Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Naz27………………29 kasım
İntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Meryem64 …………13 kasım
İkramaya …………..17 kasım
Beci ……………… 20 kasım
mugmug1………………… 24 kasım
hpt_honey……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Hüyla……………… 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Kkkk………………. 28 kasım
Şekerkız67 …………28 kasım

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Dmtumt84…………. 20 aralık
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

ay canım benim özür dilerim 26 ekim yazmışım
ama sen anlamış düzelltmişsin teşekkür ederimvopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar herkesin bayramı mübarek olsun geç kaldım ama memlekete gitmiştim nete giremedim kızlar arkadaşlarınız için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin bende çok üzüldüm gerçekten

selam kızlarrr nasılsınızzzz hayırlı haftalar geçmiş bayramınız mubarek olsunnnn Foliklerr içildimiiii

selam canım arkadaşlarım,
bayramın ilk günleri giremedim... geç oldu ama hayırlı bayramlar diliyorum hepinize...
kötü bir bayram geçiriyoruz, eşim en yakın arkadaşını kaybetti çok üzüntülüyz
bayramın ilk günü şok yaşadık, perişan olduk ama ateş düştüğü yeri yakar daha çok
gençti 33 yaşında...::KK43:
neyse, herkese takrar iyi bayramlar.. en kısa sürede görüşmek üzre...

canım ya başınız sağolsunnn Allah sabırlar versinnnn aman sen kendine dikkat et üzme fazlaa canımmm

Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin canım
sorma benimde bayramın ikl günü arkadaşımın eşi trafik kazası geçirdi ve hastaneye yetiştirene kadar vefat etti
daha 3 senelik evlilerdi
2 tane çocukları vardı biri daha 3 aylık
o kadar üzüldüm ki bende
hadi ölen kişi çok genti onada yazık oldu ama şimdi ölene mi kalanamı üzüleceğimizi bilemedik
Allahım sabırlar verir inşallah yaaa
aklıma geldikçe kötü oluyorum[/QUOTE]

ayyy bune yaa 2 kötü haberrr Allah rahmet eylesinnn kalanlara sabırlar versin canımmm ayyy Rabbim eşlerimize uzun ömür versinnn başımızdan eksik etmesinnnn

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Bitan…………………………….. 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
Ktg……………………….. 11 aralık
dilemma_……………………….. 11 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık
A&S…………………………….17 aralık
sabirsiz80…………………….17 aralık
_ozi_........................... 16 aralık
Rufeyda Serra ……. .. 21 aralık
mirage1983………………… 19 aralık
cigdem1680………………….. 20 aralık
Dmtumt84…………. 20 aralık
Nur1111 …………. ….. 26 aralık
Adilemir::::::::::::::::::: 29 aralık

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

KIZLARRR YA BEN DAHA HASTA OLMADIMMM NE OLUCAK BİLMİYORUMM 21 EKİMDE YUMURTLADIMM NE ZAMAN HASTALANIRIM ACABAAA. ACABAA HASTALANMAM MIII akannehir OLABİLİRMİİ AYYY KAFAYII YİYCEMM NE OLACAKSA OLSUNNN NEYSEE BEN KAÇTIMM HEPİNİZEE İYİ AKŞAMLARRRR KADRİŞİMMM TEKRAR SAĞOLL BUGÜN ÇOKK YARDIM ETTİN BANAA RABBİMDE HER KONUDA SENİN YARDIMCIN OLSUNNNN

kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah Hamileimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..

Son düzenleme:
kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah hamişimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..

kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah hamişimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..

canım inşallah hamilesinfir. Allahım isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun. güzel haberlerini bekliyorum. benimde günü 2 aralık dayanamadım dün akşam test yaptım. 2. çizgi soluk çıktı. bugün kan verdim yarın belli olacak. çok heycanlıyım inşallah bende hamileyimdir...:Saruboceq:

selam canlarım
ben geldim ve inş bir geldim pir geldim
var mı hamişimiz??
ben de aynı tas aynı hamam tık yok :KK43:(

uklam başınız saolsun tatlım allah sevdiklerine sabır versin

KIZLARRR YA BEN DAHA HASTA OLMADIMMM NE OLUCAK BİLMİYORUMM 21 EKİMDE YUMURTLADIMM NE ZAMAN HASTALANIRIM ACABAAA. ACABAA HASTALANMAM MIII akannehir OLABİLİRMİİ AYYY KAFAYII YİYCEMM NE OLACAKSA OLSUNNN NEYSEE BEN KAÇTIMM HEPİNİZEE İYİ AKŞAMLARRRR KADRİŞİMMM TEKRAR SAĞOLL BUGÜN ÇOKK YARDIM ETTİN BANAA RABBİMDE HER KONUDA SENİN YARDIMCIN OLSUNNNN

canım yumurtladıktan sonra 16gun say.aşılama oldugu ay 16.gun regl olmuştum ben.
ayy benı sorma yaa ben bayramın 2.gunu yumurtladım dusunsene adetım 4 ralaıktı gecen aya göre ole hesapladım ama şimdi 16gun sonrayı dusunursem nerdeyse bı 10gun gecer adetım

X