Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaaaaaaa ben 500 cü msj a dileklerimi yazıcaktımmm arızada fark edemedimmm 505 olmuşumm hatta 506 akannehir

kızlarr nerdesinizz yahuuu nurtişşşş gülerrrrrrrrrr bilgeeee nilüüüüüüüüüüferrr ayşeee yaa nire kayboldunuzzz bir slm verin

beci msjım sanaa arkadaşım.
doktorumu ezemem demişsind eçok pahalı solemiş sana bence söledoktoruna ben başka eyrde çektirip geıreyyım de.doktorun bu durumdna hoşnup olmuckatır elbette ama .
bide sanırım doktorun konusunda kafanda soru işaretı bıeyrlerd ebı puruz var ben doktor hasta ilşkisinin herseydne önemlı oldugunu düşünüyorum ege hanıam gidiyordum ben aşılamaıda o yaptı ama sadece keriyerınd eiyi bı doktor dıye gıttım ona hıç memnun değildim doktorum benı rhatlatmıyropdu odaısnda çıktıktan sonra yuzumde hıç bi zmna gulumseme olmadı sonu nefatıf bı aşılam yıkılan hayyer kırılan yüreğim oldu. sen durumunu bıkez daha gözden egcır bence.
rahım fılmım normal oldu narkozsuz oldu doktorum sözununu bıle etmedı bende herhald eçok basit bişey bu dedım.açıkcası zor bi işlem.ama canım kıymetlı dğeildir nolcak ya dersen narkoza gerk yok sonuçta kımyasal bısı narkoz.ama ben şimdikı aklım olsa narkoz isterdım gercı benbım söle bı durumm var en kucuk dozdakı narkoz bılebana çok agır geliyor kurtajımda yarım saatteayılmam gerkeırken 2 saatte zor ayıltmışlar beni

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Aysima04…………...... 6 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Karayaz…………………………. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık

Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık
Şekerkız67 ………….. 29 aralık

***aralık ayının umut dolu yürekleri***

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
meltem2327………. 3 aralık

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

beci msjım sanaa arkadaşım.
doktorumu ezemem demişsind eçok pahalı solemiş sana bence söledoktoruna ben başka eyrde çektirip geıreyyım de.doktorun bu durumdna hoşnup olmuckatır elbette ama .
bide sanırım doktorun konusunda kafanda soru işaretı bıeyrlerd ebı puruz var ben doktor hasta ilşkisinin herseydne önemlı oldugunu düşünüyorum ege hanıam gidiyordum ben aşılamaıda o yaptı ama sadece keriyerınd eiyi bı doktor dıye gıttım ona hıç memnun değildim doktorum benı rhatlatmıyropdu odaısnda çıktıktan sonra yuzumde hıç bi zmna gulumseme olmadı sonu nefatıf bı aşılam yıkılan hayyer kırılan yüreğim oldu. sen durumunu bıkez daha gözden egcır bence.
rahım fılmım normal oldu narkozsuz oldu doktorum sözununu bıle etmedı bende herhald eçok basit bişey bu dedım.açıkcası zor bi işlem.ama canım kıymetlı dğeildir nolcak ya dersen narkoza gerk yok sonuçta kımyasal bısı narkoz.ama ben şimdikı aklım olsa narkoz isterdım gercı benbım söle bı durumm var en kucuk dozdakı narkoz bılebana çok agır geliyor kurtajımda yarım saatteayılmam gerkeırken 2 saatte zor ayıltmışlar beni

sağol canım.kafam çok karışık.dr um aslında çok ilgili nezaman istersem arayabiliyorum.gayet de sabırlı ve sevecen davranıyo.ama işin içine para girince herşey değişebiliyo.az önce başka sitelerde araştırdım geçe yıl irenbe de fiyatlar 400tl imiş.kararsızım.narkozun yan etkisi olabilirmi diye korkuyorum.başka doktora gittiğimde her şey başa dönecek,muayeneler,testler,tekrar o zaman kaybına katlanam.çok zor bir süreç.sabır gerektiriyo.ama benimki tükenmeye başladı.

sağol canım.kafam çok karışık.dr um aslında çok ilgili nezaman istersem arayabiliyorum.gayet de sabırlı ve sevecen davranıyo.ama işin içine para girince herşey değişebiliyo.az önce başka sitelerde araştırdım geçe yıl irenbe de fiyatlar 400tl imiş.kararsızım.narkozun yan etkisi olabilirmi diye korkuyorum.başka doktora gittiğimde her şey başa dönecek,muayeneler,testler,tekrar o zaman kaybına katlanam.çok zor bir süreç.sabır gerektiriyo.ama benimki tükenmeye başladı.

canım doktorunu değiştirme sadece rahım fılmını dışarda gectırmk istiyorum de doktorun cekse nerde çekecekti.

narkozun yan etkısı olmaz be kafanı raht tut tabı nıhayetınd ekımaysal bısı ama dayanabilirsen normal cektır

Bumuyani geldi benim kırmızılar bugün.Artık gelecek aya yerimseniben eğer ocak ayına liste hazırlıyorsan 1 Ocak yeni gün. Yeni yıla inşallah bebeğimle girerim :Saruboceq:

canım doktorunu değiştirme sadece rahım fılmını dışarda gectırmk istiyorum de doktorun cekse nerde çekecekti.

narkozun yan etkısı olmaz be kafanı raht tut tabı nıhayetınd ekımaysal bısı ama dayanabilirsen normal cektır

dokrorum kendi muayenehanesinde çekecekmiş.onun eşi anestezi uzmanı.herhalde onunla beraber yapıcaklar.benim canım çok tatlı.aşılamada bile ağrım olmuştu. ama ağrı kesici ile olurmu diye sorucam yinede.sağol.

arkadaşlar benım sorum şu: ben çift çizgiyi nerdeyse adetımın 25.gunu gördum dunde regl gunumdu.gecen olumsuz bı aşılamam var gecen ay 28gunde adet oldum .buay yumurtlama gec oldu adetıdme gec olur dımı benım mantıgıma göre böle ama sizlerde nasıl oldu yumurtlama gec olupta adetınz gunundemı geldı gectımı

Minnosum…………….. 5 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
A&S…………………………….17 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık

*** ocak ayı umut dolu yürekleri**

bianka………………………….. 1 ocak ( bebişin yeni yıl hediyesi olur ınş

slm arkadşlar aralık ayının umut dolu yüreklerine beni katın 8 günm geçti dün test yaptım çıkmadı ama bazı insanlarda 12. gn bile çıkmıyrmuş bende çarşmba doktora gtjm inş ii haberlerimi veririm size

slm arkadşlar aralık ayının umut dolu yüreklerine beni katın 8 günm geçti dün test yaptım çıkmadı ama bazı insanlarda 12. gn bile çıkmıyrmuş bende çarşmba doktora gtjm inş ii haberlerimi veririm size

baya geçmiş cnm inşallah hamilesindir :Saruboceq:

kızlarr nerdesinizz yahuuu nurtişşşş gülerrrrrrrrrr bilgeeee nilüüüüüüüüüüferrr ayşeee yaa nire kayboldunuzzz bir slm verin
burdayım canım ben dün rahatsızdım boğazım şişti, yattım evdeydim annem geldi şimdi iyiyim... sitede çok berbattı kaç gündür doğru dürüst girilmiyordu...

arkadaşlar benım sorum şu: ben çift çizgiyi nerdeyse adetımın 25.gunu gördum dunde regl gunumdu.gecen olumsuz bı aşılamam var gecen ay 28gunde adet oldum .buay yumurtlama gec oldu adetıdme gec olur dımı benım mantıgıma göre böle ama sizlerde nasıl oldu yumurtlama gec olupta adetınz gunundemı geldı gectımı

kadrişim sen geçen ay ilaçda kullandın, aşılamada oldun bu ay böle geç yumurtlama olasılığın olabilir bence... inşallah hamilessindir bu ay ....

Minnosum…………….. 5 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
A&S…………………………….17 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık

Leylim ……………. ….. 4 ocak

Minnosum…………….. 5 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
A&S…………………………….17 aralık
Dmtumt84……………. 26 aralık

Seyyal…………………..1 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık

Leylim ……………. ….. 4 ocak

merhaba arkadaşlar...ben ayın 4ünde adet oldum...hayırlısı diğer aylara inşallah...yeni tarihim 1 ocak teşekkürler....

X