- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.181
kızalr nasılsınız cumanız mübarek olsun siteye dünden beri giremedim güler bana facete farmville öğretiyo ordan konuşuyoruz iyi yani sizde ne var ne yok benim yumurtlama günlerim benim anlamadığım doğtor he gün aşırı ilişki derdi ama bilge ve bi arkadaş daha hergün olunca hamile kaldıklarını hatırlıyom sanki bende bu ay bu nu deneyeceğim bakalım morfolojimiz%4 ne olur olsun gelsin bebişimiz artık hepimizinnnnnnnnnnnnnnnnn
ay canım benim
üzülme sen nolurrrrr
ben oğlumu iç güveysi veririm sana olmaz mıııı
nasılsa bende oğlan çokkk kaydirigubbakcemile3
minnoşum canım ben bi 10. günü birde 14,15,16,17,23,27 günlerinde yaptım
ama 15. gün hamile kalmışım :kedi:ayrıca benim satım hep 31 ve ya 32 gün sürerdi
canım hoşgeldin
kıs macunu yaptırcan mı karar verdin mi
ya benim kayınvaldem evde diil o da kaynanasına gitmiş
evde bulamadım kitabı almadım daha
bi alsam sana tek tek yazcam yaaaa
aslında onun evin anahtarı bende var evde ama bilmiyom ki o yokken girsem mi evineee
canım gözün aydın ne kullnmıştında 15. günü hamile kaldın lütfen rahatsızlığını ve herşeyi yazarmısın?
bilgeciğim sen benim umudumdun zaten bu morfoloji beni çok üzdü doğru diyorsun rabbim ol deyince oluyor zaten birde adet haline getirdim sabahları 2 veya 3 tane incir yiyorum yumurtalıklarımın gerildiğini hissediyorum
iyi yapıyosun canım ama incir sadece yumurtayı geliştiriyor biliyorsun sonlarada doğru
havuç suyu sıkıp iç çatlatmaya yardımcı birde eşin çinko hapı kullansın evicapla birlikte eşim kullanmıştı aşılama da sprm sayısı tavan yapmıştı ama kısmet işte Rabbim ozaman ol demedi işte...
minnoşum canım ben bi 10. günü birde 14,15,16,17,23,27 günlerinde yaptım
ama 15. gün hamile kalmışım :kedi:ayrıca benim satım hep 31 ve ya 32 gün sürerdi
merhaba kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
merhaba kardeş hoşgeldin
çok sevindim uklacım Allah isteyen herkese nasip etsin inş. bende bekliyorum inş kalırım bu ay
hoşgeldin balımmmmmma.s.merhaba kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
e vitamini canımevicap biçeşit demir hapı dimi erkekler için.. yanlış hatırlamıyosam
canım kişiden kişiye değişiyorKızlar gebelİk oluŞtu dİyelİm bunu en erken nasıl anlayabİlİrİz acaba?