E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.861
güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinizeee kadriyecimm büyük güne azz kaldı varmı heyacannn gülerr canımm nasılsın bilge ve bebişi bilgin siz nasılsınızz nurtenn nerdesinn şekerrrr Foliklerrr içildi dimiiii bu arada bi geçmişş yapıp geliyimm
günaydın kıslar
kaç gündür çok yoğunum açamadım kk yı
gece 11 lere kadar işteyim kaç gündür
bi ara buluyorum açim diyom
ondada sitede problem oluyo açamadım
ösledim siziiiiiiiiiii
gelinde az lak lak yapak kıs
gunaydın herkese ben anneme kahvaltıya gıdıyorumm
Kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. Çok şükür az evvel öğrendim daha çok yeni olduğu için kese görünmedi.İleriki haftalarda kısmetse görürüz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Aminnnnn
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinizeee kadriyecimm büyük güne azz kaldı varmı heyacannn gülerr canımm nasılsın bilge ve bebişi bilgin siz nasılsınızz nurtenn nerdesinn şekerrrr Foliklerrr içildi dimiiii bu arada bi geçmişş yapıp geliyimm
napıyosunuz kızlarrrrrrrrr
yaaa gelinde muhabbet edelim çok özledim kaynatmayı valla..
duyduk çok şükür canım salı akşamı :)
gel canım ama kaybolma biyerlereeeeee
oyy benımde boynumdan dogru bı baş agrısı var aslında boynum ağrıyor ama basıma vuruyor saf gibiyim bugun
nurten de kayıp bugün..
burası daha guzel canım kurbana dogru kurarız bız sobayı bıde bıızm oda guneş aılıyor oyuzden istemz şimdi soba.
Kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. Çok şükür az evvel öğrendim daha çok yeni olduğu için kese görünmedi.İleriki haftalarda kısmetse görürüz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Aminnnnn
bitanem öncelikle geçmiş olsun..
senin durumunda olupta hamiş kalan çok arkadaşımı bilirim.. oyüzden hiç moralini bozma.. hatta şuan birinin 6aylık oğluşu var..
yanlız hamişliğinin erken öğrenilmeli düşükler konusunda en büyük önlem.. daha test yapar yapmaz hemen dr a gitmek gerek.. onlar gerekli hap veya iğne tedavisiyle bebişin tutunmasını sağlıyorlar.. diye biliyom bende..
o yüzden sakın ümitsizliğe kapılma..
bi de şöyle düşün.. genelde poroblemli bebekler düşermiş. doğsalar sakat olsalar dahamı iyi.. hem onlara ömür boyu üzüntü hem bize.. oyüzden geç olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tahmini adet tarihini verirsen senide listemize ekleriz eğer istersen tabi..
bu ay olmadı ama ben inanıyorum 2009 yılını hamiş olarak kapıtıcan.. :CüvCüv:
canım bişi sorucam benim ilk düşüğümden sonra adet tarihim baya bi uzun süre sonra gelmişti.ama şimdi tam 30 gün sonra geldi bu normal mi sizce.düşüklerden sonra 40.gün falan sonra gelmesi gerekmiyo mu.bilen varsa cevaplasın lütfen.
CANIM BENİMDE KÜRTAJDAN SONRA 45 GÜN GEÇMİŞTİ
BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİYO O
BAZILARI 30 GÜNDE OLUYO ADET
BAZILARININ TOPARLANMASI UZUN SÜREBİLİYO CANIM YA
benım goguslerım çok şişti yayanıyor goguslerım bıde damarlarım çıkmış belli oluyor.normalde gogus hasasıyetım olmadıgı için çok tohaf geliyor canım çok acıyor ya ne ilaçmiş kardeşim bunlar böleya dengem değişti
AYYYYYYYY
HADİ İNŞALLAH BEBEKTİR YAAA
SIZI VARMI GÖĞÜSLERİNDE
güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
HAYIRLI OLSUN CANIM
ALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
canım ben varım lak lak için özledim kız seni nerlerdesin kaçak
afiyet olsun canım inşallah bebişin göbüştedir onada yarasın
BURDAYIM CANIM
FIRSAT BULAMADIM GİRMEYE
ÇOK ÖZLEDİM SOHBETİ SİZİNLE
canım bir düşük değil de iki düşük sonrası sağlıklı bişekilde hamileliği süren varmı tanıdığın.düşüklerin sebebi neymiş onları öğrenirmisin bana canım.
tebrikler.. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:Vee sonunda 136 dan 3368 e yükselen b-hcg değerlerimle hamişliğimi ilan itmekten gurur duymaktayımmmmm. Allahhh herkesi bu mutlulukla en kısa zamanda kavuşturur umarımmmm :Saruboceq:
tebrikler.. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
benım goguslerım çok şişti yayanıyor goguslerım bıde damarlarım çıkmış belli oluyor.normalde gogus hasasıyetım olmadıgı için çok tohaf geliyor canım çok acıyor ya ne ilaçmiş kardeşim bunlar böleya dengem değişti
GÜlerİm
bİdenem naberrr
sebincim nbr bacımzemuszemus
tebrıkler canım