Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan

arkadaşım tebrik ederim,inşallah güzel bir hamilelik geçirip bebeğine kavuşursun.darısı başımıza diyelim artık yerimseniben

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

bianka………………………….. 3 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık

Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık

***aralık ayının umut dolu yürekleri***
Seyyal…………………..1 aralık

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

arkadaşlar ben hala hastalanmadım 6 gün gnm geçti 2 gün geçmşkn test yaptım bişi çıkmadı ama pazartesi yine yapjm dua edin banaaa

selam arkadaşlar.benim kafam çok karışık.2 gecedir uykularım kaçıyo.bu ay da bebiş olmadı.dr aradım kanal filmi çekelim dedi.muayenehanede çekilicek,ağrılı bir işlem olduğundan anestezi uygulanacak dedi.500-600 TL civarı tutar dedi.alerji testi de yapmıyomuş.sizler nasıl ve nerede yaptırdınız.bana bilgi verirseniz sevinirim.doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum.yaptırdığım 2 aşılama da bürosunda olmuştu.sonuç malesef.bizi yönlendirdiği ürologlardan da pek sonuç yok.13 ay oldu 1 arpa boyu bile yol alamadık.eşimin sonuçlarında da bir değişiklik yok.yaptığımız masraf cabası.lütfen bilgilendirin.acil yardıma ihtiyacım var

selam arkadaşlar.benim kafam çok karışık.2 gecedir uykularım kaçıyo.bu ay da bebiş olmadı.dr aradım kanal filmi çekelim dedi.muayenehanede çekilicek,ağrılı bir işlem olduğundan anestezi uygulanacak dedi.500-600 TL civarı tutar dedi.alerji testi de yapmıyomuş.sizler nasıl ve nerede yaptırdınız.bana bilgi verirseniz sevinirim.doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum.yaptırdığım 2 aşılama da bürosunda olmuştu.sonuç malesef.bizi yönlendirdiği ürologlardan da pek sonuç yok.13 ay oldu 1 arpa boyu bile yol alamadık.eşimin sonuçlarında da bir değişiklik yok.yaptığımız masraf cabası.lütfen bilgilendirin.acil yardıma ihtiyacım var

hım canım ben kıvanç bılıcıye gıdyordum karsıyakada yazanesı var.
onun yardımıyla barış tomografıde cekıldı ocak 2009da 300 e çekıldı yanlış hatırlamıyosm yanı 500 600 müthiş bi para bnce degemz oakdraı na şifa daha ucuza cekıyormuş bnde boşuna verme okadr parayı nerdeyse 1 aşılama parası canım.
hangı urologa gıttıniz eşim basmane şifada hakan özturk var ona gidiyor.orda ameliyat olduçok şükür çok guzle sonuçlar aldık amliyatan sonra gebelık olmadı ama olsun iyileşme olmaısda çok guzel bişi. sen nereye hangı doktra gidiyorsuın

benide yazarmısınız listeye 6 aralık bu arada göğüslerim 3 gündür acaip şişti ve acıyo inşallah hamileyimdir:Saruboceq:

selam arkadaşlar.benim kafam çok karışık.2 gecedir uykularım kaçıyo.bu ay da bebiş olmadı.dr aradım kanal filmi çekelim dedi.muayenehanede çekilicek,ağrılı bir işlem olduğundan anestezi uygulanacak dedi.500-600 tl civarı tutar dedi.alerji testi de yapmıyomuş.sizler nasıl ve nerede yaptırdınız.bana bilgi verirseniz sevinirim.doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum.yaptırdığım 2 aşılama da bürosunda olmuştu.sonuç malesef.bizi yönlendirdiği ürologlardan da pek sonuç yok.13 ay oldu 1 arpa boyu bile yol alamadık.eşimin sonuçlarında da bir değişiklik yok.yaptığımız masraf cabası.lütfen bilgilendirin.acil yardıma ihtiyacım var

[ı]cnm benım bulundugun yerde arastırmahastanesı falan varsa ozel muayeneye 120 tl verıyosun.butun tahlılerın rahım fılmı vs. Bedava oluyo ben oyle yaptım asılamada ucretsız onemliolan doktor cnm kendıne ıyı bır doktor bul[/ı]

günaydın kıslarr...

ya sitemiz düzelmiş çok şükür. bugün itibari ile 15 gün ücretsiz izne çıkıyorum. sırf evde dinleneyim ve daha verimli çalışayım diye. allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin.

hım canım ben kıvanç bılıcıye gıdyordum karsıyakada yazanesı var.
onun yardımıyla barış tomografıde cekıldı ocak 2009da 300 e çekıldı yanlış hatırlamıyosm yanı 500 600 müthiş bi para bnce degemz oakdraı na şifa daha ucuza cekıyormuş bnde boşuna verme okadr parayı nerdeyse 1 aşılama parası canım.
hangı urologa gıttıniz eşim basmane şifada hakan özturk var ona gidiyor.orda ameliyat olduçok şükür çok guzle sonuçlar aldık amliyatan sonra gebelık olmadı ama olsun iyileşme olmaısda çok guzel bişi. sen nereye hangı doktra gidiyorsuın[
benim dr konak doğum evinde abdurrahim kaplan.eşimin ki de atatürk dev.has.cengiz girgin.eşimin 2.doktoru.ilk dr da aynı ilaçları kullandırmıştı.fakat hala spermlerde düzelme yok.benim doktorum çok ilgili,onu da ezip geçmek istemiyorum.çok kararsızım.senin kanal filminde narkoz kullanıldımı.ağrılı bir işlemmi.

[ı]cnm benım bulundugun yerde arastırmahastanesı falan varsa ozel muayeneye 120 tl verıyosun.butun tahlılerın rahım fılmı vs. Bedava oluyo ben oyle yaptım asılamada ucretsız onemliolan doktor cnm kendıne ıyı bır doktor bul[/ı]

ilgine teşekkür ederim canım.izmirde bu kadar ucuz değil malesef.nereye adım atsan + para isteniyo.

selam kızlarrr şükürr site açılmışş bayram tatilinden sonra bir toplanamadık valla bugün kü Foliklerinizi içtinizmiiiii bakimmmm

canım inşallah hamilesinfir. Allahım isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun. güzel haberlerini bekliyorum. benimde günü 2 aralık dayanamadım dün akşam test yaptım. 2. çizgi soluk çıktı. bugün kan verdim yarın belli olacak. çok heycanlıyım inşallah bende hamileyimdir...:Saruboceq:
inşallah canım hamişsindir en kısa zamanda halayını çekerizz tatil arıza derken koptuk valla şölee halay çeker kendimizeee gelirizzz
canım yumurtladıktan sonra 16gun say.aşılama oldugu ay 16.gun regl olmuştum ben.
ayy benı sorma yaa ben bayramın 2.gunu yumurtladım dusunsene adetım 4 ralaıktı gecen aya göre ole hesapladım ama şimdi 16gun sonrayı dusunursem nerdeyse bı 10gun gecer adetım
ya sen varyaaa ne diyim sana tam yazacaktım burda yumurtlamadan ne kadar sonra hasta olunur diyee arıza vardı yazamadımm ama benim hızır arkadaşım bilmişş bana yazmışş cevabınııı eksik olmaa canımmm hiççç 16 gün 7 aralık oluyoo zaten başladıı bütün belirtilerrr bu ayda olmadııı yaa halbukii testte yapmıştımm kesin sorun var bizdee

sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: tebrik ederim canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı kısmet etsinnn geç oldu ama arızadan dolayı yazamadımm bizde tezzz vakitte görürüz inşallah şu meşhurrr çift çizgiyii
benide yazarmısınız listeye 6 aralık bu arada göğüslerim 3 gündür acaip şişti ve acıyo inşallah hamileyimdir:Saruboceq:
inşallah canımm hamişsindirrrr seninde halayını çekerizzz

X