amiiiiiiinn kuşum hepimizin yardımcısı olsun..
seni çok özledim ben.. görüşemiyoruz epeydir.. yüzme kursun nasıl gidiyo..devam ediyomu.. havalar soğudu.. suyun ısıtma sistemi varmı ki.. hasatcık olmayasın.. dikkat et kendine bidenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok sağol yüzme kursum iyi gidiyor tam 5 kilo verdimkaydirigubbakcemile2
valla evde incecik taytlarımı badilermi giyip fink atıyorumzemuszemus
tabi daha tam olarak yüzmeyi öğrenemedim ama bişiler yapabiliyorum:hulya:
ay kıslar içimden geldi
durun bi öpim hepiniziiii
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
çok seviyorum kıs ben siziiiiiii
durun kavga etmeyin hepinize yeticek öpücük var bende Şeniz
laelaelaelaelae
:kedi:öp kuşum öp yanaktan yanaktanŞenizŞenizŞeniz
selammm kızlarrr nasılsınızz güler kadriş nurten nilüfer olcayda burdaymışş bilgeeee ayy kasfet bastı topiğii şöyle acıkk müzik açıp oynayalımm kızlarrr yaa herkesde bir burukluk varr haydeee tutun elimden beyaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hopppaa follilkk folikkk :teytey: yandannn Folikkkkk amannnnnn :teytey: :teytey:
yettim gari ama sonuna yetiştim galiba:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zati bana herşeyin sonu kalıyor :roflol:
Canım regl olmadım.Ve dün doktora gittim. Sağ olsun doktor hanım çok yardımcı oldu.Muayene oldum kan verdim.hamilelik yok ama bir yumurtalığımda 6cme 5cm büyüklükte bir kist var. Bugün Duphaston ilacına başladım adet söktürücü olarak.5 gün kullanıp bekleyeceğim. Kist regl ile gidebilirmiş eğer gitmezse ve aynı boyutta kalırsa 2-3 aylık tedavi uygulayacağız dedi. Ama kist gitmez ve büyürse ameliyatla alırız dedi.
Eğer kistten kurtulursam doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız ve çalışmalarımızı ona göre yapacağız :1rolleyes:
ayy canım inşallah gider kistlerin patlat kafalarına iki tokatta gözleri korksun:mymeka:
Kk Şırınlerı lıstesııı
kadrıye : Bılge Şırın (herkesın adet olacaĞı tarıhı ve hamılelıĞını bılıyor)
gÜler : Hızır Şırın (kımın baŞı sıkıŞsa o nun bır formÜlÜ var yardım ıÇın )
nurten : NeŞelı Şırın
nılÜfer : AhÇı Şırın (Çok gÜzel yemekler yapıyoo)
bılge : Anne Şırın
ÇıĞdem : FolıkÇı Şırın
mÜrvet : Kayıp Şırın
hıjenım : GÖbıŞlı Şırın (ıÇınde bebek Şırın var)
veda : GurbetÇı Şırın (o Çok uzaklarda)
aklıma bunlar geldı devamı gelecekkkk azcık gÜlelım dıye yaptımm
canım benim ya bu ne güzel bir listeopuyorumnanaktan
yıllardır hep yaptığım yemeklerimle meşhur oldum ben:kedi:
ciğdemcim rabbim annene acil şifalar versin benim babamda şeker ,tansiyonve böbrek yetmezliği var
haftanın 2 günü diyalize giriyor hatta 3 gün girmesi gerekiyor ama babam çok yıprandığı için vucudu kaldıramıyor 3 günü gitmiyor:çok üzgünüm:
hatta babam 4 defa gözlerinden lazer ameliyatı oldu bağırsaklarında da tümör vardı alındı şimdi kanser tedavisi görüyorsenağlama
ben hiç babamı düşünmek istemiyorum hep babamı hastalıklı hallerini hatırlıyorum babam 19 yıldır şeker hastası her sene bir badire atlatıyorsenağlama
rabbim annelerimize babalarımıza kardeşlerimize bizlere sağlık mutluluk huzur versin:gitme:
rabbim inşallah eşinin ve senin işlerinde de kolaylıklar versin canım:a015: