- 22 Ocak 2008
- 671
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.221
Sudenaz canım ben sabah adet oldum beni listeden çıkartırsın senağlamasenağlama
artık bundan sonra gebelık testi almayacam .Kızlar bedava bir gebelik testi olarak sabah dil altı ısı ölçümünü öneriyorum senağlamasenağlama
sudenazz ben hala bekliyorum canim ama bazen adet olacakmisim gibi karnima öyle agri giriyorki sonradan hemen geciyor ve iki hafta önceden gögüs agrilarim baslamisti simdide ayiptir söylemesi kabiz olmusum test yapmayada korkuyorum isimi az önce ölctüm 37.1 cikti
kızlar merhaba,doktora gideceğimi söylemiştim cuma gittim ama doktor yoktu adetimin 3.günüydü kan verdim tüm tetkiklerimi yaptırdım,pazartesi sonuçlarla birlikte tekrar gittim tahlillerde bir problem yokmuş ultrason baktı iyi dedi çok sayıda folikülüm varmış yumurtalıklar iyi çalışıyor dedi ama zayıflarsan daha iyi olacak dedi 1.73 68-70kilo arasında gidip geliyorum dedim 65 ol dedi çok mu kiloluyum ben yaaa dıştan pek yok ama bel bölgemde sanki bir deniz simidi taşıyor gibiyim diyete başladım umarım verebilirim hafta içi tekrar gel dedi gelişmeleri yazarım...doktoru zayıfla diyen var mı aranızda kızlar bunu istemelerinin nedeni nedir?bilen var mı??
tamam canım inşallah Hazirana hamiş kalırım, hazirana yazabilirsin beni
az once internetten gebelik testi siparisi verdim. eczaneden tanesini 5 ytl vererek aldıgım onkomed marka test ler internette 2 ytl. hatta kutusuz alırsak sadece poset içinde olan içkismi seklinde 1 ytl . fiyat farkına bakarmısınzı ve istanbul avrupa yakasına kargo parası da yok kendi aracları ile bırakıyorlarmıs. http://www.dostmedikal.com/dost.php?s=urun_detay&id=477 bu linkten inceleyebilirsiniz. ben 12 tane siparis verdim kapıda nakit odeyceğim. bu ay yumurtam sol da hamil ekalma sansım yuksek diye heves ettim adete 3-4 gun kala baslıycam testleri yapmaya:))
Vuslatçım hayırlı olsun aşılaman tutar umarım sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Neden bebekleri dedim bilmiyorum ama ikiz olurmuş bi de :)
kızlar 4 gün kaldı reglime adet sancılarım başladı hafiften ateşim düşmedi ama hiç bişe hissetmiyorum herşey normal sanırım bu ay fosss geçtii bu zamanda geçmek bilmiyooo
kızlar merhaba,doktora gideceğimi söylemiştim cuma gittim ama doktor yoktu adetimin 3.günüydü kan verdim tüm tetkiklerimi yaptırdım,pazartesi sonuçlarla birlikte tekrar gittim tahlillerde bir problem yokmuş ultrason baktı iyi dedi çok sayıda folikülüm varmış yumurtalıklar iyi çalışıyor dedi ama zayıflarsan daha iyi olacak dedi 1.73 68-70kilo arasında gidip geliyorum dedim 65 ol dedi çok mu kiloluyum ben yaaa dıştan pek yok ama bel bölgemde sanki bir deniz simidi taşıyor gibiyim diyete başladım umarım verebilirim hafta içi tekrar gel dedi gelişmeleri yazarım...doktoru zayıfla diyen var mı aranızda kızlar bunu istemelerinin nedeni nedir?bilen var mı??
kızlar duzenlı adet goren bır ınsanın gunu gecınce kesın hamıle olma olasılıgı varmıdır?