Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bakıyorumda kalabalıklaşmış brası nurten yolladığın örnek çok güzel ama ben örneği hayatta çıkaramam canım

slm canlarım nasılsınız bakalım bu gün keyifler nasıl ayy nurten beni çok güldürdün sırnaşık şey:roflol::roflol:Allah ta seni güldürsün canım tez zamanda

Kk Şİrİnlerİ lİstesİİİ

kadrİye : Bİlge Şİrİn (herkesİn adet olacaĞı tarİhİ ve hamİlelİĞİnİ bİlİyor)
gÜler : Hızır Şİrİn (kİmİn baŞı sıkıŞsa o nun bİr formÜlÜ var yardım İÇİn )
nurten : NeŞelİ Şİrİn
nİlÜfer : AhÇı Şİrİn (Çok gÜzel yemekler yapıyoo)
bİlge : Anne Şİrİn
ÇİĞdem : FolİkÇİ Şİrİn
mÜrvet : Kayıp Şİrİn
hİjenİm : GÖbİŞlİ Şİrİn (İÇİnde bebek Şİrİn var)
veda : GurbetÇİ Şİrİn (o Çok uzaklarda)

aklıma bunlar geldİ devamı gelecekkkk azcık gÜlelİm dİye yaptımm

ay canım listen çok şirin olmuş
ama veda kudret diil miiii
kudret yurtdışında mı
ben bilmiyordum artı oda hamile şirin kıssss

kıslar bu arada adetimin tam 15. günü bugün
ve kasıklarıma ani batmalar oluyo
yumurtluyom heralde
akşam eve gidince kocişe ;
gıt gıt gıdaaakkkkkkkk
yumurtam sıcaaaakkkkkk
inanmazsan gelde bak dicem kıssss :roflol: :roflol: :roflol:

Hele burda resmen bittim gerçekten çok tatlısınız ya hepiniz moralim düzeliyo buraya girdiğim zaman inşallah güzel haberlerle daha da coşarız inşallah

bakıyorumda kalabalıklaşmış brası nurten yolladığın örnek çok güzel ama ben örneği hayatta çıkaramam canım

olcaycım canım senin canın sağolsun
ben başladım örneğe yapmaya ama dediğim gibi eteğini anlıyamadım
onuda deneme yanılmayla bulmaya çalışıcam artık
teşekkür ederim ilgin için canım banimmm opuyorumnanaktan

slm canlarım nasılsınız bakalım bu gün keyifler nasıl ayy nurten beni çok güldürdün sırnaşık şey:roflol::roflol:Allah ta seni güldürsün canım tez zamanda

canım annem ne demek
hoşgeldin
Allahım bütün derdi olanların dermanını versin
hepimizin yüzlerini güldürsün inşallah
insanın içi kan ağlarkken bile birinin yüzünü güldürebiliyosa
ne mutlu o insana

esracın güzel annem
yumurcağın nasıl üzüyomu anneyi
moralin bozuk gibi bayadırda yoktun hayırdır canım

canım annem ne demek
hoşgeldin
Allahım bütün derdi olanların dermanını versin
hepimizin yüzlerini güldürsün inşallah
insanın içi kan ağlarkken bile birinin yüzünü güldürebiliyosa
ne mutlu o insana

H.buldum canım sizleri çok seviyorum gerçekten dualarım her zaman sizlerle kızlar siz de dualarınızda beni unutmayın olur mu?

H.buldum canım sizleri çok seviyorum gerçekten dualarım her zaman sizlerle kızlar siz de dualarınızda beni unutmayın olur mu?

her zaman dua ediyorum hepinize ayrı ayrı canım benim
senin neya canın sıkılıdı :teselli:
gel bi öpim geçsin Şeniz

esracın güzel annem
yumurcağın nasıl üzüyomu anneyi
moralin bozuk gibi bayadırda yoktun hayırdır canım

Yok canım Allah a şükür bir sıkıntım yok iyiyiz.Sadece gurbette olduğum için ailemi çok özledim birazda haberler filan izleyince insanın içi kararıyo sitede sorun olduğu için giremiyodum yeni düzeldi şükür sizlere kavuştum sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyo:teselli::teselli::1hug:

Yok canım Allah a şükür bir sıkıntım yok iyiyiz.Sadece gurbette olduğum için ailemi çok özledim birazda haberler filan izleyince insanın içi kararıyo sitede sorun olduğu için giremiyodum yeni düzeldi şükür sizlere kavuştum sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyo:teselli::teselli::1hug:

canım üzülme
tek derdin özlem olsun da Allahım büyük dert göstermesin
ben Türkiyadeyim ama 6 aydır bende annemleri göremedim
onlar istanbulda ben ankaradayım
gönüller bir olsun Allahım can sağlığı versinde
uzak olsun öle diil mi

canım üzülme
tek derdin özlem olsun da Allahım büyük dert göstermesin
ben Türkiyadeyim ama 6 aydır bende annemleri göremedim
onlar istanbulda ben ankaradayım
gönüller bir olsun Allahım can sağlığı versinde
uzak olsun öle diil mi

Canım bende Türkiyedeyim gurbet derken aileden uzak olunca gurbet oluyo işte yutiçi yurtdışı farketmiyo sonuçta göremiyosun ondan dedim bayrama gidebiliriz inşallah gidememe ihtimali de var o yüzden biraz üzüldüm çok haklısın Allah can sağlığı versin oluyo bazen arada dediğim gibi sizlerle konuşmak iyi geliyo canlarım benimŞenizŞeniz

amiiiiiiinn kuşum hepimizin yardımcısı olsun..
seni çok özledim ben.. görüşemiyoruz epeydir.. yüzme kursun nasıl gidiyo..devam ediyomu.. havalar soğudu.. suyun ısıtma sistemi varmı ki.. hasatcık olmayasın.. dikkat et kendine bidenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok sağol yüzme kursum iyi gidiyor tam 5 kilo verdimkaydirigubbakcemile2
valla evde incecik taytlarımı badilermi giyip fink atıyorumzemuszemus
tabi daha tam olarak yüzmeyi öğrenemedim ama bişiler yapabiliyorum:hulya:
ay kıslar içimden geldi
durun bi öpim hepiniziiii
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
çok seviyorum kıs ben siziiiiiii
durun kavga etmeyin hepinize yeticek öpücük var bende Şeniz
laelaelaelaelae
:kedi:öp kuşum öp yanaktan yanaktanŞenizŞenizŞeniz
selammm kızlarrr nasılsınızz güler kadriş nurten nilüfer olcayda burdaymışş bilgeeee ayy kasfet bastı topiğii şöyle acıkk müzik açıp oynayalımm kızlarrr yaa herkesde bir burukluk varr haydeee tutun elimden beyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hopppaa follilkk folikkk :teytey: yandannn Folikkkkk amannnnnn :teytey: :teytey:
yettim gari ama sonuna yetiştim galiba:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zati bana herşeyin sonu kalıyor :roflol:
Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:
ayy canım inşallah gider kistlerin patlat kafalarına iki tokatta gözleri korksun:mymeka:
Kk Şırınlerı lıstesııı

kadrıye : Bılge Şırın (herkesın adet olacaĞı tarıhı ve hamılelıĞını bılıyor)
gÜler : Hızır Şırın (kımın baŞı sıkıŞsa o nun bır formÜlÜ var yardım ıÇın )
nurten : NeŞelı Şırın
nılÜfer : AhÇı Şırın (Çok gÜzel yemekler yapıyoo)
bılge : Anne Şırın
ÇıĞdem : FolıkÇı Şırın
mÜrvet : Kayıp Şırın
hıjenım : GÖbıŞlı Şırın (ıÇınde bebek Şırın var)
veda : GurbetÇı Şırın (o Çok uzaklarda)

aklıma bunlar geldı devamı gelecekkkk azcık gÜlelım dıye yaptımm

canım benim ya bu ne güzel bir listeopuyorumnanaktan
yıllardır hep yaptığım yemeklerimle meşhur oldum ben:kedi:

ciğdemcim rabbim annene acil şifalar versin benim babamda şeker ,tansiyonve böbrek yetmezliği var
haftanın 2 günü diyalize giriyor hatta 3 gün girmesi gerekiyor ama babam çok yıprandığı için vucudu kaldıramıyor 3 günü gitmiyor:çok üzgünüm:
hatta babam 4 defa gözlerinden lazer ameliyatı oldu bağırsaklarında da tümör vardı alındı şimdi kanser tedavisi görüyorsenağlama
ben hiç babamı düşünmek istemiyorum hep babamı hastalıklı hallerini hatırlıyorum babam 19 yıldır şeker hastası her sene bir badire atlatıyorsenağlama

rabbim annelerimize babalarımıza kardeşlerimize bizlere sağlık mutluluk huzur versin:gitme:
rabbim inşallah eşinin ve senin işlerinde de kolaylıklar versin canım:a015:

Son düzenleme:
ciğdemcim rabbim annene acil şifalar versin benim babamda şeker ,tansiyonve böbrek yetmezliği var
haftanın 2 günü diyalize giriyor hatta 3 gün girmesi gerekiyor ama babam çok yıprandığı için vucudu kaldıramıyor 3 günü gitmiyor:çok üzgünüm:
hatta babam 4 defa gözlerinden lazer ameliyatı oldu bağırsaklarında da tümör vardı alındı şimdi kanser tedavisi görüyorsenağlama
ben hiç babamı düşünmek istemiyorum hep babamı hastalıklı hallerini hatırlıyorum babam 19 yıldır şeker hastası her sene bir badire atlatıyorsenağlama

rabbim annelerimize babalarımıza kardeşlerimize bizlere sağlık mutluluk huzur versin:gitme:
inşallah eşinin ve senin işlerinde de kolaylıklar versin canım:a015:[/QUOTE]

AMİNN CANIMM YA ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ŞİFA VERSİN BENİM ANNEMDE GÖZÜNDEN RETİNA AMELİYATI OLDU VE ŞUAN %85 GÖRÜŞÜ EKSİK TEK BAŞINA HİÇBİRYERE ÇIKAMIYOR EVDE DE ANCA KENDİ İŞLERİNİ ZORLA YAPIYOR AMA ŞÜKÜRLER OLSUN VARYA BİR ANNECİMM VARLIPI YETİYOO RABBİM ONA UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİNNN TÜM HASTALARA ŞİFAA BİZEDE AZCIK MUTLULUK İÇİN BEBİŞLERRR VERSİNN :kedi:

ay canım listen çok şirin olmuş
ama veda kudret diil miiii
kudret yurtdışında mı
ben bilmiyordum artı oda hamile şirin kıssss

CANIM ÖZLEMİŞİM HEPİNİZİ NE GÜZEL LİSTE O ÖYLE BEN YURT DIŞINDA DEĞİLİM SADECE MEMLEKETİMDEN AİLEMDEN UZAKTAYIM ÇİĞDEMCİM HERHALDE ONU DÜŞÜNEREK YAZDI ONLARI ÖZLEDİĞİMİ BİLİYO YA AH AHHHHH BU BAYRAMDA GİDECEKTİM BEBİŞ OLDUĞUNDAN GİDEMİYCEM KISMET DEĞİLMİŞ AMA ÖZLEM ÇOK ZOR HELE BU HALDEYKEN DAHA ÇOK İHTİYAÇ DUYUYOSUN ANNEYE BABAYA KARDEŞE :gitme:

Kızlar raporluyum evde yatıyorum sÜreklı hıÇbıŞey yapamıyorum yıyemıyorum geÇermı bırgÜn bılemıyorum Çok kÖtÜyÜm Şurda bılgısayarın baŞında bıle zor duruyorum belım Çok aĞrıyo

ıŞe nasıl gıdıcem haftaya Şımdıden onu dÜŞÜnÜyorum mıde bulantılarım dınmedı ÜstÜne bu grıp Çıktı tam oldu evde serumlarla ıdare edıyorum Çok enayım ne zaman geÇecek bılgısı olan varmıı bu gÜn 10 haftalık oldu

bebeğin çok güçlü olacak inşallah baksana ilaca banamısın dememiş
kadere kısmete çok inanırım ben bebişin kısmetindeymiş senin ilaç ta fayda etmemiş
inşallah bi yan etkisi olmamıştır
minik kalp atışlarını duyarsın bize yaz olurmu

kalp atışlarını çoktan duyduk cnm şükürler olsunopuyorumnanaktan
11.haftadayız

X