- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
:a015:slm sudenaz canım göüslerimin sancısı belli oldu bugün adet oldum beni listeden çıkar sen en iiiiiisi erken geldi tahminimden biraz,neyse bidahaki aya inşallah...:a015:
istiridye inci hamileymiş.çoooooooooooooook sevindim hayırlı olsun
ya çok sevindim darısı başımıza seninkinede az kaldı sundenaz allhım inşallah hayırlı haberlerini alırız
sude diğer listeye ekleyeyim demişsin ekle inşallah olur hazirana 15 diyelim...çok enteresan adetim hep gecikmeli olurdu ilk defa erken geldi...
canım okudum da söyliyim dedim ilk defa dr a gideceksen adetin bitmesini bekleme çünkü adetin 3.günü hormon testlerinede bakılabilir haberin olsun 1 ay daha erteleme olur sonra
BEN HER ZAMANKİ GİBİ DAYANAMADIM SABAH TEST YAPTIM..NEGATİF ÇIKTII....EĞER YARN SABAH ISIMDA Bİ DÜŞME OLMAZSA UMUTLANICAM..DÜŞERSE ADET OLUCAM..ÇÜNKÜ YARIN REGL GÜNÜM...DUA EDİN BANA..BU AY YÜZÜM GÜLER İNŞALLAH...TABİ RABBİM HAYIRLISINI VERSİN..
ya sudenaz walla allak bullak bi durumdayım eşim geldi konuştum biraz ağladım moralim bozuktu çok, daha iyiyim,bi doktora gitmeye karar verdik yarın burda iyi bir doktor araştıracağız yeni de taşındık buraya kimseyi tanımıyoruz insan soramıyor da böyle şeyleri kimselere...neyse!ya adetimin bittiği gün mü gitsek ki??ne dersin?yada bitmeden mi gitsem offffff ne yapcam ben yauuuuuuuuu...
sudenazzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya ben inanmıyorum o testeeeeeeeeeeeeeee.... ya hamişsindir umarımmmmmmm.... umutluyum valla bu ay senin için.
Çıkmayan candan ümit kesilmez. Hadi inşallah. Hayırlısı ile güzel bir haber çıkabilir. Sürprizlere açığız yani süprizzzzz
TEŞEKKÜRLER KIZLAR..AMA BUGÜN KEYİFSİZİM...SABAH ISIMI ÖLÇTÜM 36.7 DEN 36.6 YA DÜŞTÜ..HAMİLE OLSAM YA ÇIKAR YADA SABİT KALIRDI..ZATEN ADET SANCILARIMDA BAŞLADI...BUGÜN KESİN ADET OLUCAM...YANILMAYI ÇOK İSTERİM AMA HİÇ UMUDUM YOK :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
TEŞEKKÜRLER KIZLAR..AMA BUGÜN KEYİFSİZİM...SABAH ISIMI ÖLÇTÜM 36.7 DEN 36.6 YA DÜŞTÜ..HAMİLE OLSAM YA ÇIKAR YADA SABİT KALIRDI..ZATEN ADET SANCILARIMDA BAŞLADI...BUGÜN KESİN ADET OLUCAM...YANILMAYI ÇOK İSTERİM AMA HİÇ UMUDUM YOK :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
1- 28 nisan 36,6 regl ilk günü
2- 29 nisan 36,4
3- 30 nisan 36,3
4- 1 mayıs 36,3
5- 2 mayıs 36,5 regl son gün
6- 3 mayıs 36,4
7- 4 mayıs 36,5 ***
8- 5 mayıs 36,4
9- 6 mayıs 36,2
10- 7 mayıs 36,4 ***
11- 8 mayıs 36,4
12- 9 mayıs 36,4
13- 10 mayıs 36,4
14- 11 mayıs 36,4 ***
15- 12 mayıs 36,3
16- 13 mayıs 36,2
17- 14 mayıs 36,3 ***
18- 15 mayıs 36,5
sudenazcım günaydın canım bozma moralini inşaallah iyi haberlerini alırız benim durum bu galiba az çalışmışız değilmi anlamadım yumurtladım mı olmadı mı ama ısı durumum buCADIARZU