlamısım sagda iken oysa 15-16 falan yumurtuloyrum acaba solda olunca farklımı gunler sagsol farklımı yani ay anlatabildimmi. sen bunun nasıl anladın ?

ESRAKO NERDESİN KISSSSS SEN??? KAYIPLARA KARIŞTIN :mymeka: GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN AYRILMA HEEEEEEyerimseniben

guznur ya bende kasık agrısı yok gibi birsey iki taraflıda oluyor anlamıyroumki :)
ates olcumlerinden anladım yumurtlama gununu birkaç aydır. dogru çikiyorsa tabi:)

bu arada bu ay atesim 36,4 u geçmedi hos geçen aylar yukseldide noldu diyceksinzi :)) o yuzden uzulmuyorum niye çok artmadı diye ates olcme isi hiç bir zaman tam saglıklı gelmedi banaz aten:)

canım bakk.. ben dış gebelik geçiridğimde erken yumurtlamıştım.. nası mı anladım.. ateş ölçüyordum.. 10.gün sanırsam yumurtladım..ve gebelik oldu.. sağ taraf tıkalıymış dış gebelik oldu.. yani sağdan hamiş oldumm.. soldan yumurtladığımda ise ateş ölçümlerime göre 15 gün falan yumurtluyorumm..sağ sol sancıdan anlıyorum.. geçen ayda erken yumurtladım.. sağdandı.. bu ay sol .. sanırım ben bir ay sol bir ay sağdan yumurtlyuorummanlatabilşmişimdir inş. ateş dışındaki belirtilerimde aynı.. mesela akıntım şuan yumurtlama akıntısı diil.. ama az kadlı hissediyorumm.. akıntının rengi kıvamı yavaş yavaş yumurtlamaya gidiyor.. inş yumurtlarımm.. öyle işte canım.. zaten bu ayda olmassa sanırım önümüzdeki ay ovülasyon testi alcıamm..birde onu deniyelim..ok.

naber esracım şu senin yumurtalıklarının farklı zamanlarda yumrtladığını anlaman için dr kontrolünü aksatma canım.... benimde bi ay 28 öteki ay 30 olur ..hangisinden yumurtladığımı bende kasık ağrılarıma göre biliyodum

iyi giznurcum senden naberr.
bekliyoruz sag da tıkalı yerimde yumurtam bu ay ama umut dunyası yinede bekliyorum:)
4-5mayıs adet tarihim.

sudis kız burdayım biryerde değilim hergun okuyorum aradad yazıyorum gozundenmi kacti ne
arkadaslar eski sayfaya yazmaya devam ederseniz orda kalacak bazı konusmalar burayı actıkmadem nisan ayı bitti buraya yazalım ki bizde orayı kacırmayalım ben takip etmiyorum orası eskide kaldı diye çunku mesela

he bu arada sağdan yumurtladığım da regli siklusumda değişiyor.. 26 güne düşüyor..soldan olduğunda siklusum 29 oluyor.. ondanda anlıyorumm.geçen ay 26 günümde regl oldum.. bu ay sanırsam 18 yada 19 mayıs..

iyi giznurcum senden naberr.
bekliyoruz sag da tıkalı yerimde yumurtam bu ay ama umut dunyası yinede bekliyorum:)
4-5mayıs adet tarihim.

sudis kız burdayım biryerde değilim hergun okuyorum aradad yazıyorum gozundenmi kacti ne
arkadaslar eski sayfaya yazmaya devam ederseniz orda kalacak bazı konusmalar burayı actıkmadem nisan ayı bitti buraya yazalım ki bizde orayı kacırmayalım ben takip etmiyorum orası eskide kaldı diye çunku mesela

AFERENNNNNN Şeniz

AZ KALMIŞ KISSSSSS TARİHİNE HEEEEEE.....HADİ BAKALIM İNŞALLAH BU AY TUTAR CANIM BENİM a.s.

he bu arada sağdan yumurtladığım da regli siklusumda değişiyor.. 26 güne düşüyor..soldan olduğunda siklusum 29 oluyor.. ondanda anlıyorumm.geçen ay 26 günümde regl oldum.. bu ay sanırsam 18 yada 19 mayıs..

MAAŞLALLAH KISSSS HER ŞEYİNİ BİLİYOSUN VALLA VÜCUDUN SANA İYİ HİZMET EDİYOR....BENİMKİ NİN BANA GICIĞI VAR GALİBA :roflol: HİÇBİŞEY BELLİ ETMİYOR..SAĞI SOLU BELLİ DEĞİL...MAHVETTİ BENİ..HER AY TÜM BELİRTİLERİ GÖSTERİYOR AMA YOK....HİZAYA GETİREMEDİM Bİ TÜRLÜ...AMA Bİ GÜN KAZIK ATACAM ONA...HEHEH jeyyar jeyyar

MAAŞLALLAH KISSSS HER ŞEYİNİ BİLİYOSUN VALLA VÜCUDUN SANA İYİ HİZMET EDİYOR....BENİMKİ NİN BANA GICIĞI VAR GALİBA :roflol: HİÇBİŞEY BELLİ ETMİYOR..SAĞI SOLU BELLİ DEĞİL...MAHVETTİ BENİ..HER AY TÜM BELİRTİLERİ GÖSTERİYOR AMA YOK....HİZAYA GETİREMEDİM Bİ TÜRLÜ...AMA Bİ GÜN KAZIK ATACAM ONA...HEHEH jeyyar jeyyar

canım ne yapayımm.. eylülden beriii..uğraş dur.. kasımda oldu galiba dedik ama dış gebelik oldu... şimdide normali için uğraşıyomm.. bakalım ne ara bitşcek bu uğraşlarr..çalışmaktanda resmen gına geldi yavv..aslında hiç bişey bilmesek daha iyidee.. ben kızıma şansa pansa kalmıştım hamile.. şlimdi biliyomda noluyoki:KK43:

beni tekrar listeye eklermisiniz 1 haziranÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

X