- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.301
canımsın canımsın canımsınŞeniz
birde arkadaşlar bişey deyimmi en güzel dostluk ve en güzel sohbet samimiyet burada var
Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artık senağlama senağlama bebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama
Kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi tatiller nurtenn testi yap çatlıyomm vallaaa
kızlar merhabalar, bugün hsg çekildim, tüplerim açık Allah'a çok şükür..çok mutluyum..
ağlamak istiyorum ben tencereyemi yanayım 15 adet incire 8tl verdim onamı yanayım kocam artık incir alamıyorum kendin al dedi onamı yanayım mafoldumben
ağlamak istiyorum ben tencereyemi yanayım 15 adet incire 8tl verdim onamı yanayım kocam artık incir alamıyorum kendin al dedi onamı yanayım mafoldumben
ağzı kapalıydı ve bende yanındaydım bir anda yandı anlamadım bile!!Canım niye yandı ki kısık ateşte kaynatmadın mı zaten incir kaynadıktan sonra yarım su bardağı suyu kalıyo bir de ağzını kapatmış mıydın
canım geçmiş oldun tencereni suyla bi kaynatsan ovsan kutulacak gibi değilmi
selam kıslar benim bu ay kırmızılar geldi
canım diyecek birşey bulamıyorum hepimiz aynıyız hakkımızda hayırlısı:teselli:
ağzı kapalıydı ve bende yanındaydım bir anda yandı anlamadım bile!!
yüksek ateşdeydi ama:kedi:
esracım sen tam olarak nasıl hazırladın yazarmısın:asigim:
canım ya kaynattım çıkmadı bakayım şimdi birde tellemeyi düşünüyorum çok ağladım eşim çok üzüldü ağlamama
papatyanil saol cnm zaten bekliyordum bu y çalışamadım düzenli. bu ay inşallah daha düzenli çalışacağımmmm....
kızlar kaç kişi hamişimiz var?:CüvCüv: umarım topiğimiz ay sonu güzel haberleri bekleyenlerle dolar taşar opuyorumnanaktan
benim kızlar bu konuda bilgisi olanlara bir sorum var bebek sahibi olmak için yumurtlama döneminde bir kez cinsel birleşme olması yetmiyormu?_ yani gün aşırı bunu yapmak şartmı? bir bayan bana öyle dedi ama yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl bi kerede kalıyor oda Rabbimin hikmeti değilmi? her gün ilişkiye girmek şartmı? malum havalar soğudu insan cinselliklede arasını açıyor doğal olarak kaydirigubbakcemile3 kafam karışık bu konuda biz yumurlama dönemi bir kez deneyip sonra beklemeye geçiyoruz eşim bişey olur sonra diye korkuyor endişeleniyorda size bir sorayım dedim.yani üst üste üst üste rahime boşalma yanlış olmazmı ya ikiz olmasın sonra..kaydirigubbakcemile3.
canım hayırlısı olsun inş önümüzdeki ay görürsün çift çizgiyi sen ne zamandır bebek istiyosun tedavi filan görüyor musun