Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:1hug:lilam canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.....................................................

lılam belırılerın ne oldu

canım öyle çok belirtim olmadı aslında.sadece kasık ağrıları onlarda ara ara biraz ağırıyo birsüre sonra geçiyordu.göğüs ağrıları hep var zaten yani adet olacakmış gibi.bide çok sık tuvalete çıkıyordum.çok az var aslında ama baskı yapıyo tutamıyorum uzun süre.benim bide daha çok yeni 2-3 haftalık falan belkide o yüzden çok fazla belirtim olmadı adetim 4 gün geçti sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.şüphelendim sonra kan testi yaptırdım.

tebrik eden bütün arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda hepinizin başına.

canım değerim 274,99 çıktı.bilginiz varmı acaba kaç haftalık olunca ultrasoda kese görünüyor.bazı arkadaşlarım henüz erken doktora gitme kese görünmez alttan muayene yapar oda tehlikeli dedi.

6. HAFTADAN SONRA GÖZÜKÜYOR DİYE BİLİYORUM CANIM...a.s.

lilam canım tebrik ediyorum allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına al inşallahh

kızlar 4 gün kaldı reglime adet sancılarım başladı hafiften ateşim düşmedi ama hiç bişe hissetmiyorum herşey normal sanırım bu ay fosss geçtii bu zamanda geçmek bilmiyooo

ya canım sadece sol kasığımda bikaçgün önce bi kıpırtı hissettim tabi ben hemen hamileliğe yordum sonra dedim gaz galiba ama gazda değil ne biliyimya vücudumu dinlemekten göğüslerime bakmaktan yoruldum. allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin ilk aydan paronoya oldum resmen.... en kısa zamanda hepimiz anniş olalımm yaaa

canım aynı kıpırtı bende de var sol kasıgımda sankı bısey ıcımde oynuyomus gıbı hamılelık olabılırmıkı yaafisfisfis

ben 3.aşılama tedavisine başladım 8 gün sonra falan aşılamam olur .benide listeye ekleyin.rabbim isteyen herkese versin en kısa zamanda

Benimde kızlar 3gündür.oturduğum yerden kalkarken özellikle karamp tarzı sancı girip çıkıyor.
6-7 defa oldu hayırlsı
benımde adete 3gümn kaldı

hayırlısı gerçekten ama bunun dışında hiçbir belirtim yok dediğim gibi adet olucam 4 gün hiç geçmiyoo yaaaaaaaaa şimdi test yapıyım dedim ama sabretmem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…