- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.081
crocusu Rabbim sıkıntılarını hafifletsin... sağlık afiyet versin kardeşim...
bende hihoyyyt bendehihoyyyt bendehihoyyyt
:CüvCüv: :Saruboceq:
gyshnky canım çok geçmiş olsun
düşükten sonra bende de oldu
2 ayda attı vücudum kisti
inşallah sende tez zamanda kurtulursun bundan
bidenem güzel annem.. görmedim ben seni...opuyorumnanaktan
nasılsın.. nekadarlık oldu meleğinopuyorumnanaktan
Ahhh umarım bende de öyle olur hemen adet görememle atarım bu kisti ve hamiş kalırım. :CüvCüv:
Zaten moralim yüksek bu konuda.başka başlıklarda da çok sonuç alan olduğunu gördüm.o yüzden kendimi psikolojik olarak rahatlattım baya
canım iyiyim şükür bel ağrıları yaşıyorum sık sık
20+2 günlük olduk bugün itibariyle
işte bu da halimiz günden güne şişko oluyoruz
ve teyzelerimize dua ediyoruz
sen nasılsın bakalım teyzesi?
Canım soğan kürünü nasıl uyguluyorsunuz? internettenm baktım soğan kürüne 2 ayrı uygulama var. sen nasıl uyguladın tam olarak bana yazar mısın canım?
sen bilirsin ama ben word de yaptım.. ne listesi yapçeen kııııs merak şeetiiim..gülerimm yaa liste yapmak istiyorumm excell de yapsam buraya aktarabilirmiyimm yardımmmmm
canım iyiyim şükür bel ağrıları yaşıyorum sık sık
20+2 günlük olduk bugün itibariyle
işte bu da halimiz günden güne şişko oluyoruz
ve teyzelerimize dua ediyoruz
sen nasılsın bakalım teyzesi?
gülerim 4aralık regl tarıhım gercı buay 28gundebı oldum ama ben her ihtimale karsı 4aralık dıyeyım canım
özelden atıcaktım amab buraya yazıyorum.. belkim merak edip yapmak isteyenler olur..
istersen not al hemen akşama başla.. belkim hemen etkisini gösterir ve bu adetin geldiğinde kistlerde gider.. :Saruboceq:
yanlış bilgi vermeyim diye siteden buldum ve kopyaladım
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
bu arada benim soğanlar küçük olduğundan 2tane soğanla yapmıştım
istersen daha detaylı olarak saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin..
sen bilirsin ama ben word de yaptım.. ne listesi yapçeen kııııs merak şeetiiim..
sonra buraya nasıl aktarıcamm word ü
sen bilirsin ama ben word de yaptım.. ne listesi yapçeen kııııs merak şeetiiim..
mşlh
mşlh
mşlh
41buçuk kere mşlh. tu tutu tu
allah ikinizide nazarlardan saklasın:Saruboceq::Saruboceq:
ay kızzz içim tuhaf oldu şindik.. orda bebişmi var:kedi:
listeni tamamladıktan sonra.. "tümünü seç".. "kopyala"..buraya gel.. mesaj yazılan yere "gelişmiş düzeni" seç.. yapıştır...sen bilirsin ama ben word de yaptım.. ne listesi yapçeen kııııs merak şeetiiim..
sonra buraya nasıl aktarıcamm word ü
hadi gönder kııızzz çok merak şeettim valla..delikafadulden
kıslar
yumurtladını ( ay buna çok gülüyom tavukmuyuz biz ayol ) benim kadar çok hisseden var mııı
ay bende çok hissederim.. bide benim ağrım biraz fazla oluyo galiba.. yoksam ben kendimi mi fazla dinliyom acep..
bide söylemesi ayıptır.. o akşam benim canım heeç kocişi istemez:umursamaz:
bazen mecburen işte:kedi:
aslında tam tersi olması lazım ama.. bende bülekaydirigubbakcemile3
cnm güzel yüreklim benim senide görürüz böyle :CüvCüv:
Rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla sizelerede nasip etsin inşallah