E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER NORMALDE BUGÜN GÜNÜM ZATEN...3-5 GÜN BEKLİYEBİLCEĞİMİ HİÇ SANMIYORUM.BİLİYORUM KENDİMİ YANİ..ŞEYTAN GİRİVERİYO AKLIMA..2 TANE TESTİM VAR..1 TANESİNİ KULLANIP ŞANSIMI DENEYİM DİYORUM..ÇIKMAZSA DİĞERİNİ 2-3 GÜN SONRA DENERİM..NE DERSİNİZ? YAPIYIMMI? yerimseniben
canım patlayacam sımdı meraktan yaa .bendede 2 atne test var haftayı nasıl bekleyecem sasırıyorumm:çok üzgünüm:
sudenazz yapacaksan sabah deneseydin keşke daha net sonuç alınır gerçi bende günüme 2 gün varken yaptım çıktı hamiş olduğum darısı senin başına canım
hadi yap kız sudeenaz bizide heyecanlandırdın, inş. pozitif çıkar ama negatif çıkarsa moralini bozmayacaksın ona göre ...
TAMAM YAPICAM AMA 12:00 DE..İDRAR TUTUYORUM... :sm_cool:
bak yapıcaksın ona gore :roflol:ben bugun dısarı cıkıcam aksama dogru patlarım meraktansırnaşık şey
ayyy ben öyle yemeğine gitmiş oluyorum kız su iç suu hemen gelir çişin hehe:)
kıssss şuan sıkıştım zaten zor tutuyorum....sırnaşık şey sırnaşık şey...birazdan koyvercem :roflol:
kıssss şuan sıkıştım zaten zor tutuyorum....sırnaşık şey sırnaşık şey...birazdan koyvercem :roflol:
canım hadi hayırlısı bakalım. nş hamişsindir canım.. ben galiba egli olucamm.yani bu ayda fosumm.
ama ne yapalım.. ölüm yokki ucunda her ay yeni bir umutt:)):dance:
canım benimde aynı gene.. 36.7 ama bilmiyom.. sanki içmden bir ses adet olucan bekleem boşuna diyor.. belim ağrımaya başladı.. benim belkim ağrıyınca kesin olurum.. belkide yarın olucam.. 26 günüm yarın.. baklaım hayırlsı. ateşimide adet olunca düşecekmi diye ölçüyom.. bu ay hepsini bir keneara bırakcma zaten..baklaım benim pek ümidim yok..ısını ölçtünmü bugün kaç çıktı.????.benim regl günüm bugün 0.1 derece yükseldi..36.6 dan 36.7 olmuş..hatta 3 kere ölçtüm aynı çıktı..zaten ondan bu kadar heyecan yaptım...
canım benimde aynı gene.. 36.7 ama bilmiyom.. sanki içmden bir ses adet olucan bekleem boşuna diyor.. belim ağrımaya başladı.. benim belkim ağrıyınca kesin olurum.. belkide yarın olucam.. 26 günüm yarın.. baklaım hayırlsı. ateşimide adet olunca düşecekmi diye ölçüyom.. bu ay hepsini bir keneara bırakcma zaten..baklaım benim pek ümidim yok..ama üzülmekde yok.. ne yapalım nasip kısmet bu işler..ama inş sen hamişisindir canım benim:)
KIZLARRRRRRR TESTİ YAPTIM.....NEGATİFFFFFF........NEYSE YATIŞTIM EN AZINDAN SAKİNLEŞTİM,MERAKIMIDA GİDERDİMMMMMMM...BEKLİYCEZ GENEEEE...
canım skıma sakın canını.. daha adet olmadın .. olmadığüın sürecede ümit var demek.. üzülmek yokk.. bekle stresde yapma emi..
KIZLARRRRRRR TESTİ YAPTIM.....NEGATİFFFFFF........NEYSE YATIŞTIM EN AZINDAN SAKİNLEŞTİM,MERAKIMIDA GİDERDİMMMMMMM...BEKLİYCEZ GENEEEE...