- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
- Konu Sahibi SUDENAZ222
aminnnnn innşşşşşş..inşallah gelmiştir allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip kısmet etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn innşşşşşş..inşallah gelmiştir allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip kısmet etsin
doktora gittiğimde bu ay yumurtlama olmuş veya olmamış söylermi peki kızlar bir gitsem muayene olsam
kızlar ben ovulasyon testi kullanıyorum 8 gün başladım bugün 17 gün halen tek çizgi nerde yanlış yapıyorum acaba CADIARZU
TESTİ KULLNAMA KLAVUZUNA GÖRE KULLANIYORSAN YANLIŞ YOKTUR.. AMA HENÜZ YUMRUTLAMA OLAMMAIŞ OLABNİLR..YUMURTLAM AGERÇEKLEŞİP GERÇEKLEŞMEDİĞİ HORMON TESTİYLE ANLAŞILIR..BELKİDE YUMURTLAMAMIŞSINIDIR HENÜZ.. REGL DÖNEMLERİN KAÇ GÜN?
canım normalde 28-29 gün de oluyor testi de aynen 4 saat idrara çıkmadan hergün aynı saatte yapıyorum 5 dk bekliyorum başka bir detay yok ama hiç daha 2 çizgi görmedim
peki tahlilde ne dicem hormon testimi diye söylim yaptırmak için bu ayki reglimi ayın 25 bekliyorum yani geçen ay 28 nisan da regl oldum arkadaşım
BENİM OVULASYON TESTLERİNDE MUTLAKA SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇIKIYOR..GERÇİ ODA NEGATİF DEMEK AMA..SENDE HİÇ ÇIKMIYOSA ACABA BOZUK TEST OLMA İHTİMALİ VARMIDIRKİ? :uhm:
ayy kızlar yazılarınızı okuyorumda bende bu aşamalardan geçtim. bende ne testler yaptıım oyy oyy, sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. o sabırsızlıkları can sıkıcı adet olacammı olmayacammı diye beklemeleri... insanı çok yoruyor gerçekten,.. ama her birimiz özel anneler olacağız çünkü daha bebeğimiz doğmadan onun için mücadele veriyoruz, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
ayy kızlar yazılarınızı okuyorumda bende bu aşamalardan geçtim. bende ne testler yaptıım oyy oyy, sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. o sabırsızlıkları can sıkıcı adet olacammı olmayacammı diye beklemeleri... insanı çok yoruyor gerçekten,.. ama her birimiz özel anneler olacağız çünkü daha bebeğimiz doğmadan onun için mücadele veriyoruz, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye.çok güzelmiş gerçekten aynı duyguları yaşayan insanlar bir arada. ben 9 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik o an gelişti bebek arzusu.yani yumurtlama dönemimi falan hiç hesaplamamıştım.hesaplayıcıya baktım 5 -10 mayıs arası gebeliğin en yüksek oldğu zmanmış.yumurtlama dönemim de 12 mayıs biz 11 mayısta denemişiz tesadüf.uygun zaman mı gebelik için.bir de adet dönemime kadar bırakmalı mıyım yoksa devam etmeli miyim.sol kasığımda ağrı başladı ve sık idrara çıkıyorum.ne olur deneyimli arkadaşlarım yardımcı olun bana acaba hamilemiyim.bu arada beni de listeye ekleyin.adet günüm 25 mayıs.:)
Ayyy Kizlar Liste Ne Kadar Uzamiş Inş. Hepimiz Hamiş Kalir Ve Nüfus Patlamasi Yapariz Hehe :)
canım normalde 28-29 gün de oluyor testi de aynen 4 saat idrara çıkmadan hergün aynı saatte yapıyorum 5 dk bekliyorum başka bir detay yok ama hiç daha 2 çizgi görmedim
peki tahlilde ne dicem hormon testimi diye söylim yaptırmak için bu ayki reglimi ayın 25 bekliyorum yani geçen ay 28 nisan da regl oldum arkadaşım
teşekkür ederim sudenazz222.çok az kalmış seninkine de umarım sende dileğine kavuşursun