E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.201
hayırlısı gerçekten ama bunun dışında hiçbir belirtim yok dediğim gibi adet olucam 4 gün hiç geçmiyoo yaaaaaaaaa şimdi test yapıyım dedim ama sabretmem lazımmm
canım benım gıbı 3 gün önceden test yaparsan negatifleri görürsün :1rolleyes:Gerçi ben gerçekleri gördüm testte kesın :1closedeyes:
bende bir hafta önceden test yaptım tabi koskoca bir negatif ne bilim silik çizgi çıkıyo diye yazılanları görüce umutlandım zaten adetim geçsede yapmıcam bu ay test falan yine geç olucam heralde senağlama
ben 3.aşılama tedavisine başladım 8 gün sonra falan aşılamam olur .benide listeye ekleyin.rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda
beni listeye almanıza gerek kalmadı çünkü bugün adet oldum((
sudenazz ben hala bekliyorum canim ama bazen adet olacakmisim gibi karnima öyle agri giriyorki sonradan hemen geciyor ve iki hafta önceden gögüs agrilarim baslamisti simdide ayiptir söylemesi kabiz olmusum test yapmayada korkuyorum isimi az önce ölctüm 37.1 cikti
kızlar merhaba,doktora gideceğimi söylemiştim cuma gittim ama doktor yoktu adetimin 3.günüydü kan verdim tüm tetkiklerimi yaptırdım,pazartesi sonuçlarla birlikte tekrar gittim tahlillerde bir problem yokmuş ultrason baktı iyi dedi çok sayıda folikülüm varmış yumurtalıklar iyi çalışıyor dedi ama zayıflarsan daha iyi olacak dedi 1.73 68-70kilo arasında gidip geliyorum dedim 65 ol dedi çok mu kiloluyum ben yaaa dıştan pek yok ama bel bölgemde sanki bir deniz simidi taşıyor gibiyim diyete başladım umarım verebilirim hafta içi tekrar gel dedi gelişmeleri yazarım...doktoru zayıfla diyen var mı aranızda kızlar bunu istemelerinin nedeni nedir?bilen var mı??
kızlar merhaba,doktora gideceğimi söylemiştim cuma gittim ama doktor yoktu adetimin 3.günüydü kan verdim tüm tetkiklerimi yaptırdım,pazartesi sonuçlarla birlikte tekrar gittim tahlillerde bir problem yokmuş ultrason baktı iyi dedi çok sayıda folikülüm varmış yumurtalıklar iyi çalışıyor dedi ama zayıflarsan daha iyi olacak dedi 1.73 68-70kilo arasında gidip geliyorum dedim 65 ol dedi çok mu kiloluyum ben yaaa dıştan pek yok ama bel bölgemde sanki bir deniz simidi taşıyor gibiyim diyete başladım umarım verebilirim hafta içi tekrar gel dedi gelişmeleri yazarım...doktoru zayıfla diyen var mı aranızda kızlar bunu istemelerinin nedeni nedir?bilen var mı??
az once internetten gebelik testi siparisi verdim. eczaneden tanesini 5 ytl vererek aldıgım onkomed marka test ler internette 2 ytl. hatta kutusuz alırsak sadece poset içinde olan içkismi seklinde 1 ytl . fiyat farkına bakarmısınzı ve istanbul avrupa yakasına kargo parası da yok kendi aracları ile bırakıyorlarmıs. http://www.dostmedikal.com/dost.php?s=urun_detay&id=477 bu linkten inceleyebilirsiniz. ben 12 tane siparis verdim kapıda nakit odeyceğim. bu ay yumurtam sol da hamil ekalma sansım yuksek diye heves ettim adete 3-4 gun kala baslıycam testleri yapmaya:))
[
((ESLEM)) SİLDİM CANIM SENİ...HAZİRAN TARİHİNİ VERİRSEN HAZİRAN LİSTESİNE EKLERİZ..İNŞALLAH HAZİRAN HAMİŞİMİZ OLURSUN..