-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.121
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim malesef artık hamile değilim dış gebelikmiş 10 mayıs cumartesi cok fenalastım bayıldım hemen acile kaldırdılar ordan ameliyata almışlar bilincimi kaybettigim için nasıl oldu ne oldu tam hatırlamıyorum kendime geldigimde sezeryan olmustum dikiş yerleri hala agrıyor. doktorun ihmalligi neler actı ama herseyde hayır vardır diyorum. devlet hastanesinde ameliyat oldum 5 kişilik odaydı iki kişinin bebişleri yanındaydı onlarda sezeryan olmustu o kadar uzuldumki yaramdan daha cok acıdı
canım benim cok üzüldüm aynı seyi bende yasadım benim dıs gebelik deyildi ama bende 8 aylık sezeryan oldum bebeyim öldü benide 6kisilik bir odaya aldılar ve benim yanımda herkezin bebeyi geldi onlar bebeklerini emzirirken benim sütüm bosa akıp gidiyordu oacıları asla unutamam mayıs 26da tam bir yıl olacak daha yeniyeni kendime geliyorum yazını okuyunca cok üzüldüm sende üzülme bizden daha beterleri var halimize sükredip hayırlısını bekliyelim
herkese iyi haftalarrrr
dun tatil olduguumuz için bugun benim için haftabası sayılıyor.
hatırlayan konustugumuz arkadasalr bilirler tek tupum tıkalı sag tupum benim ve aylardır yumurtam sag dan oluyordu bende umutsuz adet bekleme heyecanı bile yasamıyordum. bu ay yani cuma gunu dr a gittim sadece merakımı gidermek için yumurta nerde diye ve solda imiss
nerdeyse sol yumurtalıgım kesin calısmıyor bir sorun var falan diye kendimi kaptırmıstım. yumurnta gelistirci ilac isteyip duruyordum dr lardan hos calısmayan yumurtalık ilaclada calısmazmıs iyce umutlarımı yitiriyorrdum ki solda imis bu haber bana nasıl iyi geldi size anlatamam cuma aksamı hamileymisim gibi esimle sevincl eçıktık muaynaneden. hatta oglumda artık bu konular içinde yumurta vs muhabetinde değilde iyi imis bu ayki muaynem vs dedim hemen kardes için isim dusunmeye basaldı çok erken falan dedik biraz frenledik tabi daha olan birsey yok ama çok umutluyum. calısmaktan gına geldi her gun seklinde ama napalım herseye katlanacagız.
sudenaz canım benı lısteden çıkartırsın adet olurum 3gün sonra .sabah ateşim düştü ve testte yaptım negatif.Bu ayda hayaller çöpe atıldı senağlama çok kötüyüm
kıssssss sen kaç aylık doğdunnn.....???? yafff ne sabırsızsın yaaaaa...genemi test yaptın? :mymeka: silmiyom kızzzzklava: inadına silmiycemm :mymeka:
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim malesef artık hamile değilim dış gebelikmiş 10 mayıs cumartesi cok fenalastım bayıldım hemen acile kaldırdılar ordan ameliyata almışlar bilincimi kaybettigim için nasıl oldu ne oldu tam hatırlamıyorum kendime geldigimde sezeryan olmustum dikiş yerleri hala agrıyor. doktorun ihmalligi neler actı ama herseyde hayır vardır diyorum. devlet hastanesinde ameliyat oldum 5 kişilik odaydı iki kişinin bebişleri yanındaydı onlarda sezeryan olmustu o kadar uzuldumki yaramdan daha cok acıdı
canım bana öyle geliyorki hamilesin... kan testinin sonucu aldıgında haber ver olurmu a.sKizlar Günaydin Hepinize Ben Her Zamanki Gibi Yine Bekleyemedim Test Yaptim.ama Içimde Hala Bir Kurt Var Emin Değilim.ikinci çizgi çok Silik çikti.yarin Izin Alabilirsem Kan Testi Yaptiracağim.en Azindan Içim Rahatlar.