Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5

amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn
biz geliyooooozzzzzzzzzzzz

KAÇINNNNNNNNNNNN NURTEN VE KIZLARIII GELİYOOOOOOO İMDATTTTTTTTTkafamçokkarıştı

NE ÖRÜYONNN KIIIIII BANADA GÖSTER BEN HALA İP ALACAMDA ÖRECEMMMM YAZ GELİYOOO BİKİNİ YAPARIMM ÖRGÜDENN ANCA BU GİDİŞLEE :dance:

:roflol: oda güzel vallaaaaa
bebek elbisesi başlamıştım canım
herkese göndermiştim ama sana sormadım mı ki kıs ban
örneği çıkaramadım yardım diye sslenmiştim
gönderim sanada
images

KAÇINNNNNNNNNNNN NURTEN VE KIZLARIII GELİYOOOOOOO İMDATTTTTTTTTkafamçokkarıştı

benim kıslarım sizin oğullarınızı baştan çıkarıp kaçırıcak
dünür olcez kıssssssssss

7 yaşında bir oğlum var.5 aydırda 2. bebek için uğraşıyorum.Ama tık yok.Tam kendimizi psikolojik olarak ayarlıyorız ki şimdide bebek yok.Gerçekten beklemek çok sıkıcı.

7 yaşında bir oğlum var.5 aydırda 2. Bebek için uğraşıyorum.ama tık yok.tam kendimizi psikolojik olarak ayarlıyorız ki şimdide bebek yok.gerçekten beklemek çok sıkıcı.

canım seni anlıyorum ama bence şükret haline burda benim gibi 1 kez bile hamile kalmamış bırak testte yanlışlıkla ovulasyon testinde bile çift çizgi görmemiş bir sürü arkadaş var biz zamanımızı bekliyoruz inşallah seninde bizimde bebişlerimiz daha fazla bekletmeden gelirler

bende bu ay aşılama yapacaktım.klomen kullandım.dün vajinal ultrason yapıldı çok sayıda 27mm 20mm 10mm 10 tane çok sayıda yumurta oluşmuş.polikistik over.dr aşılamadan vazgeçti.kendiniz çalışın dedi.aşılama yapılamadığı için çok üzüldüm dua edin rabbim aşılamasız tuttdursun
dr un doğru karar vermiş.. bence yumaşların gayet iyi.. normal yoldan deneyin.ç. bence şansınız yüksek.. inşlh.. bayram bebişi olur..:Saruboceq:

ay hadi inşallah kıssssss
kaynanadan önce tut elini bari
belki sizi özendirmek için yapıyodur kıs bellimi olur
:roflol:
doğru diyon valla..
bu benim kaynana :CüvCüv:
buda duruma isyan eden ben :kızgın:akannehir

güler kıs noldu biliyon mu
ben o sana gönderdiğim örneğe başladım
sonra eteğini beceremedim kaydirigubbakcemile3
daha acemiyim tabi
şimdi başka bi örneğe başladım :roflol:
o duruyo ölece
bu örnekte çok güsel
sana onu da gönderim bak
kız delüüü.. altınada uydursaydın bişeyler.. vaya düz ör arada (8-10 sırada bir) bi sıra haroşa geç süper olur.. bitincede önünü vede eteklerini bi güzel boncuklarla veya kurdeleyle süsledimi tamamdır.. süper olur o..

GÜlerİm canım benİm nasılsınnn Çok gÜldÜm yaa keÇİboynuzu senaryona ne dİyİmm gerÇek olsun tezz vakİtteeee
amiiiiinnnnn

AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5

işşşşştttt sakın bikini neyim örmeyin....:eek:lmaz:

suya girinceyedek bişey yok ama.. suyun içinden çıkamazsınız sonra..
ip tuzlu suyu görünce koyveriyo kendini:1ninca: anaaaaaaa

amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn

NE ÖRÜYONNN KIIIIII BANADA GÖSTER BEN HALA İP ALACAMDA ÖRECEMMMM YAZ GELİYOOO BİKİNİ YAPARIMM ÖRGÜDENN ANCA BU GİDİŞLEE :dance:

7 yaşında bir oğlum var.5 aydırda 2. bebek için uğraşıyorum.Ama tık yok.Tam kendimizi psikolojik olarak ayarlıyorız ki şimdide bebek yok.Gerçekten beklemek çok sıkıcı.

üzme kendini canım.. gelecek diğer meleğinde gelecek.. sadece az sabır..:teselli:
Rabbim doğru zamanda onuda göndereceka.s.

:roflol: Oda güzel vallaaaaa
bebek elbisesi başlamıştım canım
herkese göndermiştim ama sana sormadım mı ki kıs ban
örneği çıkaramadım yardım diye sslenmiştim
gönderim sanada
[ımg]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:hvlwhizx0qgdgm:http://www.dantelsepeti.com/wp-content/uploads/2008/07/bebek-suveteri-4.jpg[/ımg]

ayyy ellerine sağlık arkadaşımm yahu ben bunu hayatta yapamam ben o kadar bilmiyorum sen aşmışsın olayıı canımm maşallahhh
benim kıslarım sizin oğullarınızı baştan çıkarıp kaçırıcak
dünür olcez kıssssssssss

ayyy keşke yaa zaten seni bekliyorum ben sen hamile kal bende kalıcam rüyamda görmiştim biliyorsun ikimiz bir hamileydikkk

amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn

ilk kızz benim ben anlamam.. onu ben alcam oğluşuma bikerem:umursamaz::eek:lmaz:
onu kimseciklere vermem

şşşşştttt sakın bikini neyim örmeyin....:eek:lmaz:

kızlar incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor :smiley-cool:
ben adet oldumdaaaaaa :teytey::teytey::teytey:

ben adetim tamen bitince başlamıştım..

papatyam nasılsın bidenem.. fıstığım çıtır çerezimopuyorumnanaktan

moralinin iyi olmasına sevindim kuşuuuuma.s.

minnoşum gelmişşşş hoş gelmiiişşş... kırmızı halım yok ama yoluna çiçekler seremmmm

a.s.a.s.a.s.

nilüm istersen sen 8. günü falan başla.. çünkü incir kürü sayıyıda çoğaltıyo.. nnlur nlmaz.. sen 8 de falan başla da.. oluşan yumoşlar dahada irileşip bi güzel çatlaşınlar.. senin durumun azcıık farklı

minnoşum gelmişşşş hoş gelmiiişşş... kırmızı halım yok ama yoluna çiçekler seremmmm

a.s.a.s.a.s.

delüüüüüüüü güldürdün beni benimde bitti adet bende de var keçi boynuzu bide pekmezi ama içmiyo ki bende yapmıyom ama hergece badem ve fındık yiyo ama bebiş falan yok nilüfer için inciri içtikten sonra çatlama zamanı içine havuç falan yazıyodu bi yerde çatlatıyo diye aklında bulunsun

kız delüüü.. altınada uydursaydın bişeyler.. vaya düz ör arada (8-10 sırada bir) bi sıra haroşa geç süper olur.. bitincede önünü vede eteklerini bi güzel boncuklarla veya kurdeleyle süsledimi tamamdır.. süper olur o..

amiiiiinnnnn

bilmiyom ki kıs öle üstünü ördüm eteğine gelince bıraktım
yerım duruyo dediğin gibi yaparım olmazsa fıstıkım seni mi kırcam

ayyy keşke yaa zaten seni bekliyorum ben sen hamile kal bende kalıcam rüyamda görmiştim biliyorsun ikimiz bir hamileydikkk

ay inşallah canım benim
beni bekleme sen kal kıs belki senden sonrada ben kalırım
sizin hepinizin hamile haberlerini alıcam inşallah
çok istiyorum bunu yaaaaaaa

ilk kızz benim ben anlamam.. onu ben alcam oğluşuma bikerem:umursamaz::eek:lmaz:
onu kimseciklere vermem

şşşşştttt sakın bikini neyim örmeyin....:eek:lmaz:

ah canım benim
ilk kızım senin olsun canım
yanlız senin oğlan beğencekmi benim kısı
biliyon benim gibi deliden pek akıllı bişi çıkmaz :roflol:

kızlar incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor :smiley-cool:
ben adet oldumdaaaaaa :teytey::teytey::teytey:

hoşgeldin kuşum neberrrrrr

nereye gitttiiiiiniiiiizzz....

nerde bu devleeettt...... nerde bu millleeetttt..

daha karpuz kesecektik.. pardon.. karpuz sezonu bittiii.. kestane közleyecektiiik..

ahanda kestane süper oldu..kaydirigubbakcemile3
kendi espirisinede gülen tek delü benim zannımcakaydirigubbakcemile3

X