Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

muzur peri seni erken hamilelik belirtileri başlığına davet ediyorum. Orası tam sana göre biyer anlaşılan. Ben de sürekli ordayım

ya istiridye nasıl dayanıyosun beklemeye...hamişsin sen aha da buraya yazıyorum. muzur peri bence yumurtlama zamanında olabilirsin benim de yumurtladığım yerde kasıklarımda sancı oluyor tam o dönemde.

GEÇEN AYLARDA HEVESLE TEST YAPTIM SONUÇ NEGATİF OLDU YA SAN Kİ BU SEFERDE ÖLE OLACAK GİBİ.. O YÜZDEN YAPMADIM BEKLİYOM AMA MERAKDAN DA ÖLÜYORUM .. İŞ ÇIKIŞ TEST ALICM SABAH YAPARIM ARTIKIN... HAYIRLISI OLSUN NE DİYİM Kİ..:sm_confused:

E hadi bakalım. Ben yumurtlama dönemimde hiç çalışamadım. O yüzden stres yok :) Gelecke ay da eşim yok uygun günlerde. E napalım artık. Temmuzda hamiş olmak isteyenler diye bir başlık açıcaz...

ya istiridye nasıl dayanıyosun beklemeye...hamişsin sen aha da buraya yazıyorum. muzur peri bence yumurtlama zamanında olabilirsin benim de yumurtladığım yerde kasıklarımda sancı oluyor tam o dönemde.

canım akıntıma göre ve ısı ölçmelerine göre yumurtlamam geçeli 2-3 gün oldu aman ne biliyim ya kafam karışıkk... akışına bırakıcam artıkk

merhaba kızlar bende mayısın son haftasında aşılama için start vereceğim inş. beni de listeye ekleyin 25 haziran olarak. inş. pozitif çıkar hepimizin.

üff Kizlar Ya çok Sikildim
Test Yapicam Ve Yine Tek çizgi Görcem Içim Daraldi Yaaa....

Canım niye en kötüsünü düşünüyorsun?Biliyorum seni çok iyi anlıyorum o tek çizgiyi görmek tam bir kabus herşeyi tekrar başa sarıyorsun ondan sonra.İyi düşün iyi olsun diyenlerdenim ben.Umarım bu sefer çift çizgiyi görürsün bizide sevindirirsin.

offf valla sabahın köründe girecem buraya istiridyee mutlaka sonucunu yaz tamammı meraktan ben ölecem arrtıııkkk

offf valla sabahın köründe girecem buraya istiridyee mutlaka sonucunu yaz tamammı meraktan ben ölecem arrtıııkkk

AY CANIM YA SONUÇ NE OLURSA OLSUN MUTLAKA YAZACAĞIM BURAY SİZLERİDE MERAKLANDIRDIM... AMA NEYSE Bİ UMUTSUZLUK VAR NEGATİF ÇIKCAK SANKİ ÖYLE HİSEDİYORUM BEN...HAYIRLISI NE İSE O OLSUN.....:çok üzgünüm:

sonuç ne olursa olsun sıkma canını yaaa bi negatif çıksa bile şimdiki durumundan iyidir belirsizlik dahada kötü bence. bi sorun olmasındaa regl ol dimi onra yeni çalışmalara başla bu tarafından bakıcaz napalım

ama tabiiiii en çok isteğim çift çizgi çıkmasıı

valla iyi sabır istiridyecim benim adetime 10 gün var ben -3-4 güne kadar yaparım test bekliyemiorum bide daha önceki gebelikleride 1 hafta varken öğrenmiştim....yani varsa 1 hafta önceden de çıkıo bende... kısmet ama sanki hamilesin gibi gelio bana hadi hayırlısı güzelim güzel haberler le gel bize am hiç üzülme negetif bile olsa ben 3 ay önece hamile değilmişim die çok üzülüp ağlamıştım bütün gün sonraki ay dış gebelik geçirdim sonra daha çok ağladım allah hayırlısıyla vaktinde versin bebişlerimizi artık stres yapmıcam üzülmicemde sizlerde üzülmeyin hayırlısı herşeyin.....

arkadaşlar göğüslerim felaket sancıyo bir hafta oldu hala devam ediyor yumurtlama döneminde acır mı bu kadar(dokununca acıyor)nedir bu anlamadımmmmmmm sizede oluyor muuuu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…