Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm arkadaşlar.Bende yeni katıldım aranıza 7 Aralık adet olmam gereken gün.ınşallah çift çizgiyi gördüğüm gün olur.ısteyen herkese rabbim hayırlısıyla evlat versin.Bana da dua edin olur mu?Çok istiyorum bebişimii..

slm arkadaşlar.Bende yeni katıldım aranıza 7 Aralık adet olmam gereken gün.İnşallah çift çizgiyi gördüğüm gün olur.İsteyen herkese rabbim hayırlısıyla evlat versin.Bana da dua edin olur mu?Çok istiyorum bebişimii..

canım hoşgeldin aramıza
dualarımızı birbirimizden eksik etmiyoruz canım merak etme sen opuyorumnanaktan

Arkadaşlar inşallah bu mübarek güzel günde hepinizin içinden geçen ne dualar,ne beklentiler,ne umutlarınız varsa kabul olsun.Meleklerinize bir an önce kavuşun.Bebek isteyen arkadaşlarımızı inşallah en yakın zamanda bu güzel haberi alsınlar.Hamile olupta bebeklerini bekleyen arkadaşlarıda Allah sağ salim kurtarsın inşallah.

Arkadaşlar inşallah bu mübarek güzel günde hepinizin içinden geçen ne dualar,ne beklentiler,ne umutlarınız varsa kabul olsun.Meleklerinize bir an önce kavuşun.Bebek isteyen arkadaşlarımızı inşallah en yakın zamanda bu güzel haberi alsınlar.Hamile olupta bebeklerini bekleyen arkadaşlarıda Allah sağ salim kurtarsın inşallah.

Amin canım sağol bu güzel duan için opuyorumnanaktan

kıslar ya
ben gene uçtum başka alemlere
hiç umudum yokken gene girdim havalara
adet oldum olcam
sancilar arada yokluyo
hadi hayırlısı inşallah

kızlar ben geldim komşuma gittim çay içtim acık dedikodu yaptık iyi geldi sancım gitti
çiğdem nurtiş inş güzel haberlerinizi bekliyorum
kadriyecim ben ayşeyildirim ismimi değiştirdim ben regl oldum yeni tarih 18 aralık
bilgecim bu çinko hapının adı nedir ne işe yarar

slm arkadaşlar.Bende yeni katıldım aranıza 7 Aralık adet olmam gereken gün.İnşallah çift çizgiyi gördüğüm gün olur.İsteyen herkese rabbim hayırlısıyla evlat versin.Bana da dua edin olur mu?Çok istiyorum bebişimii..

Canım inşallah en yakın zamanda dileklerin olur.

kızlar ben geldim komşuma gittim çay içtim acık dedikodu yaptık iyi geldi sancım gitti
çiğdem nurtiş inş güzel haberlerinizi bekliyorum
kadriyecim ben ayşeyildirim ismimi değiştirdim ben regl oldum yeni tarih 18 aralık
bilgecim bu çinko hapının adı nedir ne işe yarar

ayyyyyyyyy
bende komşu gezmesi istiyom
çayla kek yiyip dedikoduya açık olmak istiyommm
offfffff
son 2 aydır sosyal yaşatımız da bitti
ne sinema ne tiyatro ekonomi diye borç diye herşeyi bıraktık
cumartesi erken gidiyom eve
o da temizlikle geçiyo
bende istiyooooommmmmm

kıslar ya
ben gene uçtum başka alemlere
hiç umudum yokken gene girdim havalara
adet oldum olcam
sancilar arada yokluyo
hadi hayırlısı inşallah

Canım kusura bakma mesajını okudum cevap veremedim.Sen böyle şeylere takma kafanı.Hayırlısı ile bebeğini kucağına almaya bak.İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

ayyyyyyyyy
bende komşu gezmesi istiyom
çayla kek yiyip dedikoduya açık olmak istiyommm
offfffff
son 2 aydır sosyal yaşatımız da bitti
ne sinema ne tiyatro ekonomi diye borç diye herşeyi bıraktık
cumartesi erken gidiyom eve
o da temizlikle geçiyo
bende istiyooooommmmmm

ahhh ahh bizim hiç başalayamadı sosyal hayat nişanlıken aldık evi hala ödüyozz neyse bugünlerde geçecekk bebişlerimizle çizgi sinema seyretmeye giderizz kıss bizdee

X