- 24 Mart 2009
- 2.379
- 8
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.601
Ayyyyy Çenem dÜŞtÜ konuŞacak o kadar Çok Şey varkİ İÇİmde bİrİkmİŞ aslında ben buraya Önemlİ bİŞey yazmaya geldİm hep aklımda bİ tÜlÜ fırsat bulamıyordum yazmaya hazır aklımdayken sÖyleyeyİm
Canım geldiğinine çok sevindim özlettin kendini baya benim hamilelik çok rahat geçiyo Allah a şükür hiç mide bulantım olmadı sadece bel ağrısı oldu ama geçenlerde çok korkuttu bebiş bizi çok az kahverengi bir akıntı oldu dr aradım bebeğin kalbi durmuş olabilir dedi ama ben nasıl üzüldüm bir bilsen sonra gittik dr a Allah tan bir sorun yokmuş hareket etmeye başlamıştı ellerini kollarını oynatıyodu onu görünce bütün üzüntülerimi unuttum Rabbim burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da tez zamanda yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim rabbimsizi korusungamyoncuiremsu
inşallah boncuğumuzu kucağımızada alacağız annesi
Ben hamİle kalmadan Önce soĞan suyunu denemİŞtİm ya asıl Önemlİ olan ben o ay sÜreklİ sumaklı soĞan salatası yedİm yemeklerİn yanında Çokta sevİyorum zaten soĞan suyunu fazla İÇememİŞtİm ama yİnede kİstlerİmİ sÖkÜp atmıŞtı soĞanları İnce İnce doĞrayın İÇİne bol maydanoz doĞrayın bol sumak bİraz lİmon ve bİrazda zeytİn yaĞı sÜperr ben haftada 4-5 kere yedİm bİ yerden duymuŞtum Çok faydalı dİye kızlara sÖyleyeyİmde yapsınlar dİye hep aklımdaydı lÜtfen sİzde deneyİn soĞan suyu İÇemeyenler bu daha lezzetlİ emİ olun
çok sağol canım inşallah Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin dualarım hep sizlerle ben bebeğime kavuşmak için 1 sene tedavi gördüm siz ne zamandır istiyosunuz canım
canım geldiğinine çok sevindim özlettin kendini baya benim hamilelik çok rahat geçiyo allah a şükür hiç mide bulantım olmadı sadece bel ağrısı oldu ama geçenlerde çok korkuttu bebiş bizi çok az kahverengi bir akıntı oldu dr aradım bebeğin kalbi durmuş olabilir dedi ama ben nasıl üzüldüm bir bilsen sonra gittik dr a allah tan bir sorun yokmuş hareket etmeye başlamıştı ellerini kollarını oynatıyodu onu görünce bütün üzüntülerimi unuttum rabbim burdaki bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da tez zamanda yaşatsın inşallah:saruboceq::saruboceq: