Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:sinifsinif: Allah gönlünüzün muradını versin canlar...

crocusu nen var cnm

AHHH AHH eşim biraz rahatsızz (iyi olacak inşallah) annecimm hasta (göz şeker tansiyon beöbrek yetmezliği) eşimin işleri çok kötü evimizin kredi borcu var bebişimiz olmuyoo işyerimin kapanma durumu varrr öyle canım sıkıldı iştee ama şükürlerrr olsunn bunla kalsınn Rabbim büyük acılar yaşatmasın hepimize selamet versinnn ama inanın ki iyiki burası varrr böyle anlatıp gülüp destek verip birbirimizee dertleri unutuyoruzz :teytey:

AHHH AHH eşim biraz rahatsızz (iyi olacak inşallah) annecimm hasta (göz şeker tansiyon beöbrek yetmezliği) eşimin işleri çok kötü evimizin kredi borcu var bebişimiz olmuyoo işyerimin kapanma durumu varrr öyle canım sıkıldı iştee ama şükürlerrr olsunn bunla kalsınn Rabbim büyük acılar yaşatmasın hepimize selamet versinnn ama inanın ki iyiki burası varrr böyle anlatıp gülüp destek verip birbirimizee dertleri unutuyoruzz :teytey:
Canım zaten geldimi herşey üst üste gelir.Rabbim beterlerinden saklasın.Umarım hepsi yoluna girecek.2009 da olmasa bile 2010 dan ben çok umutluyum. 2009 a girdiğimiz gün ben bu yılın benim yılım olduğunu ve iyi geçeceğini hissetmiştim ve 2009 da evlendim. Umarım 2010 da bana uğurlu gelecek.

kadriye ve gülerimm izninizle bende bir liste yapmak istiyorummm hatta bu bilgisayarımda olsun arada bişeyler ekleyip burada gösteriyimm ama nasıl yapılıyoo bilmiyorummm yardımm helpp helppp

kıslar ben geldim
halaya benide alın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canım zaten geldimi herşey üst üste gelir.Rabbim beterlerinden saklasın.Umarım hepsi yoluna girecek.2009 da olmasa bile 2010 dan ben çok umutluyum. 2009 a girdiğimiz gün ben bu yılın benim yılım olduğunu ve iyi geçeceğini hissetmiştim ve 2009 da evlendim. Umarım 2010 da bana uğurlu gelecek.

inşallah canımm inşallah çektiklerimiz bunla kalsınn bu arada çokkk geçmiş olsunnn sanada innşallahhh adetinle ve ilaçlarla gider kistinn listeye yazmayı unuttum bende birde miyomm varmışş bebiş için dr a gittik miyomm var dedi ve hiçbirşey yapılmıyormuşş büyürse operasyonla alırız dedi içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama benim yengemde (abimin hanımı) kist varmışş tabi o bilmeden hamile kalmışş dr demişş valla mucizee şimdi bebişş 3 yaşında (maşallhh) ikinciyi düşünüyorlar dr a gittim yine dr demişş ilkine nasıl kaldınn yine kalırsınn ama biraz zaman alırr bakalımm Allahtan geleceğe engel olmuyor yanii

inşallah canımm inşallah çektiklerimiz bunla kalsınn bu arada çokkk geçmiş olsunnn sanada innşallahhh adetinle ve ilaçlarla gider kistinn listeye yazmayı unuttum bende birde miyomm varmışş bebiş için dr a gittik miyomm var dedi ve hiçbirşey yapılmıyormuşş büyürse operasyonla alırız dedi içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama benim yengemde (abimin hanımı) kist varmışş tabi o bilmeden hamile kalmışş dr demişş valla mucizee şimdi bebişş 3 yaşında (maşallhh) ikinciyi düşünüyorlar dr a gittim yine dr demişş ilkine nasıl kaldınn yine kalırsınn ama biraz zaman alırr bakalımm Allahtan geleceğe engel olmuyor yanii

Canım umarım adet görünce gider bu kist.Eğer 7cm olsaydı alacaklardı ameliyatla.yani benimki tam sınırda. Bakalım 15 gün sonra falan belli olacak ne olacağı.

kıslar ben geldim
halaya benide alın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gel tatlım gel beraber devam edelim

Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:

canım çok geçmiş olsun genelde regl olunca kist gidiyor inşallah seninde öyle olurda biran önce bebişin gelir

yaaa çok üzüldüm.. allah yardımcınız olsun..
bizimde kredi sorunumuz var+ev kira+daha odun kömür alamadık..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
burada kendimizce kafa dağıtıyoz işte napçeen:hulya:

Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:
geçmiş olsun canım..
bence o hapla birlikte soğan kürü de dene.. ben yaptım daha o ay kistlerim gitti allaha bin şükür.. VEDA yı biliyomusun burdan çok iyi bi arkadaşımız.. o da soğan kürünün ertesi ayı hamiş kaldı.. sende bi dene derim ben.. çok işe yarıyo..
öyle ameliyata falanda hemen razı olma:umursamaz:

çiğdoşş :teytey: ayşee :teytey: gülerrr :teytey: nurten :teytey:

yattiiim gariiii
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım çok geçmiş olsun genelde regl olunca kist gidiyor inşallah seninde öyle olurda biran önce bebişin gelir[/QUOTE]

Umarım Ayşecim dediğin gibi olur. 2010'a karnımda bebişimle girmek istiyorum.

gyshnky canım çok geçmiş olsun
düşükten sonra bende de oldu
2 ayda attı vücudum kisti
inşallah sende tez zamanda kurtulursun bundan

geçmiş olsun canım..bence o hapla birlikte soğan kürü de dene.. ben yaptım daha o ay kistlerim gitti allaha bin şükür.. VEDA yı biliyomusun burdan çok iyi bi arkadaşımız.. o da soğan kürünün ertesi ayı hamiş kaldı.. sende bi dene derim ben.. çok işe yarıyo..öyle ameliyata falanda hemen razı olma:umursamaz:

Canım soğan kürünü nasıl uyguluyorsunuz? internettenm baktım soğan kürüne 2 ayrı uygulama var. sen nasıl uyguladın tam olarak bana yazar mısın canım?

kızlar hepinize destegınız için ayrı ayrı teskkur edıyorum.iyikı varsınız

canım ne demek
burda birbirimizin sıkıntısına dertlerine sevinçlerine ortak olup
bi nebze olsa sıkıntılardan arındırmak için varız :teselli:

Allah razı olsunn hepimizin sıkıntılarını gidersinn tez saatte hayırlı sağlıklı evlatlar versinn

AMİNNN

X