- 11 Haziran 2009
- 397
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.261
canım öncelikle slmlar ama sana tavsiyem sabah kalktığında yap testi ilk idrarınla daha kesin sonuç çıkar bu akşam yerine azcık daha sabret yarın sabah yap hadi inşallah çift çizgiyi görmen dileğiyle hemde en koyusundan kız
canım ben mutlaka 28 günde 1 oluyorum 2 gün önce olmam gerekiyordu...ara ara çok az sancı giriyo...başka hiçbişey yok...ben yarın sabah test yapıcam...varsa çıkar zaten...
nur bencede sabah yap yada çişini 3-4 saat tut öyle yap..
nilüfer kıs senin az gelip kaybolmuştu adetin
ne oldu test felan yaptın mııııı
yada söküldümü geri
nan nasıl görmedin kıss adet oldum diye halay bilem çektim burdakaydirigubbakcemile2
ay kaçırmışım canım yaaa
özürlerimi fışkırtırım :kedi:
benide eklermisiniz listeye?aralık ayında inşaallah çift çizgiyi görmek istiyorum!
benide eklermisiniz listeye?aralık ayında inşaallah çift çizgiyi görmek istiyorum!
çok tebrik ederim bidenem.. allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin...
halaya geç kalmadım inşlh.. tutayım bende sondan biyerlerden...
haydeee hooopaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ya kızlar ben hepten şaşırdım ya bu incir kürü nasıl yapılıyor ben ilk okuduğum yerde 7 dakika kaynatın diyordu şimdi bir daha baktım burda da 20 dakika kaynatın diyoır hangisini yapacağımı şaşırdım ya!!
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.