Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar gelip bi listeye bakayım dedim Amma cok beklemede olan var haber versenize kızlar ya merak ediyoruz Hamişlere hayırlırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum Ben Mart listesine yazılmıştım ve o ay öğrendim bebişimin varlığını umarım hepinize şans getirir bu liste bana getirti

CANIM BENİM ÜZÜLDÜM YAAAAA...NEYSE İNŞALLAH HAZİRANDA HAMİŞ KALIRIZ..AMA BENCE GEBELİK TESTİ ALMAMA ÖNERİSİNİ SEN İYİ DİNLE..BİDAHADA GÜNÜNDEN ÖNCE YAPMIYOSUN klava: HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ ŞIKIŞTIRALIM..TEST ALMAYALIM..BU AY BENDE ISI ÖLÇÜMDEN OLMADIĞINI FARKETTİM..DEDİĞİN GİBİ BEDAVA BİR SİSTEM

SEN TEST YAPMADINMI? VALLA BENCE HAMİŞSİNNNNN.....HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM....

EVET CANIM DİYEN VAR..ÇOK ZAYIFLARADA KİLO ALIN DİYOLAR...DİYET YAPARKEN ABARTIDAN KAÇIN YANİ.AÇ AÇ GEZME...SIK SIK YE AMA AZ YE...yerimseniben

VALLA ÇOOK İYİYMİŞ GÜVENİLİR BİR SİTEMİ...?? BEN BODRUMDAYIM BURAYADA GETİRİYOLARMI ACABA? CADIARZU

bende adet oldum benide yazın 21 hazirana tedavi için dr u aradım cuma günü yani adetimin 3 günü tedaviye başlıyorum iğnelerle eğer tedaviye engel bişey yoksa bu sefer aşılama yapılıyor artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum herkez içim hayırlısı neyse o olsun

Vuslatçım hayırlı olsun aşılaman tutar umarım sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Neden bebekleri dedim bilmiyorum ama ikiz olurmuş bi de :)

Vuslatçım hayırlı olsun aşılaman tutar umarım sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Neden bebekleri dedim bilmiyorum ama ikiz olurmuş bi de :)

inşallah umudum kalmadı artık ama ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz genede sonra tüp yapılacak aşılamada da olmazsa RABBİM bana bir tane versin diğerinide burda bebek için uğraşan başka birine nasip etsin inşallah:teselli:

kızlar 4 gün kaldı reglime adet sancılarım başladı hafiften ateşim düşmedi ama hiç bişe hissetmiyorum herşey normal sanırım bu ay fosss geçtii bu zamanda geçmek bilmiyooo

MUZURPERİ ÖYLE HEMEN ÜMİDİNİ KAYBETME BANADA HEP REGL OLACAKMIŞIM GİBİ GELİYORDU.SADECE SANCIM VARDI.ACELE ETME SADECE GÜNÜNÜN GEÇMESİNİ BEKLE BENCE.

CANIM BENDE 1,69 KİLOMDA AYNEN SENİN GİBİ 68-70 ARASI DEĞİŞİYOR.VÜCUT KİTLE ENDEKSİM NORMAL ÇIKIYOR Kİ SENİN BOYUN BENDEN UZUN.

kizlar ben bugun tam gunumde adet oldum sudenazcim beni haziran listesine ekleyebilirsin canim yeni tarihim 18 haziran 11.ayimdi 29.unda dr da randevum var bakalim ne diyecek

Bide kizlar bu 3 aydir tam gunumde yani 28 gunde adet oluyorum fakat duzene girdiginden beri adet sancim cogaldi dayanamiyorum bazen dogum kontrol haplarinin etkisi iyice gectimi acaba diyorum ben bekarken bu kadar agrili gordugumu hatirlamiyorum ayakta gecirirdim ama 3 aydir yani son 3 adetim 28 gunde geliyo hic sasmiyo ama agri kesici alip uyumadan atlatamiyorum sancilari, bi fikrinizmi varmi acaba???

arkadaslar bısey sorucam.bugun herkes rengımın sarıya yakın olduunu soyledı.hamılelıkte bu olurmu.bıde sarımsı bı akıntı gelıyo
kasıklarıma ara sıra ozellıkle aksamları sancılar gırıyo

Selam arkadaşlar beni hatırlayanlar bilir. Ben mart ayı listesindeydim ve o ay hamile kaldım. Şuan miniğim 4. ayında. Herşey çok güzel gidiyor. Sizlere de asla umudunuzu yitirmemenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar, kesinlikle Allah'ın istediği zamanda olacaktır. Bu güzel duyguyu siz de tadacaksınız. Sizlerin duacısıyım, Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bu listeler uğurlu geliyor, inşallah hepiniz de aynı uğuru paylaşırsınıza.s.

dasy burdayım canım rengimde bir değişiklik farketmedim ben ama akıntım oluyordu beyaz renkli bide tansiyonum düşüktü testi yapmadan 2-3 gün arka arkaya ölçtüm hepsinde normalin altında çıkıyordu.benimde sancılarım vardı adet sancısı gibi gece yatınca bacaklarımı uzatınca kasılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…