Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

al bitanem buldum ben senin için

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

sağol nurtencim benim yaptığım boşamı gitti şimdi ben 7 dakika kaynatmıştım ve 20 dakika demlendirmiştim :sinifsinif:
birşey değil imcir lere acıdım eşim almaya utanıyorum artık diyor:nazar:

sağol nurtencim benim yaptığım boşamı gitti şimdi ben 7 dakika kaynatmıştım ve 20 dakika demlendirmiştim :sinifsinif:
birşey değil imcir lere acıdım eşim almaya utanıyorum artık diyor:nazar:

bence boşa gitmemeiştir canım
bu kürleri inanarak yapınca gerçekten faydası çok
inanarak içmek gerek
ben eşime keçiboynuzu kaynatırken
hazırladığım her bardakta dua ederk verdim eline bardağı
Rabbim şifamız senden bunlar aracı sacede sen yardımcımız ol Ya Rabbim diye

şey pardon mesajın devamını unutmuşum
ben kürü hazırladığım ay hamile kaldım nilüferim
ama kısa sürdü malesef
hayrlısı böleymiş

Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artık senağlama senağlama bebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama

Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artık senağlama senağlama bebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama

Canım çok geçmiş olsun biliyorum ne desem boş ama sağlık olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım:teselli:

canım ya inşallah öyle birşey değildir belli olmaz bu işler her yerin makinesi farklı sonuçlar çıkarıyor inşallah hamilesindir bebeğpin seninledir çok zor rabbim hepimize sabır versin canım:teselli:

ya kızlar ben hepten şaşırdım ya bu incir kürü nasıl yapılıyor ben ilk okuduğum yerde 7 dakika kaynatın diyordu şimdi bir daha baktım burda da 20 dakika kaynatın diyoır hangisini yapacağımı şaşırdım ya!!
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Canım incir kürünün 2 şekli var biri 20 dakika diğeri de yani içine havuç atılan galiba 7 dakika incir kürü yumurtlamaya yardımcı içine havuç atınca da yumurtluyomuşun aynı zamanda yumurtalar çatlıyomuş canım ben öyle okudum siteden ama benim 21 gün yaptığım incir kürü 20 dakika olandı eğer hamile olduğumu öğrenmeseydim 7 gün ara verip 21 gün de havuç katılanı yapacaktım kafan karışmasın iki şekilde yapılıyo canım

Canım incir kürünün 2 şekli var biri 20 dakika diğeri de yani içine havuç atılan galiba 7 dakika incir kürü yumurtlamaya yardımcı içine havuç atınca da yumurtluyomuşun aynı zamanda yumurtalar çatlıyomuş canım ben öyle okudum siteden ama benim 21 gün yaptığım incir kürü 20 dakika olandı eğer hamile olduğumu öğrenmeseydim 7 gün ara verip 21 gün de havuç katılanı yapacaktım kafan karışmasın iki şekilde yapılıyo canım

canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

sen neler yapıyorsun bakim..ben ne zamandır giremedim,uzak kaldım...varmı yeni hamişlerimizi...ben bir türlü beceremiyorum :KK43:

bende beceremiyorum canım eskiler bekliyoz böyle
bende şimdi incir kürüne başladım inşallah vesile olur sen ne yaptın macununu yiyormusun

Canım çok geçmiş olsun biliyorum ne desem boş ama sağlık olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım:teselli:

canım ya inşallah öyle birşey değildir belli olmaz bu işler her yerin makinesi farklı sonuçlar çıkarıyor inşallah hamilesindir bebeğpin seninledir çok zor rabbim hepimize sabır versin canım:teselli:

çok sağolun arkadaşlar..

X