- 17 Mart 2009
- 163
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.201
canım kişiden kişiye değişiyor
adet ağrılarınla genelde aynı
ama kasıklarda ara ara batmalar olur genelde sırayla bir sağ da bir solda
göğüslerin çok hassaslaşabilir, akıntı olabilir
yani bende sadece değişik akıntı olmuştu reglimden 5 gün önce felan
onun dışında adet deki ağrılarımın aynısıydı...
iyiyiz canım sen nasılsın????bilgem, minnocum, çidoşum nasılsınız fıstıklarım, kurabiyelerim, çıtır çerezlerim opuyorumnanaktan
bewn hala göremedım çizgiyi senın 2.cizgi heemen çıkıyormuyduminnoşum canım ben bi 10. günü birde 14,15,16,17,23,27 günlerinde yaptım
ama 15. gün hamile kalmışım :kedi:ayrıca benim satım hep 31 ve ya 32 gün sürerdi
evtcanım eşim çok kullandı ondanevicap biçeşit demir hapı dimi erkekler için.. yanlış hatırlamıyosam
gulumcaldırdın geldım bende.bilgem, minnocum, çidoşum nasılsınız fıstıklarım, kurabiyelerim, çıtır çerezlerim opuyorumnanaktan
bewn hala göremedım çizgiyi senın 2.cizgi heemen çıkıyormuydu
evtcanım eşim çok kullandı ondan
gulumcaldırdın geldım bende.
cuma oturması bendede bugun mutfaktaydım.
sne cvagrı bırkaınca bı bakım dedım.
etrafı toparlıcam şimdide
batırıp bırakıyormuydun kız 5sanıye tutun dıyor ama.yok öle hemen anlamadıydım bende idrara batırıp bırakıyordum
içerlerde dolaşıp geldiğimde 5 dk sonra felan hafif silik incecik çizgi oluyordu
kadrişim siz çalışıyonuz mu arada????????
şu testleri atmadıysan yan yana getir fotolarını çek gönder bana
ben hiçbirini silik gidene kadar atmadıydım netliklerini değerlendirmek için
iyikide atmamışım 13. gün yumurtalamaya başlıyomuşum meğerse 17. günde de bitiyormuş...
batırıp bırakıyormuydun kız 5sanıye tutun dıyor ama.
ben sayıyorum sonra çıkartıyorum ıdrardan yuzustu koyuyorum.
evet canım dun calışltık çizgiyi görmeıdk ama gecen ayy çoktan aşılamam olmuştu gecen ayı baz alarak çalılıyoruz artık bız.
resım ceksemde bısıye yaramazkı görunmez 1tanesınde incecik bı çizgi var oda hemen çıkmamıştı.sonrdan vakıt gectıkten sonra çıkmıştı
30. günüm hala adet olmadım..yarın test alıp yapıcam...cuma namazı vakti allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
bilgem, minnocum, çidoşum nasılsınız fıstıklarım, kurabiyelerim, çıtır çerezlerim opuyorumnanaktan
ben yimemi yidim geldim kıslar
30. günüm hala adet olmadım..yarın test alıp yapıcam...cuma namazı vakti allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
bilgem, minnocum, çidoşum nasılsınız fıstıklarım, kurabiyelerim, çıtır çerezlerim opuyorumnanaktan
ben yimemi yidim geldim kıslar