Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

olmadı KIZLAR dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yıned egıttık bugun doktora napaşılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegınıZ ve guzel yuregınıZ duaların ıZ için HEPıNıZE AYRI AYRI tesekkurler

olmadı KIZLAR dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yıned egıttık bugun doktora napaşılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegınİZ ve guzel yuregınİZ duaların İZ için HEPİNİZE AYRI AYRI tesekkurler

Neyse canım üzülme hayırlısı olsun canın sağolsun vardır bunda da bir hayır diye düşünmek lazım zamanını bekliyor demek ki karamsarlığa kapılmak yok inşallah bebişin kendiliğinden gelir göbüşüne:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ne zamandır yoktun rüyalarımda,
neden, gönlümün en hüzünlü
vaktinde gelişin?
Katmerleyip acılarımı,
neden yaralı gönlümü
üzüşün?
Söyle bebeğim...

Dört gözle beklemiştim yollarını,
hissetmişsindir.
Koklamayı istemiştim doyasıya.
Kenetlensin istemiştim,
bakışların bakışıma.
Neden kalmayı reddetmiştin bebeğim?
Dünyayı yaşamaya değer mi bulmamıştın,
yoksa... Anneni mi sevmemiştin?
Neden bebeğim,
nedendi ani gidişin?

Susmaksızın ağladım ardından
üç gün boyunca.
Sonra bir masal anlattılar bana.
Dediler ki;
"Ağlarsa analar bebeklerinin ardından
Gözyaşları sel olur, bebekler boğulur."
Kandı bu masala, büyümeyen yüreğim.
Sustum,
tırnaklarımı avuçlarıma batırarak.
Haykırdım,
sessiz çığlıklar atarak
Ve
o günden sonra,
ben, hiç ağlamadım bebeğim.
hiçbir şey beni,
gidişinden daha fazla üzemedi,
ağlatamadı gözlerimi.

Söz sana,
yemin sana,
and sana bebeğim.
Sana dökemedim ya,
senden gayrı hiçbir şeye
gözyaşı dökmedim, dökmeyeceğim..
Rahat uyu o meçhul diyarlarda,
Mutlu kal meleğim...
canım ya ağlattın ebni zaten hemen ağlamaya hazır bir insanım benmafoldumben
hepimiz için dua ediyrum dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdenmafoldumben
geldim canım evdeyim dinleniyorum hamileliğimden beri 10 gün işe zor gitmişimdir :KK43: kötü geçiriyorum evdeyim raporluyum yine ptesi iş başı yapcam inşallah düzelirim yoksa işten yol verecekler yakında :KK43:
canım kendine iyi bak tatlım yeğenimizede rabbim sizi korusun:1hug:
olmadı KIZLAR dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yıned egıttık bugun doktora napaşılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegınİZ ve guzel yuregınİZ duaların İZ için HEPİNİZE AYRI AYRI tesekkurler

canım diyecek kelime bulamıyor hiç bir kelime insana moral vermiyor acısını hafifletmiyor senağlama
rabbim bize yardım etsin hakkımızda heyırlısını versin demekten başka çaremiz yoksenağlama

ooo nekadar güzel b, günaydın buketi bu böyle.. içim açıldı valla..opuyorumnanaktan
sanada gübaydın tatlım

kıslar canım sıkkın yaaa
eşimin dayısının eşiyle aynıydı günümüz
aynı zamanda hamile kalmıştık
o bugün doğuma gittiiii
olsaydı benimde bu günlerde doğum yapıcaktım
kısmet diilmişş
onun dördüncü çocuğu
keşke senin düşüceğine benim bebeğim düşseydi diyo bana
çok üzülüyorum yaaaa
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Allahım onu çabuk kurtarsın inşallah çok riskliydi doğumu
inşallah güzel haberini alırım bugün

kıslar bebeğim dursaydı belkide kucağımda olucaktı şimdi mafoldumben
sorma ayşecim yaben bugün çok kötüyüm

gel birsarılam belkim yüreğinin sızı hafifler.. gerçi tamamen geçmez ama:teselli:

bugün nasılsın.. azcıık toparladınmı kendini

seni burdaki herkes gibi bende çok iyi anlıyorum canım..
atlattığımız baderelerde, insanın bedeni iyileşse bile kalbimizde açılan yaraları iyileşmiyo işte..:teselli:
ah bidenem kıyamam.. acın depreşti dimi.. yaa kıyamam ben sana..
elbet nazlı meleklerimiz gelecek, elbet bizlerde anne olacağız.. ama sadece vakti zamanı belli değil.. bizim üstümüze düşen görev sadece sabretmek.. bu sabrımızın tesellisi de bizi çok seven kocişlerimizin olması.. dimi ama...
yeterki onlara bişey olmasın.. varsın bizim nazlı sıpalarda birazcık geç gelsin..:emir_bebek:

GÜLERİM CANIMM SEN NASILSINN YA HİÇ AYNII ANDA GİREMİYOZ TOPİKEE :KK43:( SENDE KK NIN İYİLİK MELEĞİ ŞİRİNİSİN a.s.
ah bidenem o senin kalbinin temizliği, yüreğinin iyiliği.. sende bizim iyilik meleğimizsin.. bak hergün hatırlatıyosun bize folikleri(gerçi ben hap ve iğneden bıktım artık, içmiyorum heeç bişey.. saldım, koyverdim herbişeyi)

ah bidenemm:teselli:
şimdi sanada nedesem boş..
inan enaz senin kadar üzüldüğümü sende biliyon.. bilsen nekadar çok dualar ettim sana.. en azından benim olmadı.. kankimin olsun diye..:Saruboceq::çok üzgünüm:
hayırlısı artık ne diyim..
gerçi sende biliyosun şans 2. aşılamada dahada büyük..:Saruboceq: inşlh ozaman
veya hiç bişey gerek kalmadan gelir meleğin:Saruboceq: bak bilgemizin ilk aşılamasından sonra kendiliğinden geldi.. neden seninkide kendiliğinden olmasınki:lepi: hem bu kendine yaptığın iğnelerin vucutta 3ay etkisi devam ediyo.. ben inanıyorum..2.bi strese gerek kalmadan gelecek konacak kelebeğin göbüşüne:CüvCüv::emir_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gülerim,çiğdemim,ayşecim hepimizin ALLAH yardımcısı olsunmafoldumben

amiiiiiiinn kuşum hepimizin yardımcısı olsun..
seni çok özledim ben.. görüşemiyoruz epeydir.. yüzme kursun nasıl gidiyo..devam ediyomu.. havalar soğudu.. suyun ısıtma sistemi varmı ki.. hasatcık olmayasın.. dikkat et kendine bidenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar kadrişim üzülme canım allah vereceği zamanı bilir hoş bende aşılamadan sonra üzüldüm bide niye ben diyorum bazen ama insan alnında ne yazıyosa onu yaşıyor ama biz sabırsızlandığımız için üzülüyoruz bak bilgeninde kendi geldi canım hakkında hayırlısı buymuş üzülme tatlım hoş bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok öpüyorum seni kocaman

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Minnosum…………..6 kasım
Papatyanil…………. 5 kasım
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
bmen ……………...10 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ……….11 kasım
Cubuk_kraker ……. 12 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
İkramaya …………..17 kasım
Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
İntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*
Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Bumuyani…………. ??? (üzülme arkadaşım ben inanıyorum senin yaramaz kendiliğinden gelecek bak gör:lepi:)

*ekim ayı bekleyenleri*
Reyoo ……………. 25 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

**Eylül ayının güzel hamişleri**:nazar:
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **:nazar:
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
.mavii. :CüvCüv: (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

X