- 29 Ocak 2008
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
Kizlar Dakka Bir Gol Bir Benim Iştehim Gitti.. öğle Yemeği Yiyemedim Azcik Pilav ... O Kadar.. Yemeklerin Kokusu Kötü Geldi Burnuma ...
ya benimki de sapıtsa bi kaç gün önce gelse keşke bu ay. Ya da sonra. Yoksa tatilimi regl olarak geçirmem gerekecekBi ilaç mı vardı erken ya da geç olmak için...
KIZLAR KARNIM AĞIRMAYA BAŞLADI...KIRMIZILAR GELİYOR GALİBAAAA
inşallah gelmez canım yaa ... gelmesin gelmesin kimsenin kırmızıları gelmesin:1rolleyes:KIZLAR KARNIM AĞIRMAYA BAŞLADI...KIRMIZILAR GELİYOR GALİBAAAA
BENDE ÖYLE SANMIŞTIM HALA DAHA AĞRI OLUYOR ARADA ... İNŞALLAH SENDE BENİM GİBİ OLURSUN..GELMEZ KIRMIZILAR.. BAKARSIN GELMİŞTİR MELEĞİN CANIM.. HİÇ BELİRTİ HİSSEDİYONMU GÖĞÜSLER FALAN ?
inşallah gelmez canım yaa ... gelmesin gelmesin kimsenin kırmızıları gelmesin:1rolleyes:
BENDE ÖYLE SANMIŞTIM HALA DAHA AĞRI OLUYOR ARADA ... İNŞALLAH SENDE BENİM GİBİ OLURSUN..GELMEZ KIRMIZILAR.. BAKARSIN GELMİŞTİR MELEĞİN CANIM.. HİÇ BELİRTİ HİSSEDİYONMU GÖĞÜSLER FALAN ?
SAĞOLUN KIZLAR AMA ATEŞİMDE YÜKSELMİŞ DEĞİL 36.6 LARDA HEP....BİLMİYORUM HİÇ İÇİMDEN HAMİLE OLABİLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEK BİLE GELMİYOR :1no2:
arkadaşlar merhaba ben pkos hastasıyım ve 1 yıldır bebek için uğraşıyorum olmuyor. o kadar çok test yaptım ki sayısını ben bile hatırlamıyorum. her testte tek çizgi, her testte tek cizgi ilk başlarda çok koyuyordu bana bu agla ağla bir hal oluyordum. sonra yavaş yavaş alışmaya başladım tek çizgilere ve ağlamamayı öğrendim.sonra kendi kendimi teselli etmeyi öğrendim ve bi karar aldım. tedavime devam ediyorum zaten hamile kaldığımda er yada geç bebeğim ben burdayım hu hu!!! diyecek.gidip de eczaneleri zengin etmenin anlamı yok diyerek testleri hayıtımdan çıkarttım:) pkos hastası olduğum için adetlerim gecikiyor ve ben 20 gün geçse bile test yapmıyorum. bu konuda irademe hakim olmayı öğrendim. size neden bunları anlatıyorum. adetleriniz düzenliyse elbette test yapın ama abartmayın eğer negatifse ısrarcı olmayın eğer yine adet olamadıysanız dr gidin, sebebini öğrenmiş olursunuz. bu meseleyi abartarak sık sık test yapmak inan psikolojinizi bozmaktan başka bir işe yaramıyor. sizin moraliniz hamile kalmanızda çok önemli, biliyorum çok zor ama akışına bırakın herşeyi,,, hamile hikayelerine baktığınızda arkadaşların kullandığı klasik bir cümle var bu ay hiç beklemiyordum hamile kalmayı kafamdan atmıştım ama bi baktım ki hamileymişim.... inş. hepiniz hiç ummadığınız anlarda minik yaramazların süpriziyle karşılaşırsınız... hepinize sevgiler... unutmayın stres yok.
şu ateş olayına herkes başka bişe söylüyoo. ateş düştüğü gün yumurtlamış oluyoun diyen var... ateş düşüpte çıktığı gün yumurtlamış oluyosun diyen var... ama doktorların yazılarını okudum sıcaklık düşüpte çıktıktan sonra iş işten geçmiştir diyolar.. önmeli olan ısı çıkmadan ilişkiye girmek mümkün oplduğunca ısı düştügü gün ve bi gün öncesi
kızlar dıptısdıptıs tan haber yok kaç gündür siteyede girmiyo bi bilginiz varmı
DIPTIS TAŞINDI CANIM..HERHALDE DAHA İNTERNET BAĞLATMADI..YANİ ÖNCE TELEFON BAĞLATCAK SONRA ADSL UZUN SÜRÜYORYA ONDANDIR