- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
Kızlar bişi sorcam başkalarına da oluyor mu bilmiyorum. Ya ne zaman yumurtlama günüm olsa ya işyerinde önemli bişey oluyor ya eşim nöbette oluyor ya da kavga ediyoruz. Bu ay da geçti işteMoralim bozuldu... Önümüzdeki ay da yok. Temmuz annesi olcaz artık napalım :) Bu arada anne olmak isteyen herkesin bebeksiz son anneler günü olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu gün. Rabbim hepimizi seneye anneler gününde ya hamiş ya da bebekli yapsınnnnnnnnnnnnnnn...
Günaydin Kizlar.... Henüz Kimse Gelmemiş... Ben Daha Adet Olmadim... Test De Alamadim.. Akşam Ateşimi ölçeyim Dedim 36,7 çikti Yatakdayken... Sonra Sabah ölçdüm.. 36,9 çikti... Ay çok Merak Etmeye Başladim.. Ama Bana Adetim Düzensizleşti Gibi Geliyor Kizlar....
Günaydın :1rolleyes:Test neden alamadın kızzz .Kızıyorum bak şimdi ne zaman yapmayı düşüyorsunklava:
arkadaşlar biş sorucam...yumurtlama gününde düşen ateş daha onra çıkmaya başlıyo. eğer hamileysek adet gününe kadar ateşimiz yüksek, eğer hamile değilsek adet günüzmüze yakın düşüyoo.doğrumu biliyorum acaba?????? bide hamile olsakda olmasakta yumurtlama günümüzden sonra ateş mutlaka çıkıyomu
günaydın arkadaşlar istiridye incimsin canım hala nasıl dayanabiliyosun ben bile merktan çatladım yanii hadi artık yap şu testi