Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

belki daha çok yenidir canım adetin geçerse 2-3 gün sonra yeniden yaparsın.yoksada bişey kısmet artık ümitlerimiz sonraki aylara.

belki daha çok yenidir canım adetin geçerse 2-3 gün sonra yeniden yaparsın.yoksada bişey kısmet artık ümitlerimiz sonraki aylara.

EVET CANIM ÜMİDİMİ YİTİRMİŞ DEĞİLİM ZATEN..ADET OLMADIĞIM SÜRECE HEP Bİ UMUT VARDIR..ARTIK BİR KAÇ GÜN SONRA OLMAZSAM TEKRAR DENERİM...a.s.

kıslar bende galiba yarın regl olucamm.. bugün kahveye benzer akıntı var bende..:KK43:ateşim yarın düşer kesin:KK43:ne yapalım olmamış.. kısmet artık.. :KK43:dert etmek yok.yola devam.. ama ben bu ya hiç bişi takip etmicem.. sadece adetimin 9 günü dr a gidiep baktıryim herşeiyme bir daha diyom. başak bişi yapmıcam.. yumrutlama takip etmekten stres yaptım sanırım. stresde daha kötü etkiliyor.. bu ay no stresss ...

Kızlar benım elım ayagım buz gibi hala yaa ellerimin üstü kurudu resmen.göğüslerde aynı inşallah psikolojık değildir :senağlama

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (14,05,2008)

*********** MAYISSSSSSSS*************

FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CİDY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
FİRDEVSİSMAİL::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
KADRİYE24:::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSS
BALÇİÇEĞİ::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SUDE65::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BEREN35::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
PEPUDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSS
LOTUS79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
ELFİDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
HÜZÜN_YILI::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BAYTAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
GURBETGELİNİ:::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
DİLA_NAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
İLSENİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
PEMBEÇORAP:::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
GİZEMX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MAYISSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
MUZURPERİ:::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
ANGELEYES_3::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
BATURNURAY:::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
EYLUL47:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
ZEYNO2::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
UMUTGEZGİNİ::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
MELANKOLİA:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
AYKARA2:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYISSSSSSSS

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ:::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
FRAGOLA:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNN
FUNDA72::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 HAZİRANNNNNN
BELİNAY82:::::::::::::::::::::::::::::::::4 HAZİRANNNNNNN
EMEL_76::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
NEVROSKY::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
ESERARAS:::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNN
İLAYDAA::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
EZGİM35::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
MİRAL_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
AÇELYAAKASLAN::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
ÖZLEMBAY::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
DERMANZ::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
_ASLI_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRANNNNNNN

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
UMUTT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
JESİLLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
GÜLKOKULU::::::::::::::::::::::::::::::::30 NİSANNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*PAPARİNA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ

MAYISSSSSSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*DİLEK2682____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZ
*NAZARLIK____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*GÜLSÜ_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ

FİRDEVSİSMAİL EKLEDİM CANIM SENİDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ....ZATEN GÜNÜNDE GELMİŞ SAYILIR..BELİRTİLERİN VARMI? ISI TAKİBİ YAPIYOMUSUN?

kıslar bende galiba yarın regl olucamm.. bugün kahveye benzer akıntı var bende..:KK43:ateşim yarın düşer kesin:KK43:ne yapalım olmamış.. kısmet artık.. :KK43:dert etmek yok.yola devam.. ama ben bu ya hiç bişi takip etmicem.. sadece adetimin 9 günü dr a gidiep baktıryim herşeiyme bir daha diyom. başak bişi yapmıcam.. yumrutlama takip etmekten stres yaptım sanırım. stresde daha kötü etkiliyor.. bu ay no stresss ...

YARIN SABAHTAN ANLAŞILIR...ISIN DÜŞMEZSE ÇOK GÜZEL...İNŞALLAHTA DÜŞMEZZZ....ÖNCE ADET GÖR GERİSİNİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜN CANIM...DAHA HİÇ BİŞEY GEÇMİŞ DEĞİL..yerimsenibenyerimseniben

Kızlar benım elım ayagım buz gibi hala yaa ellerimin üstü kurudu resmen.göğüslerde aynı inşallah psikolojık değildir :senağlama

BENİMDE DÜN AKŞAM ELLERİMDE TİTREME VARDI...GERÇİ BEN ARTIK HİÇBİR BELİRTİ İÇİN HEYECANLANMIYORUM..BENİ SADECE ISI OLAYI HEYCANLANDIRIYOR...İNŞALLAH PSİKOLOJİK ÇIKMAZ CANIMMMM

YARIN SABAHTAN ANLAŞILIR...ISIN DÜŞMEZSE ÇOK GÜZEL...İNŞALLAHTA DÜŞMEZZZ....ÖNCE ADET GÖR GERİSİNİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜN CANIM...DAHA HİÇ BİŞEY GEÇMİŞ DEĞİL..yerimsenibenyerimseniben

canım ne bileyim.. hiç belirtim yokki.. sadece aşağı yukarı bir haftadır göğüslerim acıyor .. başka bişi yok..bilmiyom. bence adet geliyoo.. hayırlısı ne diyimki.. artık yoruldum. oluruna bırkayım gitsin.. ilişkide bile ödev gibi oluyoz artı.. robot gibi..olanalrın oluyor stres olumsuz etkiliyor.. birde ben galiba sağdan yumurtladım.. sağdan yumurtlayınca şansım zate yok.hayırlsı Allah'tan.. ama üzülmicem.. en azından bu ay test yapmadım:))test yapıp hayal kırıklığı yaşamdım.. o zaman ben daha kötü oluyom.. şimdi biliyomki adet olucamm:))

canım ne bileyim.. hiç belirtim yokki.. sadece aşağı yukarı bir haftadır göğüslerim acıyor .. başka bişi yok..bilmiyom. bence adet geliyoo.. hayırlısı ne diyimki.. artık yoruldum. oluruna bırkayım gitsin.. ilişkide bile ödev gibi oluyoz artı.. robot gibi..olanalrın oluyor stres olumsuz etkiliyor.. birde ben galiba sağdan yumurtladım.. sağdan yumurtlayınca şansım zate yok.hayırlsı Allah'tan.. ama üzülmicem.. en azından bu ay test yapmadım:))test yapıp hayal kırıklığı yaşamdım.. o zaman ben daha kötü oluyom.. şimdi biliyomki adet olucamm:))

BİLİYOSUNKİ HİÇ BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİŞ KALANLARIDA GÖRDÜK..BENİMDE HİÇ BELİRTİM YOK O ZAMAN BENDE UMUDUMU KESEYİM..OLMAZ ÖYLE ŞEY...DAHA OLMADIN ADET...SEN ŞUAN DÜŞÜNME ZATEN BUNLARI RAHAT OL...

ümidini kırmak istemem ama benim 2 aydır 36,6 iken regl oluyorum. ben hamileyken 15 gün geçince idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikti hamile olduğumu öğrendikten sonre test yaptım neden hamile olduktan sonra yaptın diyeceksiniz çünkü her ay tek çizgi görmekten sinir olmuştum idrar testinde o meşhur ikinci çizgiyi görmek istedim

kızlar merhaba
ben mart ayında bir bebk kaybetmiştim hatta listeye adımıda yazdırmıştım.dedim nisan ayında hiç kafama takmıcam hiçbirşeyi takip etmicem.yürüyüşler yaptım kafamdan tamamen silip attım.hatta çok ciddi çalışmam olmadı çocuk için.ama 11 mayıs adet günüm.arasıra belim karnım ağrıyor.geceleride çok üşüyorum.başka bir belirti yok olabilirmi acaba?

ümidini kırmak istemem ama benim 2 aydır 36,6 iken regl oluyorum. ben hamileyken 15 gün geçince idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikti hamile olduğumu öğrendikten sonre test yaptım neden hamile olduktan sonra yaptın diyeceksiniz çünkü her ay tek çizgi görmekten sinir olmuştum idrar testinde o meşhur ikinci çizgiyi görmek istedim

İYİ YAPMIŞSIN CANIM...VALLA BENDE BAŞKA YÖNTEMLE ÖĞRENİRSEM YİNEDE GİDİP O TESTLERDEN ALICAM VALLA...

kızlar merhaba
ben mart ayında bir bebk kaybetmiştim hatta listeye adımıda yazdırmıştım.dedim nisan ayında hiç kafama takmıcam hiçbirşeyi takip etmicem.yürüyüşler yaptım kafamdan tamamen silip attım.hatta çok ciddi çalışmam olmadı çocuk için.ama 11 mayıs adet günüm.arasıra belim karnım ağrıyor.geceleride çok üşüyorum.başka bir belirti yok olabilirmi acaba?

GÜNÜN GEÇMİŞ TEST YAPMADINMI CANIM??*

kızlar merhaba

en iyisini yapmışsın valla.. günün geçmişş o zaman.. bence biraz daha bekle.. olmasaan 2 gün sonra bir test yap.. inş olmuştur hadi hayırlsı:)

test yapmadım kızlar korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan.doktor tutunamamış bebeğin demişti ozaman.şimdi oyüzden çok gerginim karnım çok şiş.doktor demeden inanamayacağım.çok korkuyorum karnımdayken ona iyi bakamam diye.test yapmak istemiyorum şu anda armağanım dediği gibi 2 gün daha olmassa bi kan testi yapabilirim teşekkür ederim hepinize

test yapmadım kızlar korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan.doktor tutunamamış bebeğin demişti ozaman.şimdi oyüzden çok gerginim karnım çok şiş.doktor demeden inanamayacağım.çok korkuyorum karnımdayken ona iyi bakamam diye.test yapmak istemiyorum şu anda armağanım dediği gibi 2 gün daha olmassa bi kan testi yapabilirim teşekkür ederim hepinize

bencede en iyisi..bu kadar beklemişsin. 2 gün daha bekle.. ve kan testi en iyisi.. en sağlamı:))hayrılısyla inş gelmiştir bebeğin..

X